Кличко-Пулев FINISH
Модератор: Общи модератори
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Re: Кличко-Пулев FINISH
sambeto написа:Бъдещето в тоя спорт се казва Дионтей Уайлдър според мене
А според мен Джошуа

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
има да, ама никой от тях не е излизал срещу сериозен противник и не се знае на какво ниво са реално... иначе имат мускули момчетата ама то само с мускули не става бате.
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
E34 написа:Don_Diego написа:Малко външно, професионално и безпристрастно мнение за мача....линка към статията казва всичко: W. Klitschko annihilates Pulev, retain title
http://espn.go.com/boxing/story/_/id/11 ... ight-title
Много точни коментари има към статията. Хората си разбират от бокс.
П.С: Димитров, КУбрат да ти подари една риза като се върне. Не е лошо поне да знаеш как се пише името на човека, на който си фен...като за начало
Ами като гледам коментиращите не са много впечатлени от Кличко, за разлика от феновете му в България. Наричат го клинч боксьор, скучен, такива работи. Липса на истински номер едно.... И нищо за Кобрата. Това за коментарите под статията. Скукаааааа, също като във Формулата. Където се намесят парите, спортът умира. Интелигентен и богат боксьор, джентълмен, който уважава страната и публиката на опонента. WTF. Маркетингов продукт!!!Няма звезди със сърца, има големи щабове, много пари и стратегии. Ако Кличко беше истинска звезда и знаеше че може да нокаутира нашия в първите секунди, защо го чака до петия рунд, заради договора ли, заради наставленията на щаба ли, заради спонсора ли? Затова дъщеря ми знае за Тайсън, макар че когато е бил на ринга е била бебе и едва вчера научи за Кличко.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
наслушах се днес на остроумни,тъпи,смешни,иронични и какви ли не още коментари,
ако се опитам да модерирам темата и съответно да ви прочета коментарите
бих си резнал вените
знам,че ще се изпокарате накрая и ако може ползвайте бутончето за доклад или ми чукнете ми едно л.с. за да заключа

ако се опитам да модерирам темата и съответно да ви прочета коментарите
бих си резнал вените

знам,че ще се изпокарате накрая и ако може ползвайте бутончето за доклад или ми чукнете ми едно л.с. за да заключа

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Е.Димитров написа:... Кобрат...... Кобрат ... Кобрат...

Ама ти честно ли говориш за патриотизъм и българското знаме и т.н.? Или името Кобрат идва от Кобра? Първо са му лепнали прякора, пък после са го кръстили Кобрат?

Тъй и тъй сме на темата, нека се включат и други родолюбци и патриоти и да кажат нещо и за Аспарох, Хан Кром, Умортаг.. абе въобще да си спретнем една патриотична тема.

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
doomy525 написа:Е.Димитров написа:...
Разбира се че няма да го приема за обида,и ако някой каже че нещо не е правилно,независимо кой е и какъв е,аз ще го приема,но не и най-елементарен хейт,който се лее от всякъде.
Аз съм убеден че трябва да се подкрепят българите и българското,не разбира се на всяка цена,но винаги,когато няма алтернатива,Кубрат (вярно,написал съм го погрешно,благодаря на колегата Е34) за момента няма алтернатива в бокса,и за това,това което имаме трябва да го подкрепяме.
Повече от очевидно е че има много на какво да се учи Кубрат,и най-малкото на уважение,но и той като всички нас българите подходи непочтително към Кличко,което не е мъжко,но смятам че си взе поука.
И да кажа,не харесвам тоя спорт,мъжкарски бил дрън дрън,утре като се появи спорт с бои с пиш*и сигурно ще е още е още по-мъжкарски,ама вие си знаете

Гледам че си ме поправил bum_bum
наистина ли си такъв фен на хитлер,че си ги набил на всякъде
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
ukelichko написа: Ами като гледам коментиращите не са много впечатлени от Кличко, за разлика от феновете му в България. Наричат го клинч боксьор, скучен, такива работи. Липса на истински номер едно....
Така е, но това са американци, а те са най-разглезената и претенциозна публика сам се сещташ защо. Факт е, че откакто братята властват, тежката категория е в затъмнение и там красивия бокс умря.
Витанов написа:има да, ама никой от тях не е излизал срещу сериозен противник и не се знае на какво ниво са реално... иначе имат мускули момчетата ама то само с мускули не става бате.

Последна промяна E34 на 16 Ное 2014, 21:30, променена общо 1 път
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
Още нещо интересно http://sporta.bg/?load=OtherSports::Art ... id=1098656
I am beton!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
..Bayerische Motoren Werke..

Аха сложил е ютия в бинтовете си и ще дигне пред камерата така че цял свят да види
Като прочетох коментарите отдолу и ми идва да си посегна с ножа.. тва нема такава държава.
И никой не е длъжен да харесва кобрата, на много неговото поведение ни е не уважително и той получава от същото.
Хората са казали каквото сееш...

Като прочетох коментарите отдолу и ми идва да си посегна с ножа.. тва нема такава държава.
И никой не е длъжен да харесва кобрата, на много неговото поведение ни е не уважително и той получава от същото.
Хората са казали каквото сееш...
Последна промяна acer на 16 Ное 2014, 21:58, променена общо 2 пъти
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Нямам време сега да видя клипа от мача на края като махат бинтовете дали действително са различни или това е фотошоп 

..Bayerische Motoren Werke..

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Вече само мога да се смея, снимките отгоре са новата измама, ето защо Кобрата загуби. Трябваше да проверят и обувките и да му бръкнат в гащите, може там да крие нещо.. Уникални хорица има
най-вероятно на Кубрат ръкавиците наистина са му били "таман" и затова е по-малко бинта или там каквото слагат..
I am beton!
M-coupe написа:Нямам време сега да видя клипа от мача на края като махат бинтовете дали действително са различни или това е фотошоп
Не съм сигурен,но мисля че при навиването на бинтовете и подготовката(ръкавици и т.н) задължително присъства човек от другия щаб и човек от боксовата федерация.Може и да не е така,но мисля че като играха Хей и Кличко единия брат беше в съблекалнята и гледаше,тогава беше по-голямо шоуто сега направо от мача се почна.