Като за добро утро...
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
Като за добро утро...
И така драги колеги до сега чуках на дърво и нямах проблем с набези до тази сутрин ... явно и мен няма да ме подминат. Огледалата са обикновенните... нищо особено. На извършителя му пожелавам много пари да вземе за тях и всичките за свещи и лекарства да ги даде
.

- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Re: Като за добро утро...
Ето такива не мога да ги разбера огледалото като е счупено нито може да го продаде, нито нищо само създават проблеми на хората
аман от такива нещастници, за това държавата ни е на такова ниво... 

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Строшени са за да ти отмъсти някой или е така от глупост!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Jorata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 Sport Line
- Мечтае да кара: 458 Italia
Колега от Ауди форума сутринта пусна снимки на коли без огледала в квартала му отново. Неговата тоя път за щастие са я пропуснали, но други 4-5 коли не. Явно са пробвали да ги свялят но са се строшили.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
Jorata написа:Колега от Ауди форума сутринта пусна снимки на коли без огледала в квартала му отново. Неговата тоя път за щастие са я пропуснали, но други 4-5 коли не. Явно са пробвали да ги свялят но са се строшили.
За кой кравртал става дума? На мойта в люлин и се случи това...
KPETEH написа:Строшени са за да ти отмъсти някой или е така от глупост!
Най-вероятно да, понеже дори панела на сд-то не бях свалил, пък нищо друго не е пипано ...
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Това до Пирогов ли някъде ...
Че гледам Ауди феновете и те реват при паркиране в тоз район ..
Ама не си поплюват - направо са го изкъртили да ги еВат
Че гледам Ауди феновете и те реват при паркиране в тоз район ..
Ама не си поплюват - направо са го изкъртили да ги еВат

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Jorata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 Sport Line
- Мечтае да кара: 458 Italia
Пирогов основно. Много наркоманци там. Освен тва с вакууми ги дърпали.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Трябва да си хипер малоумен тъпанар да откраднеш тия огледала така. Първо, че цели и здрави струват 30лв двете. И второ, кой ще ги купи като са изпотрошени от адаптера??
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Аз познавам хора дето ги трошат за кеф, като се напият, булфони, фарове, огледала, кофи и все. Може автора да е засегнал някой, да е паркирал на някой на мястото или даже четох, че има мотористи дето като ги засечеш, те проследяват, и ти трошат и двете огледала. Мен лично моторист ми е трошил огледало и са ми крали чистачка... Тия огледала и дете може да ги строши не са нещо Яко. Взимай нови две и си ги дебни.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
KPETEH написа:Аз познавам хора дето ги трошат за кеф, като се напият, булфони, фарове, огледала, кофи и все. Може автора да е засегнал някой, да е паркирал на някой на мястото или даже четох, че има мотористи дето като ги засечеш, те проследяват, и ти трошат и двете огледала. Мен лично моторист ми е трошил огледало и са ми крали чистачка... Тия огледала и дете може да ги строши не са нещо Яко. Взимай нови две и си ги дебни.
На мотористи винаги правя път и никога не съм имал кофти ситуации с тях ... По принцип пред нашия блок няма мое твое место поради това че сме по 100 апартамента във вход (а те са 3) и вечерно време като няма място аз спирам запушвайки на бащата колата и 1 гробник който се изкарва само за нова година(и познавам собственичката) като спирам плътно така, че да не пречи на никой. И като премислих лявото огледало за да го строшат бая кофти тряаа се завират между колите което ме води към извода, че това е направено от човек който го сърби някое кокълче точно и с умисъл. Или с други думи търсил е точно мен с ясната цел да строши и 2те огледала
- KoKu
- Потребител
-
- Кара: E38 740/725
Гадна работа колега....
12 мнения
• Страница 1 от 1