НВ-ВМХ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: НВ-ВМХ

Мнение от TNT » 09 Май 2014, 18:51

А белтък?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Май 2014, 18:56

Белтъка чак след година някъде. Много протеин не е на добре.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 09 Май 2014, 19:16

Аз ям ягоди с биволско кисело мляко, 7% масленост. Нямам оплаквания :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 11 Май 2014, 14:19

3 месеца вече няма фитнес!Промяна в килограмите няма, в тлъстините - да речем и там е ОК. На мястото на операцията имам покачване на тлъстото, но според мен организмът си го иска като предпазна мярка, докато на други места имам чувството, че съм по-орелефен. Храненето почти не съм го променил само малко съм намалил мазнините от типа на сланина и масло, които преди тъпчех като вафли за сутрешна и следобедна закуска. Нямам търпение да поутихнат нещата още малко ида се върна в залата.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 17 Май 2014, 16:08

Цъкам си из фейса и кво да видя:
Резултат постигнат с методи обръщащи с краката на горе много от познатите теории!
1. Без специален хранителен режим( не че не е хубаво но денят ми е толкова натоварен, че нямам време за нищо)
2. Храня се само 2пъти на ден, за мен храненето на 3 часа натоварва стомаха подува го, храната загнива- отключват се заболявания! Преди години се хранех по 6-7 пъти на ден и трудно минавах 97кг и то си се замазваш сериозно сега съм сутрин на гладно 102.кг само с 2 хранения, и много по интензивни тренировки.
3. Тренирам на гладно сутрин с тежести-свиква се! Когато организмът е гладен и изпитва нужда да си набави храна, енергийните обезпечителни механизми работят на пълни обороти, защото в природата набавянето на храна изисква много усилия и енергия.
4. Храня се късно вечер с най много храна, няма по важно хранене от вечерята, анаболните процеси вечер са най-силни и е глупаво да лишаваме телата си от това. След обилно хранене аз спя спокойно и непробудно! Тези стари теории, че вечерята трябва да е малка са вярни, но .... За хора които не тренират. Вечер спортистите имат голяма нужда от храна.
Това за мен е перфектната програма, за хора с дефицит на време и голямо желание за тренировки !!!

Момчил Милев. Тоя винаги като съм го засичал някъде в ръката си държи купичка с ориз и гърди. Понякога съм се чудил дали всъщност това не е част от ръката му. :mhihi:

Интересно ми е като в тоя форум стигнах до жестоки пререкания и отнесох маса обиди точно по тоя повод как ли тия хора биха отговорили на този човек, който минава ако не за най-добрия то за един от най-добрите треньори в България?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 19 Май 2014, 3:05

А кой е "този форум" ?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 19 Май 2014, 9:45

Този тук, но в другата тема.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 01 Юни 2014, 20:28

Изчетох темата и имам едно питане /на първо време/.
Как се отразява този тип хранене при човек, който не се натоварва на макс със спорт?
Т.е. високия процент мазнини в храната няма ли да се отрази в натрупване на излишни мазнини в кофти зони?

Не съм си правил досега труда да смятам приеманите калории, но въглехидратите определено не надхвърлят 15% от дневната ми доза храна. Протеините и мазнините обаче са в съотношение около 50/50 или може би дори 60/40 в полза на протеините.
Та идеята ми е ако орежа белтъчините за сметка на мазнини и запазя ориентировъчно дневните калории ще се получат ли нещата?
Целта е да запазя настоящите килограми и да изчистя леко маста на корема :lol:
Нямам време да блъскам сериозно във фитнес, но правя ежедневно по половин час на гребен тренажор у нас като натоварването е средно до интензивно.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 01 Юни 2014, 20:48

Правилното хранене си е правилно хранене, независимо дали спортуваш или не. Ако си държиш калорийния прием в норма няма да имаш проблем.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 01 Юни 2014, 21:01

zazomazo написа:...

Аз три мнения по-горе дадох инфо какво се случи с мен при мазно хранене и липса на спорт! :yes:

Действай!
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 01 Юни 2014, 21:08

А само с промяна на съотношението протеини/мазнини в храненето има ли шанс да изчистя проблемната зона или трябва да повиша и интензитета/продължителността на спортуването?
В смисъл ако запазя темпото в тренировките и леко сваля дневните калории /при ВМХ/ ще махна ли мазнините или ще почна да свалям и мускулна маса?

Малко са ми лаишки въпросите, ама гледам да мина по пътя с най-малко съпротивление :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 01 Юни 2014, 21:17

По принцип би трябвало при равни др условия, но не рачитай много. Има и много други фактори върху част от които нямаш влияние. Много зависи и какво точно ядеш, как ти понася, режима ти какъв е и т.н. Но при всички случаи това си е стъпка в правилната посока.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 01 Юни 2014, 21:26

Ясно, ще се пробва и евентуално ще коригирам в движение.
Благодарско за съветите :yes:

Ще споделям какви са резултатите и ако възникнат допълнителни питания.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 10 Юни 2014, 5:15

Изображение
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 10 Юни 2014, 9:19

Така, като го видиш на картинка, е брутално...
Never mistake motion for action...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата