Като за добро утро...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: кво му падне...
Мечтае да кара: М6 G-power

Като за добро утро...

Мнение от jorko7120 » 12 Май 2014, 10:19

И така драги колеги до сега чуках на дърво и нямах проблем с набези до тази сутрин ... явно и мен няма да ме подминат. Огледалата са обикновенните... нищо особено. На извършителя му пожелавам много пари да вземе за тях и всичките за свещи и лекарства да ги даде :ranting: .

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
За Хелуин
Flash написа:Децата в Перник, като почукат на вратата на някой, вместо "номер или лакомство", казват "ракия или бой". :mhihi:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Re: Като за добро утро...

Мнение от red_bull92 » 12 Май 2014, 10:59

Ето такива не мога да ги разбера огледалото като е счупено нито може да го продаде, нито нищо само създават проблеми на хората :ranting: аман от такива нещастници, за това държавата ни е на такова ниво... :banghead:
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 12 Май 2014, 11:03

Строшени са за да ти отмъсти някой или е така от глупост!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31 Sport Line
Мечтае да кара: 458 Italia

Мнение от Jorata » 12 Май 2014, 11:08

Колега от Ауди форума сутринта пусна снимки на коли без огледала в квартала му отново. Неговата тоя път за щастие са я пропуснали, но други 4-5 коли не. Явно са пробвали да ги свялят но са се строшили.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jorko7120 » 12 Май 2014, 11:41

Jorata написа:Колега от Ауди форума сутринта пусна снимки на коли без огледала в квартала му отново. Неговата тоя път за щастие са я пропуснали, но други 4-5 коли не. Явно са пробвали да ги свялят но са се строшили.

За кой кравртал става дума? На мойта в люлин и се случи това...

KPETEH написа:Строшени са за да ти отмъсти някой или е така от глупост!

Най-вероятно да, понеже дори панела на сд-то не бях свалил, пък нищо друго не е пипано ...
За Хелуин
Flash написа:Децата в Перник, като почукат на вратата на някой, вместо "номер или лакомство", казват "ракия или бой". :mhihi:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 12 Май 2014, 11:59

Това до Пирогов ли някъде ...
Че гледам Ауди феновете и те реват при паркиране в тоз район ..
Ама не си поплюват - направо са го изкъртили да ги еВат :bang:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31 Sport Line
Мечтае да кара: 458 Italia

Мнение от Jorata » 12 Май 2014, 13:10

Пирогов основно. Много наркоманци там. Освен тва с вакууми ги дърпали.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 12 Май 2014, 14:35

Трябва да си хипер малоумен тъпанар да откраднеш тия огледала така. Първо, че цели и здрави струват 30лв двете. И второ, кой ще ги купи като са изпотрошени от адаптера??

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 12 Май 2014, 15:42

Баси тоя народ колкото е гладен , толкова е и прост ! Оправия няма да има :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 12 Май 2014, 16:21

Аз познавам хора дето ги трошат за кеф, като се напият, булфони, фарове, огледала, кофи и все. Може автора да е засегнал някой, да е паркирал на някой на мястото или даже четох, че има мотористи дето като ги засечеш, те проследяват, и ти трошат и двете огледала. Мен лично моторист ми е трошил огледало и са ми крали чистачка... Тия огледала и дете може да ги строши не са нещо Яко. Взимай нови две и си ги дебни.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jorko7120 » 12 Май 2014, 16:38

KPETEH написа:Аз познавам хора дето ги трошат за кеф, като се напият, булфони, фарове, огледала, кофи и все. Може автора да е засегнал някой, да е паркирал на някой на мястото или даже четох, че има мотористи дето като ги засечеш, те проследяват, и ти трошат и двете огледала. Мен лично моторист ми е трошил огледало и са ми крали чистачка... Тия огледала и дете може да ги строши не са нещо Яко. Взимай нови две и си ги дебни.

На мотористи винаги правя път и никога не съм имал кофти ситуации с тях ... По принцип пред нашия блок няма мое твое место поради това че сме по 100 апартамента във вход (а те са 3) и вечерно време като няма място аз спирам запушвайки на бащата колата и 1 гробник който се изкарва само за нова година(и познавам собственичката) като спирам плътно така, че да не пречи на никой. И като премислих лявото огледало за да го строшат бая кофти тряаа се завират между колите което ме води към извода, че това е направено от човек който го сърби някое кокълче точно и с умисъл. Или с други думи търсил е точно мен с ясната цел да строши и 2те огледала
За Хелуин

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E38 740/725

Мнение от KoKu » 12 Май 2014, 17:52

Гадна работа колега....

Назад към Извън Темата