Трагедията с падналия самолет

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Трагедията с падналия самолет

Мнение от 6inlinepower » 05 Сеп 2014, 12:47

Е.Димитров написа:
6inlinepower написа:Ако вземат мерки срещу него, трябва да вземат и срещу още 3-4-ма.

Кой друг обижда в прав текст на "вие подлоги" и подобни глупости?!

Очевидно не следиш темата или четеш избирателно.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 05 Сеп 2014, 12:47

Mиро, има над 125 доказани трофейни бронирани машини, над 40 единици артилерия и 18 установки "Град". Още в началото на укопската кампания беше заловен цял камион с ракети за БМ-21... Да не говорим, че Донецк и Луганск са индустриални центрове на Украйна, с множество военни заводи! Да не говорим, че укропите постоянно им оставят подаръци, както стотиците тонове муниции при Артемовск и луганското летище. Има клипове и снимки за всичко описано по-горе!

Друго, след като доста европейски страни дадоха заден за санкциите, ето и раздвижване от "Велико"британия:

Британският външен министър Филип Хамънд заяви на срещата на НАТО в Уелс, че Западът трябва да продължи със санкциите срещу Русия заради конфликта в Украйна. Хамънд обаче уточни, че те могат да бъдат отменени, в случай че предложеното примирие влезе в сила, съобщи „Ройтерс".

Тоест, ако мирния план за автономия и федерализация влезе в сила, Западът ще отмени санкциите! :lol: :lol: :lol:
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 05 Сеп 2014, 16:06

Доста показателно :
- ама.. те.. бандеровците... ъъъъ ?
Изображение

За плена в руските ръце, за театъра за пред камери , за касапницата при Иловайск, за това как лъжат русначетата че отиват на учения , и мн други неща :
https://www.youtube.com/watch?v=HenPan9lbkg#t=394

с източници социални мрежи като :
http://vk.com/golubev_alexey
https://www.facebook.com/groups/gruz200/?fref=ts
и много др...

Ама ти упорито продължаваш със дезинформацията и свободните съчинения.Откъде черпиш "неопровержимата" си информация ? От украинската преса която изобщо не е манипулирана

Чакай малко .. я се конкретизирай , защото в по горните ми постове коментирам ВАША информация :) само че не с вашия путлеров поглед и прочит.
:)
Другите източници ги казах - доклад на ООН, докладите на ОБСЕ , докладите на хюман райтс уатч...
Ако това са за теб украинска пропаганда.. съжалявам те... :)
Последна промяна miro20 на 05 Сеп 2014, 16:12, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 05 Сеп 2014, 16:11

Е.Димитров написа:
miro20 написа:
Вдругиден вие, същите анти-български подлоги , ще ръкопляскате когато необозначени човеченца ще провъзгласят кърджалийска и т.н.. републики.. по назад споменах примера, да не се повтарям....
И ще сте супер доволни за "демократичния сепаратизъм и демократичен избор на населението" :kuku:

Моля администраторите да вземат мерки срещу този потребител!!!!!!!!

айде пак ревнахте... :) да цитирам ли колко помия изливахте почти на всяко мое мнение ?
Само че аз не рева за "мамо пък пешко ме наплю" , и обикновенно ви игнорирам простотията.
Аз предостатъчно добре съм се аргументирал защо и кого смятам за анти-българска подлога.
Оборете ме, без циврене.
Не съм ли прав за примера който дадох ? Какво ще кажеш утре когато кърджалийска република обяви референдум и турция прати миролюбив аскер ?
Пак ли ще ме наречеш , но този път, български фашист, затова че искам териториялната цялостност на родината ми ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 05 Сеп 2014, 16:25

На какво основание продължаваш да намесваш Кърджали? Това не мога да го разбера! Обоснови се, моля те!
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 05 Сеп 2014, 17:12

MatriX_Fucked написа:На какво основание продължаваш да намесваш Кърджали? Това не мога да го разбера! Обоснови се, моля те!

За образно сравнение.
Защото точно такъв вид сепаратизъм прави Путлер в Украйна .
Даже при нас е по зле ситуацията , защото едни евентуални сепаратисти разполагат с много повече аргументи , най вече религиозен също.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 05 Сеп 2014, 17:17

miro20 написа:
MatriX_Fucked написа:На какво основание продължаваш да намесваш Кърджали? Това не мога да го разбера! Обоснови се, моля те!

За образно сравнение.
Защото точно такъв вид сепаратизъм прави Путлер в Украйна .
Даже при нас е по зле ситуацията , защото едни евентуални сепаратисти разполагат с много повече аргументи , най вече религиозен също.

Пълни глупости.

Хвани прочети малко за историята на Украйна, преди да правиш неадекватни сравнения. Тази държава е скърпена изкуствено доста наскоро и напълно нормално да се разпадне.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 05 Сеп 2014, 18:19

Момчета, успокойте топката! Не е нужна наша намеса за да се кротнете, но ако се наложи ще го направим. Избягвайте да използвате всякакви обидни квалификации големи хора сте все пак, а не пубертети.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 05 Сеп 2014, 18:44

LiTtLeRoCk написа:Момчета, успокойте топката! Не е нужна наша намеса за да се кротнете, но ако се наложи ще го направим. Избягвайте да използвате всякакви обидни квалификации големи хора сте все пак, а не пубертети.

В сравнение на това което чувам срещу себе си , моето едно две прилагателни са като мидичка в море от лай'на, а дори да се изтърва в някоя по остра квалификация , веднага женорята "оревават орталъка" колко съм груб и лош :) :)

Пълни глупости.

Хвани прочети малко за историята на Украйна

Не са глупости.
Историята всеки я чете както си иска, съвременния прочит обаче е на страната на по силния.
Крим не е ли доказателство ?
Или ей така... давай като Путлер , от 2014 г. да почваме да прекрояваме границите заради нечия "историческа справедливост" ???
Ми то Австрия може би и тя не е държава ?
Я виж снимката по горе за сравнението Путлер - Хитлер ? viewtopic.php?f=4&t=374144&start=900#p3961114

Да изброявам ли нататък .. или сами ще си ?

има много "измислени държави" , неслучайно президента на Казахстан наскоро доста остро прие Путлеровото изказване че... перефразирам по памет... "той е добър държавник на нещо което до скоро не е било държава"...
Тези путлерови думи на дипломатичен език са доста обезпокоителен намек....

Като извод на по горното ... почвм да се питам.. абе вие немския фашизъм в класическия му хитлеров вид от '39-та ли ми цитирате и се опитвате да ми обясните ????
в съвременния вариант - Путлер ?
Я малко се погледнете какво всъщност плямпате и защитавате ?

И една добра новина :
http://www.interfax.ru/world/395252
от 18 ч е договорено прекратяване на огъня.
Ха дано .
но малко се съмнявам дали Путлер ще озапти всичките си наемници.
Да не стане както разстреляха стотици украинци в Иловайск - уж било договорен коридор, пък като излизаха, руските части не били уведомени и давай огън на поразия по пушечно месо...
:)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 05 Сеп 2014, 19:13

Като извод на по горното ... почвм да се питам.. абе вие немския фашизъм в класическия му хитлеров вид от '39-та ли ми цитирате и се опитвате да ми обясните ????

Пак продължаваш да цъфтиш от некомпетентност .Няма такова понятие като "класическия му хитлеров вид"
Фашизма е идеология създадена от един друг диктатор и не е заслуга на Адолф Шикългрубер .
Можеш да успокоиш топката , преговорите за спиране на огъня започнаха .И двете страни искат незабавно спиране на военните действия.
Все пак както преди 6-7 страници предположих че зимата и липсата на газ ще приключи всичко до първите студове . Ритаха се достатъчно , ще полежат една зима докато свърши водката и напролет пак.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 05 Сеп 2014, 19:56

_galio_ написа:Хвани прочети малко за историята на Украйна, преди да правиш неадекватни сравнения. Тази държава е скърпена изкуствено доста наскоро и напълно нормално да се разпадне.

Аз една друга така я чакам да се разпадне отдавна, въпреки че да граничим с шиптърите няма да е много готино. :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 05 Сеп 2014, 20:15

Мирко, Кърджали по никакъв начин не можеш да го даваш като образен пример, това е просто обида към България като цяло и гражданите на Кърджали като частност.

Но виж, хубав образен пример са Западните Покрайнини! Страшно добър даже!
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 05 Сеп 2014, 20:17

Jordana написа:

Пак продължаваш да цъфтиш от некомпетентност .Няма такова понятие като "класическия му хитлеров вид"
Фашизма е идеология създадена от един друг диктатор и не е заслуга на Адолф Шикългрубер .
Можеш да успокоиш топката , преговорите за спиране на огъня започнаха .И двете страни искат незабавно спиране на военните действия.
Все пак както преди 6-7 страници предположих че зимата и липсата на газ ще приключи всичко до първите студове . Ритаха се достатъчно , ще полежат една зима докато свърши водката и напролет пак.

Ти малко се сопри с тези изкривявания на думите ми.
Умишлено ли влзиаш в детайли за да НЕ признаеш очевидната прилика на другаря ти Путлер и тактиката му ??
Това ли точно ме прави "цъфтящ от некомпетентност" ???
:kuku:
Добре , ще го кажа по друг начин - НОВИЯ Хитлер - Путлер с НОВА фашистка идеология ! Така добре ли е ?
:lol:

Относно преговорите - да, радвам се ако се спре огъня, и както от началото на темата повтарям и по това се различавам от вас, че смятам тази война за братоубисйтвена, нежелана никога от двата братски народи, които никога не са имали причини , толкова несъвместими че чак да се изтребват като ислямски фундаменталисти.
Причината е една - Путлер имепрските му комплекси и страховете му от ЕС и НАТО.
И не, аз не злорадствам че войната оказа катастрофално влияние на икономиката и хората.
Путлер дефакто съсипа инфраструктура, електро-водо-снабдяване и т.н... съсипа и затри цели селища, между които и с препобладаващо руско население.
Ама кво му пука.. РФ официално няма нищо общо.
Мирко, Кърджали по никакъв начин не можеш да го даваш като образен пример, това е просто обида към България като цяло и гражданите на Кърджали като частност.
Какво му е обидното. Говоря принципно .
Замени 'кръджалийска република" с ДНР или ЛНР, замени Турция с РФ, замени българска войска с "фашистка украинска хунта" и т.н.
и ще получиш реализиран сценарий, който в МОМЕНТА е в ход.
Да, ГРОЗЕН сценарий, ГРОЗЕН пример, но е красноречив пример какво защитавате вие.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 05 Сеп 2014, 20:23

Абе тоя евросъюз да не е станал нещо като краля слънце за хората ? Що не приемете че има народи които не желаят да живеят облъчвани от царствената му светлина ?!
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 05 Сеп 2014, 20:29

Jordana написа:Абе тоя евросъюз да не е станал нещо като краля слънце за хората ? Що не приемете че има народи които не желаят да живеят облъчвани от царствената му светлина ?!

Има да, и аз съм от тях :winky:

Само за пореден път не разбирам, защо продължавате да му четете глупостите на Миро. Аз съм го блокирал и 50% от вашите коментари ми изглеждат странни...
Блокирайте го и толкова, стига толкова дървени философи с промит мозък.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата