Проблем с ЕВРОИНС

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: BMW 320D Touring 2004

Проблем с ЕВРОИНС

Мнение от Chichebiev » 23 Апр 2014, 16:16

Здравейте колеги, имам нужда малко от съвет ако някой е минал този път вече да помага.
Преди повече от година ми откраднаха колата BMW 320D Touring 2003.
Застрахована е в евроинс. В продължение на една година ходене по мъките и събиране на всевъзможни документи които се сетиха да искат преди месец предадох всички документи и уж всичко е наред чакам си обезщетението.

В сайта им пише следното:
В какъв срок се изплаща обезщетение за настъпилите щети?
Срокът варира в зависимост от вида на застраховката, но не повече от 15 дни след представяне на всички документи, необходими за установяване на обстоятелствата около настъпването на щетата.
http://www.euroins.bg/common-43.html

Вече мина повече от месец и пари няма!!!
Застрахователния агент който ми направи застраховката казва нищо немога да направя документите са в централата.
Звъня в централата никой не вдига тъпия телефон или ако някой се излъже след часове звънене, ме прехвъря или дава телефони на които никой не вдига! Опитах се да пиша през сайта им във формата за обратна връзка. Оказа се че не работи!!!!!

Направо незнам какво да правя вече, към кой да се обърна на кой бог да се моля. :bowdown:
Ебати застраховката плащаш си каско като поп а като се наложи да платят нищо. :bang:

Дайте някакъв съвет адвокат ли да търся, жалби ли да пускам и до къде :banghead:

НИКОГА ПОВЕЧЕ ЕВРОИНС. Други такива мушеници няма.

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Re: Проблем с ЕВРОИНС

Мнение от red_bull92 » 23 Апр 2014, 18:58

Колега, обади се на "Господари на ефира" те ще оправят нещата мигновено :yes: тел: +359 2 / 946 33 27,
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Night_Wolf » 23 Апр 2014, 21:17

И аз имам проблем с Евроинс относно тотал щета, която не искат да изплатят и съдилища, глупости пълни...

Интерамерикан са същите.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 23 Апр 2014, 22:46

Абе нищо им няма на Евроинс, ако имаш твой човек там. Но то това си важи за повечето застрахователи. :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528iA
Мечтае да кара: Mustang Shelby 500 GT '67

Мнение от Bimmer_M30B35 » 29 Апр 2014, 0:14

Колега, ако всички документи си предал преди месец. Смятай срока само като работни дни.
Главоболия при кражби и тотални щети винаги има. Аз лично работя в брокер и се занимавам с щети. Моя съвет е особено, ако си сигурен, че всичко документално е изрядно и до още 1 седмица не са ти платили да се обърнеш към адвокат.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 M5 20 JAHRE
Мечтае да кара: E34 520 на метан

Мнение от sixstraight » 07 Май 2017, 22:26

Търся връзка в евроинс ще почерпя :bchug:
Всички пътища водят към НАДИН :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 13 Май 2017, 15:20

Всички застрахователи са измекяри !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Назад към Извън Темата