Да си върнем малко спомени - Half Life 1
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
Да си върнем малко спомени - Half Life 1
Здравейте колеги, сетихме се с един приятел скоро за Half life 1, колко спомени в залите с много приятели имам с тази игра, голям фън беше. Изтеглих си я пак и си я врътнах и й се накефих супер много а е игра 1998 година. Много ми се зарибява да играя на сървъри, но бъкел идея си нямам как да стане, в гооглето има хиляда и петстотин глупости как да се подкара и един не мога да направя. Има ли хора оттук които цъкат тази игра? И някой ако знае как да се подкарат сървъри да пише.
the project is ready....

- chernobila
- младши ентусиаст
-
- Кара: мечтата на живота си
- Мечтае да кара: е38 с евтино гориво
Re: Да си върнем малко спомени - Half Life 1
Dido_stz написа:Здравейте колеги, сетихме се с един приятел скоро за Half life 1, колко спомени в залите с много приятели имам с тази игра, голям фън беше. Изтеглих си я пак и си я врътнах и й се накефих супер много а е игра 1998 година. Много ми се зарибява да играя на сървъри, но бъкел идея си нямам как да стане, в гооглето има хиляда и петстотин глупости как да се подкара и един не мога да направя. Има ли хора оттук които цъкат тази игра? И някой ако знае как да се подкарат сървъри да пише.
За Half-life не съм сигурен как беше (беше мнооого отдавна

- hpnotic2
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 320d e90
- Мечтае да кара: m5
ЦС 1.6 още играя даже
За Half Life мисля, че има 5-6 български сървъра, които работят още, но не знам как са играчите вътре.Дали използват хакове или не.Колкото до подкарването на сървъри - тук е малко по-сложно.При CS-а ако не се лъжа си имаше в папката на играта exe, с което се подкарва сървъра, но при Half Life не знам как стоят нещата.
П.П. Ако има зарибени за CS, може да поиграем малко

П.П. Ако има зарибени за CS, може да поиграем малко

- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
HLDS имаше в папката на играта или май можеше да се тегли отделно HLDServer. Мисля, че имаше опция като го пуснеш сървъра да е на ЦС или Халф Лайф. Пробвай ако искаш или драсни ЛС да се разгледам над вечер по-подробно 

- hpnotic2
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 320d e90
- Мечтае да кара: m5
c7aH4eB написа:HLDS имаше в папката на играта или май можеше да се тегли отделно HLDServer. Мисля, че имаше опция като го пуснеш сървъра да е на ЦС или Халф Лайф. Пробвай ако искаш или драсни ЛС да се разгледам над вечер по-подробно
Колегата говори за това.И аз това имах предвид.При мен обаче не ми го отваря нещо.Отваря ми само hltv-то.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
ЦЪК пробвай с едно от двете ако не стане с този от играта май се слагаше пач 21 или 23 и тогава ставаше, явно от версията на играта.
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
hpnotic2 написа:ЦС 1.6 още играя дажеЗа Half Life мисля, че има 5-6 български сървъра, които работят още, но не знам как са играчите вътре.Дали използват хакове или не.Колкото до подкарването на сървъри - тук е малко по-сложно.При CS-а ако не се лъжа си имаше в папката на играта exe, с което се подкарва сървъра, но при Half Life не знам как стоят нещата.
П.П. Ако има зарибени за CS, може да поиграем малко![]()
Да си призная и аз тогава

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- glav4o
- Потребител
-
- Кара: MB W210 270CDI
- Мечтае да кара: USS Enterprise
- Детайли за колата: Ако искаш да ти кажа къде държа и ключовете ?

- DAF
- Потребител
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: м-ка
Half-а го играехме много, CS-а така и не ми хареса. В момента играя Quake3 на Европейски сайт, където има сървари от различни държави. Разликата във сървърите е ping-а (скороста) като във всеки сървър се играе различна карта.Има си и различни нива (начинаещи, напреднали и т.н.) Няма хакове и такива неща.. Който иска ще му дам връзка на лична, да не излезе че правя реклама. А иначе ще се радвам, ако някой ми каже активен сървър за Half-а 

ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА
- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
Теглите Half-Life 1.1.1.0 + Counter-Strike 1.5 от някой известен торент сайт и пускате да играете през интернет и си добавяте сървъри (изтрито) в тези винаги има цифра народ и става пуцане. Ако искате да си играете компания има много сървъри които са празни. За лан 3 дена се мъчихме с хамачи и какво ли още не но така и не стана и играеме през интернет а сме в една стая. Тук има сървъри http://www.gametracker.com/search/hl/ дано написаното да е полезно поне за един човек да може да си 

Всички пътища водят към НАДИН 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Двата вечни закони на игрите Counter Strike и Half life гласят:
Закон 1 Не съм го играл от 10-години "т'ва"
Закон 2 Бех мноу добър "навремето"
Иначе ние ходиме 10-15 човека да цъкаме и дигаме манията в студенски във въздуха,псуването е на ниво....
Закон 1 Не съм го играл от 10-години "т'ва"
Закон 2 Бех мноу добър "навремето"

Иначе ние ходиме 10-15 човека да цъкаме и дигаме манията в студенски във въздуха,псуването е на ниво....

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Малко е встрани де, но все пак си е от ония години
Някой спомня ли си го това?

ATR-42/72
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
DLVasilev написа:Малко е встрани де, но все пак си е от ония години![]()
А Quake и Мустафата

Oo (|||)(|||) oO
13 мнения
• Страница 1 от 1