НВ-ВМХ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Re: НВ-ВМХ

Мнение от Anthony_J » 13 Яну 2014, 14:06

Вчерята ми е над 90% и се чувствам чудесно, свалям мазнини и качвам активно тегло.

ентусиаст
Аватар
Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i

Мнение от raduslaf » 13 Яну 2014, 14:28

Anthony_J написа:Вчерята ми е над 90% и се чувствам чудесно, свалям мазнини и качвам активно тегло.

Е, ако в крайна сметка се изразходват повече калории отколкото се приемат, крайният резултат винаги ще бъде загуба на тегло. Сигурен съм обаче, че ако тези 90% се разнесат една идея по-добре през деня, резултатите ще се подобрят още.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 13 Яну 2014, 14:50

speeder88 написа:Идеята ми беше, че до момента бях ограничил въглехидрата, без да вдигам мазнините и почнах да чистя.

Идеята ти не е добра, защото малко мазно и малко въглехидрат е Аткинс. А него го забраниха със съд поради тежките вреди, които нанася на организма.

raduslaf написа:
Anthony_J написа:Ям само вечер, през деня може да хапна някое парче кашкавал или 1-2 яйца, ей така, за разкош :mhihi:

Вечерята не трябва да е повече от 40% (грубо) от дневния прием на калории, защото увеличаваш шанса да складираш. С това, което описваш, като гледам отиваш на над 60%, което не е добре. Вкарай малко повече храна през деня и леко намали вечерята, да ги докараш поне до 50/50.

Пробвал съм и с голяма закуска и без закуска и с цял ден глад и с малко ядене през деня и със 100% на вечеря и с 90% и с 50%. За мен разлика няма никаква.

Чета по форумите, че ако не ядеш много въглехидрати, калории, много пъти на ден и правиш сериозно кросфит ще отслабнеш много, ще се контузиш и т.н... Ми нито съм отслабнал, нито нещо ми е станало като ям един път на ден 60% мазно и почти никакъв въглехидрат.

Проба си трябва. Иначе ако само четем нищо не става ама лошото че трябваше да стана на 40 години, че да го разбера :mhihi:

BTW смешните цървули на Vibram са баси обувките. Вчера тичах с тях.. :shock: Бих посъветвал всеки, който тича да си набави такива.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от raduslaf » 13 Яну 2014, 15:38

bum_bum написа:Пробвал съм и с голяма закуска и без закуска и с цял ден глад и с малко ядене през деня и със 100% на вечеря и с 90% и с 50%. За мен разлика няма никаква.

Чета по форумите, че ако не ядеш много въглехидрати, калории, много пъти на ден и правиш сериозно кросфит ще отслабнеш много, ще се контузиш и т.н... Ми нито съм отслабнал, нито нещо ми е станало като ям един път на ден 60% мазно и почти никакъв въглехидрат.

Проба си трябва. Иначе ако само четем нищо не става ама лошото че трябваше да стана на 40 години, че да го разбера :mhihi:

Колко време си бил със 100% от калориите си на вечеря? :mhihi: Това е несериозно. Най-малкото ще се подуваш като животно от преяждане.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 13 Яну 2014, 16:49

bum_bum написа:
speeder88 написа:Идеята ми беше, че до момента бях ограничил въглехидрата, без да вдигам мазнините и почнах да чистя.

Идеята ти не е добра, защото малко мазно и малко въглехидрат е Аткинс. А него го забраниха със съд поради тежките вреди, които нанася на организма.

Вече няма. Сега съм дигнал мазнините до към 50%, протеина до 35, а въглехидратите са около 15% и то само от зеленчуци и млечните.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 13 Яну 2014, 17:04

raduslaf написа:Колко време си бил със 100% от калориите си на вечеря? :mhihi: Това е несериозно. Най-малкото ще се подуваш като животно от преяждане.

7-8 месеца някъде поне. Колко па да се подуя от половин кило ядене.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 13 Яну 2014, 17:05

raduslaf написа:
bum_bum написа:Пробвал съм и с голяма закуска и без закуска и с цял ден глад и с малко ядене през деня и със 100% на вечеря и с 90% и с 50%. За мен разлика няма никаква.

