Трагедията с падналия самолет
Модератор: Общи модератори
- 6inlinepower
- кандидат ентусиаст
-
Re: Трагедията с падналия самолет
Е.Димитров написа:6inlinepower написа:Ако вземат мерки срещу него, трябва да вземат и срещу още 3-4-ма.
Кой друг обижда в прав текст на "вие подлоги" и подобни глупости?!
Очевидно не следиш темата или четеш избирателно.
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Mиро, има над 125 доказани трофейни бронирани машини, над 40 единици артилерия и 18 установки "Град". Още в началото на укопската кампания беше заловен цял камион с ракети за БМ-21... Да не говорим, че Донецк и Луганск са индустриални центрове на Украйна, с множество военни заводи! Да не говорим, че укропите постоянно им оставят подаръци, както стотиците тонове муниции при Артемовск и луганското летище. Има клипове и снимки за всичко описано по-горе!
Друго, след като доста европейски страни дадоха заден за санкциите, ето и раздвижване от "Велико"британия:
Британският външен министър Филип Хамънд заяви на срещата на НАТО в Уелс, че Западът трябва да продължи със санкциите срещу Русия заради конфликта в Украйна. Хамънд обаче уточни, че те могат да бъдат отменени, в случай че предложеното примирие влезе в сила, съобщи „Ройтерс".
Тоест, ако мирния план за автономия и федерализация влезе в сила, Западът ще отмени санкциите!

Друго, след като доста европейски страни дадоха заден за санкциите, ето и раздвижване от "Велико"британия:
Британският външен министър Филип Хамънд заяви на срещата на НАТО в Уелс, че Западът трябва да продължи със санкциите срещу Русия заради конфликта в Украйна. Хамънд обаче уточни, че те могат да бъдат отменени, в случай че предложеното примирие влезе в сила, съобщи „Ройтерс".
Тоест, ако мирния план за автономия и федерализация влезе в сила, Западът ще отмени санкциите!

Без страх, без спирачка!
Доста показателно :
- ама.. те.. бандеровците... ъъъъ ?

За плена в руските ръце, за театъра за пред камери , за касапницата при Иловайск, за това как лъжат русначетата че отиват на учения , и мн други неща :
https://www.youtube.com/watch?v=HenPan9lbkg#t=394
с източници социални мрежи като :
http://vk.com/golubev_alexey
https://www.facebook.com/groups/gruz200/?fref=ts
и много др...
Чакай малко .. я се конкретизирай , защото в по горните ми постове коментирам ВАША информация
само че не с вашия путлеров поглед и прочит.

Другите източници ги казах - доклад на ООН, докладите на ОБСЕ , докладите на хюман райтс уатч...
Ако това са за теб украинска пропаганда.. съжалявам те...
- ама.. те.. бандеровците... ъъъъ ?

За плена в руските ръце, за театъра за пред камери , за касапницата при Иловайск, за това как лъжат русначетата че отиват на учения , и мн други неща :
https://www.youtube.com/watch?v=HenPan9lbkg#t=394
с източници социални мрежи като :
http://vk.com/golubev_alexey
https://www.facebook.com/groups/gruz200/?fref=ts
и много др...
Ама ти упорито продължаваш със дезинформацията и свободните съчинения.Откъде черпиш "неопровержимата" си информация ? От украинската преса която изобщо не е манипулирана
Чакай малко .. я се конкретизирай , защото в по горните ми постове коментирам ВАША информация

Другите източници ги казах - доклад на ООН, докладите на ОБСЕ , докладите на хюман райтс уатч...
Ако това са за теб украинска пропаганда.. съжалявам те...

Последна промяна miro20 на 05 Сеп 2014, 16:12, променена общо 1 път

Е.Димитров написа:miro20 написа:
Вдругиден вие, същите анти-български подлоги , ще ръкопляскате когато необозначени човеченца ще провъзгласят кърджалийска и т.н.. републики.. по назад споменах примера, да не се повтарям....
И ще сте супер доволни за "демократичния сепаратизъм и демократичен избор на населението"
Моля администраторите да вземат мерки срещу този потребител!!!!!!!!
айде пак ревнахте...

Само че аз не рева за "мамо пък пешко ме наплю" , и обикновенно ви игнорирам простотията.
Аз предостатъчно добре съм се аргументирал защо и кого смятам за анти-българска подлога.
Оборете ме, без циврене.
Не съм ли прав за примера който дадох ? Какво ще кажеш утре когато кърджалийска република обяви референдум и турция прати миролюбив аскер ?
Пак ли ще ме наречеш , но този път, български фашист, затова че искам териториялната цялостност на родината ми ?

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
На какво основание продължаваш да намесваш Кърджали? Това не мога да го разбера! Обоснови се, моля те!
Без страх, без спирачка!
MatriX_Fucked написа:На какво основание продължаваш да намесваш Кърджали? Това не мога да го разбера! Обоснови се, моля те!
За образно сравнение.
Защото точно такъв вид сепаратизъм прави Путлер в Украйна .
Даже при нас е по зле ситуацията , защото едни евентуални сепаратисти разполагат с много повече аргументи , най вече религиозен също.

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
miro20 написа:MatriX_Fucked написа:На какво основание продължаваш да намесваш Кърджали? Това не мога да го разбера! Обоснови се, моля те!
За образно сравнение.
Защото точно такъв вид сепаратизъм прави Путлер в Украйна .
Даже при нас е по зле ситуацията , защото едни евентуални сепаратисти разполагат с много повече аргументи , най вече религиозен също.
Пълни глупости.
Хвани прочети малко за историята на Украйна, преди да правиш неадекватни сравнения. Тази държава е скърпена изкуствено доста наскоро и напълно нормално да се разпадне.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Момчета, успокойте топката! Не е нужна наша намеса за да се кротнете, но ако се наложи ще го направим. Избягвайте да използвате всякакви обидни квалификации големи хора сте все пак, а не пубертети.
LiTtLeRoCk написа:Момчета, успокойте топката! Не е нужна наша намеса за да се кротнете, но ако се наложи ще го направим. Избягвайте да използвате всякакви обидни квалификации големи хора сте все пак, а не пубертети.
В сравнение на това което чувам срещу себе си , моето едно две прилагателни са като мидичка в море от лай'на, а дори да се изтърва в някоя по остра квалификация , веднага женорята "оревават орталъка" колко съм груб и лош

Пълни глупости.
Хвани прочети малко за историята на Украйна
Не са глупости.
Историята всеки я чете както си иска, съвременния прочит обаче е на страната на по силния.
Крим не е ли доказателство ?
Или ей така... давай като Путлер , от 2014 г. да почваме да прекрояваме границите заради нечия "историческа справедливост" ???
Ми то Австрия може би и тя не е държава ?
Я виж снимката по горе за сравнението Путлер - Хитлер ? viewtopic.php?f=4&t=374144&start=900#p3961114
Да изброявам ли нататък .. или сами ще си ?
има много "измислени държави" , неслучайно президента на Казахстан наскоро доста остро прие Путлеровото изказване че... перефразирам по памет... "той е добър държавник на нещо което до скоро не е било държава"...
Тези путлерови думи на дипломатичен език са доста обезпокоителен намек....
Като извод на по горното ... почвм да се питам.. абе вие немския фашизъм в класическия му хитлеров вид от '39-та ли ми цитирате и се опитвате да ми обясните ????
в съвременния вариант - Путлер ?
Я малко се погледнете какво всъщност плямпате и защитавате ?
И една добра новина :
http://www.interfax.ru/world/395252
от 18 ч е договорено прекратяване на огъня.
Ха дано .
но малко се съмнявам дали Путлер ще озапти всичките си наемници.
Да не стане както разстреляха стотици украинци в Иловайск - уж било договорен коридор, пък като излизаха, руските части не били уведомени и давай огън на поразия по пушечно месо...

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Като извод на по горното ... почвм да се питам.. абе вие немския фашизъм в класическия му хитлеров вид от '39-та ли ми цитирате и се опитвате да ми обясните ????
Пак продължаваш да цъфтиш от некомпетентност .Няма такова понятие като "класическия му хитлеров вид"
Фашизма е идеология създадена от един друг диктатор и не е заслуга на Адолф Шикългрубер .
Можеш да успокоиш топката , преговорите за спиране на огъня започнаха .И двете страни искат незабавно спиране на военните действия.
Все пак както преди 6-7 страници предположих че зимата и липсата на газ ще приключи всичко до първите студове . Ритаха се достатъчно , ще полежат една зима докато свърши водката и напролет пак.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
_galio_ написа:Хвани прочети малко за историята на Украйна, преди да правиш неадекватни сравнения. Тази държава е скърпена изкуствено доста наскоро и напълно нормално да се разпадне.
Аз една друга така я чакам да се разпадне отдавна, въпреки че да граничим с шиптърите няма да е много готино.

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Мирко, Кърджали по никакъв начин не можеш да го даваш като образен пример, това е просто обида към България като цяло и гражданите на Кърджали като частност.
Но виж, хубав образен пример са Западните Покрайнини! Страшно добър даже!
Но виж, хубав образен пример са Западните Покрайнини! Страшно добър даже!
Без страх, без спирачка!
Jordana написа:Като извод на по горното ... почвм да се питам.. абе вие немския фашизъм в класическия му хитлеров вид от '39-та ли ми цитирате и се опитвате да ми обясните ????
Пак продължаваш да цъфтиш от некомпетентност .Няма такова понятие като "класическия му хитлеров вид"
Фашизма е идеология създадена от един друг диктатор и не е заслуга на Адолф Шикългрубер .
Можеш да успокоиш топката , преговорите за спиране на огъня започнаха .И двете страни искат незабавно спиране на военните действия.
Все пак както преди 6-7 страници предположих че зимата и липсата на газ ще приключи всичко до първите студове . Ритаха се достатъчно , ще полежат една зима докато свърши водката и напролет пак.
Ти малко се сопри с тези изкривявания на думите ми.
Умишлено ли влзиаш в детайли за да НЕ признаеш очевидната прилика на другаря ти Путлер и тактиката му ??
Това ли точно ме прави "цъфтящ от некомпетентност" ???

Добре , ще го кажа по друг начин - НОВИЯ Хитлер - Путлер с НОВА фашистка идеология ! Така добре ли е ?

Относно преговорите - да, радвам се ако се спре огъня, и както от началото на темата повтарям и по това се различавам от вас, че смятам тази война за братоубисйтвена, нежелана никога от двата братски народи, които никога не са имали причини , толкова несъвместими че чак да се изтребват като ислямски фундаменталисти.
Причината е една - Путлер имепрските му комплекси и страховете му от ЕС и НАТО.
И не, аз не злорадствам че войната оказа катастрофално влияние на икономиката и хората.
Путлер дефакто съсипа инфраструктура, електро-водо-снабдяване и т.н... съсипа и затри цели селища, между които и с препобладаващо руско население.
Ама кво му пука.. РФ официално няма нищо общо.
Какво му е обидното. Говоря принципно .Мирко, Кърджали по никакъв начин не можеш да го даваш като образен пример, това е просто обида към България като цяло и гражданите на Кърджали като частност.
Замени 'кръджалийска република" с ДНР или ЛНР, замени Турция с РФ, замени българска войска с "фашистка украинска хунта" и т.н.
и ще получиш реализиран сценарий, който в МОМЕНТА е в ход.
Да, ГРОЗЕН сценарий, ГРОЗЕН пример, но е красноречив пример какво защитавате вие.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Абе тоя евросъюз да не е станал нещо като краля слънце за хората ? Що не приемете че има народи които не желаят да живеят облъчвани от царствената му светлина ?!
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Jordana написа:Абе тоя евросъюз да не е станал нещо като краля слънце за хората ? Що не приемете че има народи които не желаят да живеят облъчвани от царствената му светлина ?!
Има да, и аз съм от тях

Само за пореден път не разбирам, защо продължавате да му четете глупостите на Миро. Аз съм го блокирал и 50% от вашите коментари ми изглеждат странни...
Блокирайте го и толкова, стига толкова дървени философи с промит мозък.