Help за избор на колело
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- JuStDieSeL
- Потребител
-
- Кара: ше Е36 320i
- Мечтае да кара: E36 M3
Help за избор на колело
След като направих тоталка наскоро ми трябва за известно време нов превоз и се спрях на колело
Трябва да е направено за града и да има визия не съм много запознат с колелата за това пускам тази тема ако може да ми помогнете какво да си избера - марки ,модели и всякаква информация ще ми е полезна.
Бюджетa е 400-500 лева благодаря предварително.

Трябва да е направено за града и да има визия не съм много запознат с колелата за това пускам тази тема ако може да ми помогнете какво да си избера - марки ,модели и всякаква информация ще ми е полезна.
Бюджетa е 400-500 лева благодаря предварително.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Re: Help за избор на колело
http://www.velozona-bg.com/shop/%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%BF%D0%B5%D0%B4%20Shockblaze%20CLASSIC%2021V%2028%20MAN
За градът си взех това, втора употреба, с което цената отиде в долната ти граница.
Има 3 размера, и трябва да кажа, че 56 е наистина голямо колело. Но и аз не съм малък, и ми е тамън
.
Много леко, леко се кара, изобщо нямам забележки до момента, малко над година употреба.
За градът си взех това, втора употреба, с което цената отиде в долната ти граница.
Има 3 размера, и трябва да кажа, че 56 е наистина голямо колело. Но и аз не съм малък, и ми е тамън

Много леко, леко се кара, изобщо нямам забележки до момента, малко над година употреба.
- JuStDieSeL
- Потребител
-
- Кара: ше Е36 320i
- Мечтае да кара: E36 M3
http://olx.bg/kolelo-bmw-i47214687 Ето това много ми харесва обаче не ми достигат пари
Визията му е безупречна shimano скорости и само преден амортисьор...
Нещо подобно ако може да предложите за моите пари. 1.70 висок 65 кг съм между другото

Нещо подобно ако може да предложите за моите пари. 1.70 висок 65 кг съм между другото
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Бегай далеко от тоя китаец. Това, че нещо е "Шимано" не значи, че е добро. Те имат едни и същи елементи на цена 20 и 2000лв, нали се сещаш 
Сега по веломагазините продават миналогодишни модели, търси некво такова. Без заден амотисьор мисля, че е излишно да споменаваме. (Мен ако питаш и без преден и без скорости
)
Ако съм на теб взимам тва без да се замисля. http://einzig-shop.com

Сега по веломагазините продават миналогодишни модели, търси некво такова. Без заден амотисьор мисля, че е излишно да споменаваме. (Мен ако питаш и без преден и без скорости

Ако съм на теб взимам тва без да се замисля. http://einzig-shop.com
Еее, преден амортисьор е силно желателен, иаче едни павета и ще си докара сътресение. Едни 5-6 скорости отзад също вършат чудесна работа. Тея трите венеца отпред ако можеш ги избегни, ма е доста трудно да се намери без предни скорости. Тва колело БМВ също го избегни. Насочи се към Драг и Крос с тоя бюджет. Ако имаш малко отгоре можеш да тестваш и РАМ, имат малко по-готини компоненти на колела в един клас, но са и по-скъпи...
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
JuStDieSeL написа:http://olx.bg/kolelo-bmw-i47214687 Ето това много ми харесва обаче не ми достигат париВизията му е безупречна shimano скорости и само преден амортисьор...
Tи за 800 лв ще си вземеш кола

ATR-42/72
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
Аз преди 3 месеца си взех Тогано Аполон и за сега съм доволен,миналогодишен модел и беше 600 лв. Рових и четох доста и за тези пари Аполона е най- добър,като окомплектовка.
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Бум-бум, някъде беше постнал снимка с едно колело... ако е твое може ли малко инфо на лично да не пълним темата на човека. Зарибил съм се да си вземе колело без скорости и събирам мнения.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Че какво лошо да зарибим човека по колелата с една скорост.

Рамката е Долан Прекурса. Вилката Алпина карбон сайклокрос (бих предпочел пистова май). Каплите Мак 1. Тежки са ама пък бая здрави, карам го като МТБ
Венците и курбела са Стърми арчър (ФСТ е модела на предния). Седалката Селле Сан Марко карбон (не препоръчвам ако нямаш здрав гъз). Спирачката е неква временна от 100 години вече, но не намирам някаква читава в бяло и зелено.
Пистовата геометрия е страшна за града. Управлява се много точно и прецизно. Средната скорост на градско ми е 20км. Вдига 70 по надолнище. Като му свикнеш и баира не е проблем. 100 пъти вече ходих до Бистрица, Железница, Плана, Ковачевци, Поповяне.

Рамката е Долан Прекурса. Вилката Алпина карбон сайклокрос (бих предпочел пистова май). Каплите Мак 1. Тежки са ама пък бая здрави, карам го като МТБ

Пистовата геометрия е страшна за града. Управлява се много точно и прецизно. Средната скорост на градско ми е 20км. Вдига 70 по надолнище. Като му свикнеш и баира не е проблем. 100 пъти вече ходих до Бистрица, Железница, Плана, Ковачевци, Поповяне.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
bum_bum написа:Че какво лошо да зарибим човека по колелата с една скорост.
Рамката е Долан Прекурса. Вилката Алпина карбон сайклокрос (бих предпочел пистова май). Каплите Мак 1. Тежки са ама пък бая здрави, карам го като МТБВенците и курбела са Стърми арчър (ФСТ е модела на предния). Седалката Селле Сан Марко карбон (не препоръчвам ако нямаш здрав гъз). Спирачката е неква временна от 100 години вече, но не намирам някаква читава в бяло и зелено.
Между другото забелязвам доста такива колелета да се карат по Витошка и центъра. Миналата седмица на кафето на югоизточния вход на Парадайса имаше паркирани 2 такива велосипеда, единия беше марка Диамант с бели гуми много красиви капли и рамка син металик... Изтекоха ми очите по това колело.
Бум Бум с една предавка не е ли малко трудно с това колело и с контра ли е отзад. Като тегло как е и удобно ли за каране?
ПП Аз в момента карам Gaint xtc с предно и задно окачване с балонни гуми. Комфортно е за града, като средната ми скорост е около 18-20 км/ч тази която най-често поддържам да поясня. Ще следя темата с интерес

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз среднт скорост я меря с ГПС щото си записвам всяко каране. Иначе си поддържам 30-40, но едно спиране на светофар ти разваля рекорда 
Няма контра, само с предната се спира. 7кг тежи без да има някакви супер олекотени части. Всичко без седалката е стандартно.

Няма контра, само с предната се спира. 7кг тежи без да има някакви супер олекотени части. Всичко без седалката е стандартно.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Аз си взех DRAG ZX-2 - около 400 лева е, с предна дискова спирачка. Повече за в града не ми трябва.
Si non confectus, non reficiat.
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
за тия пари един Sprint Apolon ще ти дойде екстра. Аз миналата година се бях загледал много в него но като му седнах ми беше малък.
67 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5