Да си върнем малко спомени - Half Life 1

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Да си върнем малко спомени - Half Life 1

Мнение от Dido_stz » 22 Авг 2014, 7:59

Здравейте колеги, сетихме се с един приятел скоро за Half life 1, колко спомени в залите с много приятели имам с тази игра, голям фън беше. Изтеглих си я пак и си я врътнах и й се накефих супер много а е игра 1998 година. Много ми се зарибява да играя на сървъри, но бъкел идея си нямам как да стане, в гооглето има хиляда и петстотин глупости как да се подкара и един не мога да направя. Има ли хора оттук които цъкат тази игра? И някой ако знае как да се подкарат сървъри да пише.
the project is ready....
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мечтата на живота си
Мечтае да кара: е38 с евтино гориво

Re: Да си върнем малко спомени - Half Life 1

Мнение от chernobila » 22 Авг 2014, 11:15

Dido_stz написа:Здравейте колеги, сетихме се с един приятел скоро за Half life 1, колко спомени в залите с много приятели имам с тази игра, голям фън беше. Изтеглих си я пак и си я врътнах и й се накефих супер много а е игра 1998 година. Много ми се зарибява да играя на сървъри, но бъкел идея си нямам как да стане, в гооглето има хиляда и петстотин глупости как да се подкара и един не мога да направя. Има ли хора оттук които цъкат тази игра? И някой ако знае как да се подкарат сървъри да пише.

За Half-life не съм сигурен как беше (беше мнооого отдавна :mhihi: ) ,но за ЦС-а си спомням,че се пуска виртуална машина.Лошото е,че неможеш да сложиш античиит и всеки пердаши с хак.По-добре ползвай готови сървари :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 320d e90
Мечтае да кара: m5

Мнение от hpnotic2 » 22 Авг 2014, 12:40

ЦС 1.6 още играя даже :D За Half Life мисля, че има 5-6 български сървъра, които работят още, но не знам как са играчите вътре.Дали използват хакове или не.Колкото до подкарването на сървъри - тук е малко по-сложно.При CS-а ако не се лъжа си имаше в папката на играта exe, с което се подкарва сървъра, но при Half Life не знам как стоят нещата.

П.П. Ако има зарибени за CS, може да поиграем малко :bang: :bang:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 22 Авг 2014, 12:51

HLDS имаше в папката на играта или май можеше да се тегли отделно HLDServer. Мисля, че имаше опция като го пуснеш сървъра да е на ЦС или Халф Лайф. Пробвай ако искаш или драсни ЛС да се разгледам над вечер по-подробно :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 320d e90
Мечтае да кара: m5

Мнение от hpnotic2 » 22 Авг 2014, 12:56

c7aH4eB написа:HLDS имаше в папката на играта или май можеше да се тегли отделно HLDServer. Мисля, че имаше опция като го пуснеш сървъра да е на ЦС или Халф Лайф. Пробвай ако искаш или драсни ЛС да се разгледам над вечер по-подробно :yes:

halflife.JPG

Колегата говори за това.И аз това имах предвид.При мен обаче не ми го отваря нещо.Отваря ми само hltv-то.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 22 Авг 2014, 13:27

ЦЪК пробвай с едно от двете ако не стане с този от играта май се слагаше пач 21 или 23 и тогава ставаше, явно от версията на играта.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 22 Авг 2014, 13:51

hpnotic2 написа:ЦС 1.6 още играя даже :D За Half Life мисля, че има 5-6 български сървъра, които работят още, но не знам как са играчите вътре.Дали използват хакове или не.Колкото до подкарването на сървъри - тук е малко по-сложно.При CS-а ако не се лъжа си имаше в папката на играта exe, с което се подкарва сървъра, но при Half Life не знам как стоят нещата.

П.П. Ако има зарибени за CS, може да поиграем малко :bang: :bang:

Да си призная и аз тогава :oops: Цъкам CS 1.6 по някой път в месеца, но само на de_dust2 и то класическата игра, а не онези другите със зомбитата и батманите :mhihi:
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

Потребител
Аватар
Кара: MB W210 270CDI
Мечтае да кара: USS Enterprise
Детайли за колата: Ако искаш да ти кажа къде държа и ключовете ?

Мнение от glav4o » 22 Авг 2014, 14:14

:mhihi: И аз тея дни се бях замислил за халфчето и как се събирахме по 20 човека в Зеон (плевенските ще се сетят) и се сцепвахме от бой.. хайде някой от разбиращите да каже как се пуска сървър ако не да се съберем да поцъкаме 1.6 :dunno:

:bang: :bang: :bang: :bang:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E39
Мечтае да кара: м-ка

Мнение от DAF » 22 Авг 2014, 16:16

Half-а го играехме много, CS-а така и не ми хареса. В момента играя Quake3 на Европейски сайт, където има сървари от различни държави. Разликата във сървърите е ping-а (скороста) като във всеки сървър се играе различна карта.Има си и различни нива (начинаещи, напреднали и т.н.) Няма хакове и такива неща.. Който иска ще му дам връзка на лична, да не излезе че правя реклама. А иначе ще се радвам, ако някой ми каже активен сървър за Half-а :bchug:
ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 M5 20 JAHRE
Мечтае да кара: E34 520 на метан

Мнение от sixstraight » 22 Авг 2014, 20:28

Теглите Half-Life 1.1.1.0 + Counter-Strike 1.5 от някой известен торент сайт и пускате да играете през интернет и си добавяте сървъри (изтрито) в тези винаги има цифра народ и става пуцане. Ако искате да си играете компания има много сървъри които са празни. За лан 3 дена се мъчихме с хамачи и какво ли още не но така и не стана и играеме през интернет а сме в една стая. Тук има сървъри http://www.gametracker.com/search/hl/ дано написаното да е полезно поне за един човек да може да си :bang:
Всички пътища водят към НАДИН :twisted:

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 23 Авг 2014, 3:24

Двата вечни закони на игрите Counter Strike и Half life гласят:
Закон 1 Не съм го играл от 10-години "т'ва"
Закон 2 Бех мноу добър "навремето"
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Иначе ние ходиме 10-15 човека да цъкаме и дигаме манията в студенски във въздуха,псуването е на ниво.... :mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 23 Авг 2014, 14:12

Малко е встрани де, но все пак си е от ония години :mhihi:
Някой спомня ли си го това?
Изображение
ATR-42/72

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 23 Авг 2014, 14:38

DLVasilev написа:Малко е встрани де, но все пак си е от ония години :mhihi:
Някой спомня ли си го това?

А Quake и Мустафата :mhihi:

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

Назад към Извън Темата