Прекачване на самолет в САЩ
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Прекачване на самолет в САЩ
Здрасти на всички. Имам един въпрос - другата седмица ще летя от София за Ню Йорк и от там 3часа по-късно за Доминиканската република.
Тъй като е само прекачване в САЩ,нужна ли е каквато и да била виза?Не искам да им влизам в страната даже изобщо няма да изляза от депарчър зоната на летището, но все пак?
Аз така или иначе си имам B1/B2 C1/D визи,но се зачудих дали ще ми направят проблем?

Тъй като е само прекачване в САЩ,нужна ли е каквато и да била виза?Не искам да им влизам в страната даже изобщо няма да изляза от депарчър зоната на летището, но все пак?
Аз така или иначе си имам B1/B2 C1/D визи,но се зачудих дали ще ми направят проблем?

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Re: Прекачване на самолет в САЩ
Няма логика да ти искат виза. Не съм се прекачвал през щатско, но просто не го вярвам...
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
на кое летище си в NY?
реално и да искаш няма как да излезеш от тази зона няма да те пуснат.. виза не ти трябва
просто ще те пренасочат от някои терминал на друг.. те и без това тези летища на които ще кацнеш са колкото един БГ град..
реално и да искаш няма как да излезеш от тази зона няма да те пуснат.. виза не ти трябва
просто ще те пренасочат от някои терминал на друг.. те и без това тези летища на които ще кацнеш са колкото един БГ град..
Няма логика да искат виза, летището се води неутрална зона. Имаше един такъв филм навремето за един който живееше на летището защото нямаше виза 

Последна промяна bioz на 24 Фев 2014, 12:28, променена общо 1 път
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
да... фимла беше с том ханкс.. и дори беше българин
.. но както каза и колегата над мен.. тези международни летища са точно такава територия. ти реално не си минал границите на сащ когато ти там

.. но както каза и колегата над мен.. тези международни летища са точно такава територия. ти реално не си минал границите на сащ когато ти там
Аз мисля по същия начин,че виза НЕ е нужна на всеки просто преминаващ през смотаната им държавица
Иначе отивам на Джей Еф кей летището,правил съм вътрешен полет от маями до ню йорк,но кацнах на ЛА Гуардиа,ама беше бях минал имиграционните така или иначе в Маями.Иначе,колега,прав си летищата там са като наш средно-голям град
мерси на всички за отговорите,но имах нужда да попитам,че един кретен ми пусна идеята,че се минавало имигрейшън бла бла бла

Иначе отивам на Джей Еф кей летището,правил съм вътрешен полет от маями до ню йорк,но кацнах на ЛА Гуардиа,ама беше бях минал имиграционните така или иначе в Маями.Иначе,колега,прав си летищата там са като наш средно-голям град

мерси на всички за отговорите,но имах нужда да попитам,че един кретен ми пусна идеята,че се минавало имигрейшън бла бла бла

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Възможно е да се минава през имигрейшъните,летял съм 6-7 през Джей Еф Кей,но не си спомням дали за кънектин флайтс също се минава през имиграционните....Но не те разбирам -хем имаш разни визи,хем се чудиш дали ще ти искат виза?Тези,които имаш са изтекли(тоест нямаш) или просто ни пускаш по пързалката? 

gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
stankata777 написа:Възможно е да се минава през имигрейшъните,летял съм 6-7 през Джей Еф Кей,но не си спомням дали за кънектин флайтс също се минава през имиграционните....Но не те разбирам -хем имаш разни визи,хем се чудиш дали ще ти искат виза?Тези,които имаш са изтекли(тоест нямаш) или просто ни пускаш по пързалката?
не съм полудял толкова,че да пускам разни теми за юса

Аз както казах,си имам валидна виза C1/D ,но ме притеснява,че имам 3 часа между полетите(звучи достатъчно) но последния път като имах имигрейшън чек в маями излязах чак след 4часа поради някакъв проблем

Още един въпрос

- Mephistofel
- Потребител
-
Специално за последното, случвали са ми се и двата варианта, зависи каква ти е конкретната дестинация. Иначе е доста тъпичко, като са ти навързани полетите - последно на прибиране от Китай, закъсня ми полета на вътрешните авиолинии до Пекин с 2 и1/2ч, и докато мина през паспортни, сигурност и тн, стана една... Полета за Истанбул го хванах като по филмите - с търчане през терминалите, че и бяха дръпнали ръкава за икономи класата, и тъгъдък-тъгъдък през тоя за бизнес такавата, седнах, закопчах колана и самолета тръгна да рулира. 

"Дайте ми шест реда,написани от най-честния човек и аз ще намеря в тях за какво да го обеся!" Кардинал Ришельо
http://www.wartime.bg
http://www.facebook.com/wartime.bg
http://www.muzikant.org/
Tribute to Ronnie James Dio -"Rainbow In The Dark" http://www.youtube.com/watch?v=2rIKJI30xu4
http://www.wartime.bg
http://www.facebook.com/wartime.bg
http://www.muzikant.org/
Tribute to Ronnie James Dio -"Rainbow In The Dark" http://www.youtube.com/watch?v=2rIKJI30xu4
- stankata777
- ентусиаст
-
Сега ми стана по-ясно!
За съжаление ще трябва да минеш през имиграционните,после взимаш багажа,през секюрити и някъде ще го предадеш на автоматизирана лента да го качат за Доминикана,въпреки че е чекиран още в София.
В София ще ти кажат,че щом ти чекират багажа за Доминикана - ще го вземеш направо там,но това НЕ отговаря на истината!!!Ще направиш голяма грешка,ако се прикачиш на JFK без да си вземеш багажа и да го преместиш.Ще се върти цял следобед на лентата ,а ти ще се озовеш в Доминикана без куфар
Ако имаш закъснение и прочие,пререждаш се на всички опашки с извинителен тон,защото гониш прекачване.Ако те е срам,намираш служител и той те бута най-отпред на опашката...
п.п.не знам дали стана много ясно за багажа,но въпреки че е чекиран го взимаш и после оставяш отново(идеята мисля е за още едно секюрити,да не би колегите в Европа и Бг да са пропуснали нещо при проверката),но не го чекираш отново!
За съжаление ще трябва да минеш през имиграционните,после взимаш багажа,през секюрити и някъде ще го предадеш на автоматизирана лента да го качат за Доминикана,въпреки че е чекиран още в София.
В София ще ти кажат,че щом ти чекират багажа за Доминикана - ще го вземеш направо там,но това НЕ отговаря на истината!!!Ще направиш голяма грешка,ако се прикачиш на JFK без да си вземеш багажа и да го преместиш.Ще се върти цял следобед на лентата ,а ти ще се озовеш в Доминикана без куфар

Ако имаш закъснение и прочие,пререждаш се на всички опашки с извинителен тон,защото гониш прекачване.Ако те е срам,намираш служител и той те бута най-отпред на опашката...

п.п.не знам дали стана много ясно за багажа,но въпреки че е чекиран го взимаш и после оставяш отново(идеята мисля е за още едно секюрити,да не би колегите в Европа и Бг да са пропуснали нещо при проверката),но не го чекираш отново!
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
Ще стигнем до истината ясно е ,много сме силни сме
Това със закъсненията е ебати ужаса,айде може би ако си шеф във фирмата,няма да ти е проблем,ми аз както трябва да гоня кораб? Той на другия ден вече ще е на майната си отплавал
Ей това ме интересуваше на лепенката пише софия-санто доминго ама...той стигнал само до Ню Йорк и до там
Оки мерси на всички!!!

Това със закъсненията е ебати ужаса,айде може би ако си шеф във фирмата,няма да ти е проблем,ми аз както трябва да гоня кораб? Той на другия ден вече ще е на майната си отплавал

stankata777 написа:В София ще ти кажат,че щом ти чекират багажа за Доминикана - ще го вземеш направо там,но това НЕ отговаря на истината!!!Ще направиш голяма грешка,ако се прикачиш на JFK без да си вземеш багажа и да го преместиш.Ще се върти цял следобед на лентата ,а ти ще се озовеш в Доминикана без куфар![]()
Ей това ме интересуваше на лепенката пише софия-санто доминго ама...той стигнал само до Ню Йорк и до там

Оки мерси на всички!!!
- stankata777
- ентусиаст
-
Така е,зная го от опит - веднъж София-Детройт-Бостън и втори път София-Филаделфия-Бостън.Всеки път в София ми казват едно,а в Сащ се оказва друго 

gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
През 2003г летях до Доминикана, трябваше да летя през САЩ и тогава искаха транзитна виза
В последствие намерих чартър от Париж до Доминикана и нуждата от виза отпадна. Провери в посолството на САЩ предварително!

В последствие намерих чартър от Париж до Доминикана и нуждата от виза отпадна. Провери в посолството на САЩ предварително!

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Трябва ти виза задължително!
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Трябва, дано да са ти валидни Ц1 или Д, че иначе 160 камъка и интервю
Не знам дали и наще ще те пуснат да се качиш на самолета оттук без виза ...

Ubi dubium, ibi libertas
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2