Колко време си бил със 100% от калориите си на вечеря? :mhihi: Това е несериозно. Най-малкото ще се подуваш като животно от преяждане.

Така ли мислиш? Виж колко калории има в сланината, например. Аз съм така от почти 2 години и се чувствам чудесно, никога не преяждам и не ми е тежко. Даже след 1 час си правя втора вечеря с едно биволско мляко 7% масленост.

ентусиаст
Аватар

Мнение от raduslaf » 13 Яну 2014, 17:12

bum_bum написа:
raduslaf написа:Колко време си бил със 100% от калориите си на вечеря? :mhihi: Това е несериозно. Най-малкото ще се подуваш като животно от преяждане.

Кажи честно, че яде 7-8 месеца по веднъж на 24 часа и не усети разлика с това да ядеш два или три пъти?

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 13 Яну 2014, 17:17

И аз не мисля, че би имало проблем, ако можеш да го изядеш на 1 път :mhihi: :mhihi: Аз моето си не мога, но определено като тренирам на гладно (или почти на гладно... 3-5 яйца примерно) ми е по-добре.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 13 Яну 2014, 17:31

raduslaf написа:
bum_bum написа:

Кажи честно, че яде 7-8 месеца по веднъж на 24 часа и не усети разлика с това да ядеш два или три пъти?

Усетих. Така ми е по-добре :)

Цацулин и той яде по веднъж ако това ще те успокои ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от raduslaf » 13 Яну 2014, 17:38

bum_bum написа:
raduslaf написа:
bum_bum написа:

Усетих. Така ми е по-добре :)

Цацулин и той яде по веднъж ако това ще те успокои ;)

Що спря тогава? :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 13 Яну 2014, 18:21

Кой е казал, че съм спрял. Един път си ям. В никой случай не гладувам де. Ако ми се преяде може да хапна нещо малко. Но при всички случаи вечерята ми е поне 90%.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от raduslaf » 13 Яну 2014, 18:26

bum_bum написа:Кой е казал, че съм спрял. Един път си ям. В никой случай не гладувам де. Ако ми се преяде може да хапна нещо малко. Но при всички случаи вечерята ми е поне 90%.

Ми щото каза 7-8 месеца, че си ял така, от което разбрах, че вече не.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 13 Яну 2014, 18:39

От година някъде, че и нагоре не ям по 100 пъти на ден. А от 7-8 месеца основно по веднъж.

Ааа и тва със силата и енергията като си ял и не си ял са пичи масали :mhihi: След един кратък период на адаптация разлика няма.

Сега тренирам в зала за пръв път от 6-7 години и ги гледам. Тия яките като дърпа тежко тяга или клек с над 90% след серията сяда или ходи като глупав из залата и не знае къде е. Световъртеж от кръвно или ниска захар.. не знам. Миналата седмица един сяда на лежанката и вика- ако припадна сега да не се изплашиш :mhihi: Тоя ефект го имаше преди и при мен. Сега не се появява.

А свободата да не бързаш след тренировка да ядеш. Да не се съобразяваш, че като си навън няма свястно ядене или като вършиш нещо някъде няма да си ял... безценно!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от raduslaf » 13 Яну 2014, 18:51

bum_bum написа:От година някъде, че и нагоре не ям по 100 пъти на ден. А от 7-8 месеца основно по веднъж.

Ааа и тва със силата и енергията като си ял и не си ял са пичи масали :mhihi: След един кратък период на адаптация разлика няма.

Сега тренирам в зала за пръв път от 6-7 години и ги гледам. Тия яките като дърпа тежко тяга или клек с над 90% след серията сяда или ходи като глупав из залата и не знае къде е. Световъртеж от кръвно или ниска захар.. не знам. Миналата седмица един сяда на лежанката и вика- ако припадна сега да не се изплашиш :mhihi: Тоя ефект го имаше преди и при мен. Сега не се появява.

А свободата да не бързаш след тренировка да ядеш. Да не се съобразяваш, че като си навън няма свястно ядене или като вършиш нещо някъде няма да си ял... безценно!

Аз по принцип също съм за ограничения брой хранения. То това с многото хранения вече малко будали останаха да го правят. Ако си вечерял в 22:00 например какво правиш в следващите 24 часа?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата