Кличко-Пулев FINISH

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Re: Кличко - Пулев 30 ноември

Мнение от ogata » 28 Авг 2014, 18:53

Е.Димитров написа:Голям симпатяга е Кличко,убавец е,струва ми се доста културен,дори и като се бие излъчва някаква култура ...но ми се ще нашето момче да победи и то само заради нашето момче,при други мачове съм "ЗА" кличко.

+1 :yes:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 29 Авг 2014, 13:52

Е.Димитров написа:Голям симпатяга е Кличко,убавец е,струва ми се доста културен,дори и като се бие излъчва някаква култура ...но ми се ще нашето момче да победи и то само заради нашето момче,при други мачове съм "ЗА" кличко.

Симпатяга е и има мъжкарско излъчване. Предполагам, че след като приключи с активния спорт, ще има изяви в киното. Като "Скалата", да речем...
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 29 Авг 2014, 14:56

Може в следващия сезон на хироус с жена си :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 29 Авг 2014, 21:28

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 30 Авг 2014, 8:55

Е 10г никой не е бил това https://www.youtube.com/watch?v=MlUoR2hKXZE той иска да му вярват на базата на заканвания?
Да го победи па тогава се прави на голям, старите хора са казали не казвай хоп преди да си скочил ;) но при случай че не си минал през неговите опоненти дори :dunno:
Ако не се сбъднат прогнозните кво правим? А обвиняваме го в допинг :mhihi: българска му работа

Някой беше споменал Томпсън играе 12 рунда с Пулев, Владимир го сваля в 5-рунд и то когато Томпсън е по-млад.

От БоксТВ негрите дето не обичат Кличко, казват че в момента няма кой да победи Кличко, а и че някои може да ги бие 2-ма в 1 ден с 4 часа почивка и протеинов шейк :mhihi: щото освен че е стратег е и единственият голям боксьор, 6.6 feet който е в пълният смисъл на думата атлет.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Авг 2014, 9:25

Делян написа:Мнението на Пулев по въпроса:
http://www.dunavmost.bg/news-bulgaria/item/7415-kubrat-pulev-progovori-kontuziyata-na-klichko-e-izmislena

Прав е човека (Пулев),българите сме хейтъри,не се радваме и не подкрепяме сънародниците си,видно е и от коментари и настроения.
За мен,какъвто и да е резултата от мача,Пулев ще е победител!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 30 Авг 2014, 10:47

Съгласен съм, включително и с това, че не вярваме в себе си.
Дори и да не успее да победи Кличко, самият факт, че е достигнал до двубой с най-добрият в света е огромен успех.
И по-напред в темата казах, смятам че Пулев ще победи(не го казвам от наивен патриотизъм), макар да е против логиката и очакванията на почти всички.
Кличко наистина е уникален атлет, но пазенето от двубоят толкова време, отказът от допинг тест, сега и това отлагане, просто не му прави чест. На мен лично ми падна в очите.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 01 Сеп 2014, 3:23

Бокса не е хамалски спорт както изглежда на първо четене и освен физическата подготовка боксьора трябва да е също добър стратег и тактик заедно с екипа си иначе няма как да стигне до мач с шампиона. Нито пък ще се окичва с медали и пояси.. Нещата не са толкова прости и не редно според мен да подценявате толкова много Кубрат, при положение, че хич ама хич не се бие зле, гладен е за победи и просто защото е Българин! Това е нашето момче, което ще играе за световната титла и е редно да се радваме отсърце, а не да плюваме и да пишем глупости, че за да стигне до мач със шампиона трябва първо да мине през опонентите му. Подкрепа му трябва не друго. :)
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 01 Сеп 2014, 8:43

Не става въпрос за хейтърство. Кличко има право на такива номера, той е ШАМПИОНА. Дай боже нашия да стане па тогава ще му видите номерата :mhihi: Между другото не му прави чест за това интервю, но Пулев винаги е плямпал глупости, толкова си му е акъла на момчето.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 01 Сеп 2014, 10:53

Точно защото е шахмат. Точно защото и двамата го "играят" на стратези! Колко му е да се симулира фиктивна травма и да се подложи психиката на опонента. Да го разконцентрира, да го нахъса и назлобее! Така един ядосан боксьор - никога няма да бъде в топ кондиция. А някак Кличко вижда сприхавост в Кубрат и мисля че подлага психиката му в своя полза. Очевидно е, което и не говори добре ако е така. Едно защото като шампион - на всеки е позволено всякак да пази титлите си :yes:

Кличко си остава една харизматична личност на ринга и извън него. С оглед на това, ако не беше Кубрат - то всеки тук би подкрепял украинеца.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 01 Сеп 2014, 16:10

Въпроса не е в харизмата, никога не съм имал нещо против Пулев, ама като излезна и почна да говори в стил ала Бареков ми стана антипатичен. Излез, бий се, докажи се, победи шампиона, покажи спортсменско поведение, както Поветкин и Кличко си размениха комплименти че и 2-та са най-добрите... ама на пресконференция да подлагаш на съмнения допинг тестове, които Кличко е минавал десетки пъти и да разправяш наляво/надясно как ще го разбиеш :mhihi: ми, сори хич не е интелигентно, без значение дали е българин или някой друг.. А дори любимеца на мнозина Тайсън е казвал че в бокса побеждава най-умният.

може да пуснете интервюто след мача му с Томпсън, още когато не знаеше че ще се бие с Кличко, викаше че е най-трудният и драматичен мач в живота му с 12 рунда :lol: Владимир нокаутира Томпсън в 6-ти рунд.

когато Кличко почна наново да прави кариерата си след загубите, мача му със Самуел Питър e най-трудният му мач и ще влезе като показно по учебниците като Али-Фрейзър ;) нещата бяха на кантар, негъра с огромна сила и стоманен врат, търсеше 1 удар, а Кличко там си показа класата.. би се адски интелигентно, точно като Али го мореше 12 рунда, негъра след 8-я рунд не знаеше къде се намира :mhihi: https://www.youtube.com/watch?v=r0u4y6QjZ9Q Да сега е по-стар (38), но атлетите се състаряват по-бавно, брат му се би до 42, сега Владимир изглежда още по-здрав от преди 10г, може би затова му искат още допинг :lol:
Последна промяна acer на 01 Сеп 2014, 16:18, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 01 Сеп 2014, 16:15

То ако става въпрос Кличко нокаутира Томпсън, без да има контакт! :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 01 Сеп 2014, 16:48

Има една песен на ДМХ - What this bitches want ...from a,
и един много добър цитат от нея и много на място:
"негъра каза шега, и кучката не се засмя"
:mhihi:
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 01 Сеп 2014, 19:44

acer написа:...когато Кличко почна наново да прави кариерата си след загубите, мача му със Самуел Питър e най-трудният му мач и ще влезе като показно по учебниците като Али-Фрейзър ;) нещата бяха на кантар, негъра с огромна сила и стоманен врат, търсеше 1 удар, а Кличко там си показа класата.. би се адски интелигентно, точно като Али го мореше 12 рунда, негъра след 8-я рунд не знаеше къде се намира :mhihi: https://www.youtube.com/watch?v=r0u4y6QjZ9Q Да сега е по-стар (38), но атлетите се състаряват по-бавно, брат му се би до 42, сега Владимир изглежда още по-здрав от преди 10г, може би затова му искат още допинг :lol:

Показва класа, но също така показва и слаби места, допусна 3 нокдауна, след които известно време и той не знаеше какво се случва. На няколко пъти и коментаторите се изказаха негативно относно стила му на игра - с много държане и лягане върху противника, същото се случи и в мача с Поветкин. Ясно е, че играе тактически и ползва всяко едно преимущество на физиката си, но не смятам, че е присъщо на един шампион да лежи върху противника през половината мач. Стискам палци на Кубрат, дано успее да го нацели по-точно от Самюел Питър, та да не е само нокдаун :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 01 Сеп 2014, 21:38

А побеждава В. Но Б побеждава В по-лесно. Следователно Б ще смачка А.

Мислех, че пишещите тук са над 12 годишни :dunno:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата