Кличко-Пулев FINISH
Модератор: Общи модератори
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Re: Кличко - Пулев 30 ноември
Е.Димитров написа:Голям симпатяга е Кличко,убавец е,струва ми се доста културен,дори и като се бие излъчва някаква култура ...но ми се ще нашето момче да победи и то само заради нашето момче,при други мачове съм "ЗА" кличко.
+1

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Е.Димитров написа:Голям симпатяга е Кличко,убавец е,струва ми се доста културен,дори и като се бие излъчва някаква култура ...но ми се ще нашето момче да победи и то само заради нашето момче,при други мачове съм "ЗА" кличко.
Симпатяга е и има мъжкарско излъчване. Предполагам, че след като приключи с активния спорт, ще има изяви в киното. Като "Скалата", да речем...
Excellent! Steven is my name!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Е 10г никой не е бил това https://www.youtube.com/watch?v=MlUoR2hKXZE той иска да му вярват на базата на заканвания?
Да го победи па тогава се прави на голям, старите хора са казали не казвай хоп преди да си скочил
но при случай че не си минал през неговите опоненти дори 
Ако не се сбъднат прогнозните кво правим? А обвиняваме го в допинг
българска му работа
Някой беше споменал Томпсън играе 12 рунда с Пулев, Владимир го сваля в 5-рунд и то когато Томпсън е по-млад.
От БоксТВ негрите дето не обичат Кличко, казват че в момента няма кой да победи Кличко, а и че някои може да ги бие 2-ма в 1 ден с 4 часа почивка и протеинов шейк
щото освен че е стратег е и единственият голям боксьор, 6.6 feet който е в пълният смисъл на думата атлет.
Да го победи па тогава се прави на голям, старите хора са казали не казвай хоп преди да си скочил

Ако не се сбъднат прогнозните кво правим? А обвиняваме го в допинг

Някой беше споменал Томпсън играе 12 рунда с Пулев, Владимир го сваля в 5-рунд и то когато Томпсън е по-млад.
От БоксТВ негрите дето не обичат Кличко, казват че в момента няма кой да победи Кличко, а и че някои може да ги бие 2-ма в 1 ден с 4 часа почивка и протеинов шейк

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Делян написа:Мнението на Пулев по въпроса:
http://www.dunavmost.bg/news-bulgaria/item/7415-kubrat-pulev-progovori-kontuziyata-na-klichko-e-izmislena
Прав е човека (Пулев),българите сме хейтъри,не се радваме и не подкрепяме сънародниците си,видно е и от коментари и настроения.
За мен,какъвто и да е резултата от мача,Пулев ще е победител!
Съгласен съм, включително и с това, че не вярваме в себе си.
Дори и да не успее да победи Кличко, самият факт, че е достигнал до двубой с най-добрият в света е огромен успех.
И по-напред в темата казах, смятам че Пулев ще победи(не го казвам от наивен патриотизъм), макар да е против логиката и очакванията на почти всички.
Кличко наистина е уникален атлет, но пазенето от двубоят толкова време, отказът от допинг тест, сега и това отлагане, просто не му прави чест. На мен лично ми падна в очите.
Дори и да не успее да победи Кличко, самият факт, че е достигнал до двубой с най-добрият в света е огромен успех.
И по-напред в темата казах, смятам че Пулев ще победи(не го казвам от наивен патриотизъм), макар да е против логиката и очакванията на почти всички.
Кличко наистина е уникален атлет, но пазенето от двубоят толкова време, отказът от допинг тест, сега и това отлагане, просто не му прави чест. На мен лично ми падна в очите.
Бокса не е хамалски спорт както изглежда на първо четене и освен физическата подготовка боксьора трябва да е също добър стратег и тактик заедно с екипа си иначе няма как да стигне до мач с шампиона. Нито пък ще се окичва с медали и пояси.. Нещата не са толкова прости и не редно според мен да подценявате толкова много Кубрат, при положение, че хич ама хич не се бие зле, гладен е за победи и просто защото е Българин! Това е нашето момче, което ще играе за световната титла и е редно да се радваме отсърце, а не да плюваме и да пишем глупости, че за да стигне до мач със шампиона трябва първо да мине през опонентите му. Подкрепа му трябва не друго. 

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Не става въпрос за хейтърство. Кличко има право на такива номера, той е ШАМПИОНА. Дай боже нашия да стане па тогава ще му видите номерата
Между другото не му прави чест за това интервю, но Пулев винаги е плямпал глупости, толкова си му е акъла на момчето.

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
Точно защото е шахмат. Точно защото и двамата го "играят" на стратези! Колко му е да се симулира фиктивна травма и да се подложи психиката на опонента. Да го разконцентрира, да го нахъса и назлобее! Така един ядосан боксьор - никога няма да бъде в топ кондиция. А някак Кличко вижда сприхавост в Кубрат и мисля че подлага психиката му в своя полза. Очевидно е, което и не говори добре ако е така. Едно защото като шампион - на всеки е позволено всякак да пази титлите си 
Кличко си остава една харизматична личност на ринга и извън него. С оглед на това, ако не беше Кубрат - то всеки тук би подкрепял украинеца.

Кличко си остава една харизматична личност на ринга и извън него. С оглед на това, ако не беше Кубрат - то всеки тук би подкрепял украинеца.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
Въпроса не е в харизмата, никога не съм имал нещо против Пулев, ама като излезна и почна да говори в стил ала Бареков ми стана антипатичен. Излез, бий се, докажи се, победи шампиона, покажи спортсменско поведение, както Поветкин и Кличко си размениха комплименти че и 2-та са най-добрите... ама на пресконференция да подлагаш на съмнения допинг тестове, които Кличко е минавал десетки пъти и да разправяш наляво/надясно как ще го разбиеш
ми, сори хич не е интелигентно, без значение дали е българин или някой друг.. А дори любимеца на мнозина Тайсън е казвал че в бокса побеждава най-умният.
може да пуснете интервюто след мача му с Томпсън, още когато не знаеше че ще се бие с Кличко, викаше че е най-трудният и драматичен мач в живота му с 12 рунда
Владимир нокаутира Томпсън в 6-ти рунд.
когато Кличко почна наново да прави кариерата си след загубите, мача му със Самуел Питър e най-трудният му мач и ще влезе като показно по учебниците като Али-Фрейзър
нещата бяха на кантар, негъра с огромна сила и стоманен врат, търсеше 1 удар, а Кличко там си показа класата.. би се адски интелигентно, точно като Али го мореше 12 рунда, негъра след 8-я рунд не знаеше къде се намира
https://www.youtube.com/watch?v=r0u4y6QjZ9Q Да сега е по-стар (38), но атлетите се състаряват по-бавно, брат му се би до 42, сега Владимир изглежда още по-здрав от преди 10г, може би затова му искат още допинг 

може да пуснете интервюто след мача му с Томпсън, още когато не знаеше че ще се бие с Кличко, викаше че е най-трудният и драматичен мач в живота му с 12 рунда

когато Кличко почна наново да прави кариерата си след загубите, мача му със Самуел Питър e най-трудният му мач и ще влезе като показно по учебниците като Али-Фрейзър

Последна промяна acer на 01 Сеп 2014, 16:18, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
То ако става въпрос Кличко нокаутира Томпсън, без да има контакт! 

Има една песен на ДМХ - What this bitches want ...from a,
и един много добър цитат от нея и много на място:
"негъра каза шега, и кучката не се засмя"

и един много добър цитат от нея и много на място:
"негъра каза шега, и кучката не се засмя"

Мъжът струва точно толкова,
acer написа:...когато Кличко почна наново да прави кариерата си след загубите, мача му със Самуел Питър e най-трудният му мач и ще влезе като показно по учебниците като Али-Фрейзърнещата бяха на кантар, негъра с огромна сила и стоманен врат, търсеше 1 удар, а Кличко там си показа класата.. би се адски интелигентно, точно като Али го мореше 12 рунда, негъра след 8-я рунд не знаеше къде се намира
https://www.youtube.com/watch?v=r0u4y6QjZ9Q Да сега е по-стар (38), но атлетите се състаряват по-бавно, брат му се би до 42, сега Владимир изглежда още по-здрав от преди 10г, може би затова му искат още допинг
Показва класа, но също така показва и слаби места, допусна 3 нокдауна, след които известно време и той не знаеше какво се случва. На няколко пъти и коментаторите се изказаха негативно относно стила му на игра - с много държане и лягане върху противника, същото се случи и в мача с Поветкин. Ясно е, че играе тактически и ползва всяко едно преимущество на физиката си, но не смятам, че е присъщо на един шампион да лежи върху противника през половината мач. Стискам палци на Кубрат, дано успее да го нацели по-точно от Самюел Питър, та да не е само нокдаун

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
А побеждава В. Но Б побеждава В по-лесно. Следователно Б ще смачка А.
Мислех, че пишещите тук са над 12 годишни
Мислех, че пишещите тук са над 12 годишни