Проблем с ЕВРОИНС
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Chichebiev
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW 320D Touring 2004
Проблем с ЕВРОИНС
Здравейте колеги, имам нужда малко от съвет ако някой е минал този път вече да помага.
Преди повече от година ми откраднаха колата BMW 320D Touring 2003.
Застрахована е в евроинс. В продължение на една година ходене по мъките и събиране на всевъзможни документи които се сетиха да искат преди месец предадох всички документи и уж всичко е наред чакам си обезщетението.
В сайта им пише следното:
В какъв срок се изплаща обезщетение за настъпилите щети?
Срокът варира в зависимост от вида на застраховката, но не повече от 15 дни след представяне на всички документи, необходими за установяване на обстоятелствата около настъпването на щетата.
http://www.euroins.bg/common-43.html
Вече мина повече от месец и пари няма!!!
Застрахователния агент който ми направи застраховката казва нищо немога да направя документите са в централата.
Звъня в централата никой не вдига тъпия телефон или ако някой се излъже след часове звънене, ме прехвъря или дава телефони на които никой не вдига! Опитах се да пиша през сайта им във формата за обратна връзка. Оказа се че не работи!!!!!
Направо незнам какво да правя вече, към кой да се обърна на кой бог да се моля.
Ебати застраховката плащаш си каско като поп а като се наложи да платят нищо.
Дайте някакъв съвет адвокат ли да търся, жалби ли да пускам и до къде
НИКОГА ПОВЕЧЕ ЕВРОИНС. Други такива мушеници няма.
Преди повече от година ми откраднаха колата BMW 320D Touring 2003.
Застрахована е в евроинс. В продължение на една година ходене по мъките и събиране на всевъзможни документи които се сетиха да искат преди месец предадох всички документи и уж всичко е наред чакам си обезщетението.
В сайта им пише следното:
В какъв срок се изплаща обезщетение за настъпилите щети?
Срокът варира в зависимост от вида на застраховката, но не повече от 15 дни след представяне на всички документи, необходими за установяване на обстоятелствата около настъпването на щетата.
http://www.euroins.bg/common-43.html
Вече мина повече от месец и пари няма!!!
Застрахователния агент който ми направи застраховката казва нищо немога да направя документите са в централата.
Звъня в централата никой не вдига тъпия телефон или ако някой се излъже след часове звънене, ме прехвъря или дава телефони на които никой не вдига! Опитах се да пиша през сайта им във формата за обратна връзка. Оказа се че не работи!!!!!
Направо незнам какво да правя вече, към кой да се обърна на кой бог да се моля.

Ебати застраховката плащаш си каско като поп а като се наложи да платят нищо.

Дайте някакъв съвет адвокат ли да търся, жалби ли да пускам и до къде

НИКОГА ПОВЕЧЕ ЕВРОИНС. Други такива мушеници няма.
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Re: Проблем с ЕВРОИНС
Колега, обади се на "Господари на ефира" те ще оправят нещата мигновено
тел: +359 2 / 946 33 27,

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- Night_Wolf
- младши ентусиаст
-
И аз имам проблем с Евроинс относно тотал щета, която не искат да изплатят и съдилища, глупости пълни...
Интерамерикан са същите.
Интерамерикан са същите.
Абе нищо им няма на Евроинс, ако имаш твой човек там. Но то това си важи за повечето застрахователи. 

- Bimmer_M30B35
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 528iA
- Мечтае да кара: Mustang Shelby 500 GT '67
Колега, ако всички документи си предал преди месец. Смятай срока само като работни дни.
Главоболия при кражби и тотални щети винаги има. Аз лично работя в брокер и се занимавам с щети. Моя съвет е особено, ако си сигурен, че всичко документално е изрядно и до още 1 седмица не са ти платили да се обърнеш към адвокат.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Главоболия при кражби и тотални щети винаги има. Аз лично работя в брокер и се занимавам с щети. Моя съвет е особено, ако си сигурен, че всичко документално е изрядно и до още 1 седмица не са ти платили да се обърнеш към адвокат.
Sent from my iPhone using Tapatalk

- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Всички застрахователи са измекяри !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
7 мнения
• Страница 1 от 1