Кличко-Пулев FINISH

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Re: Кличко-Пулев FINISH

Мнение от E34 » 16 Ное 2014, 20:59

sambeto написа:Бъдещето в тоя спорт се казва Дионтей Уайлдър според мене :angel:

А според мен Джошуа :bowdown: Много хлеб има в тва момче + тва играе красиво.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 16 Ное 2014, 21:03

има да, ама никой от тях не е излизал срещу сериозен противник и не се знае на какво ниво са реално... иначе имат мускули момчетата ама то само с мускули не става бате.
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 16 Ное 2014, 21:07

E34 написа:
Don_Diego написа:Малко външно, професионално и безпристрастно мнение за мача....линка към статията казва всичко: W. Klitschko annihilates Pulev, retain title

http://espn.go.com/boxing/story/_/id/11 ... ight-title

Много точни коментари има към статията. Хората си разбират от бокс.

П.С: Димитров, КУбрат да ти подари една риза като се върне. Не е лошо поне да знаеш как се пише името на човека, на който си фен...като за начало ;)

Ами като гледам коментиращите не са много впечатлени от Кличко, за разлика от феновете му в България. Наричат го клинч боксьор, скучен, такива работи. Липса на истински номер едно.... И нищо за Кобрата. Това за коментарите под статията. Скукаааааа, също като във Формулата. Където се намесят парите, спортът умира. Интелигентен и богат боксьор, джентълмен, който уважава страната и публиката на опонента. WTF. Маркетингов продукт!!!Няма звезди със сърца, има големи щабове, много пари и стратегии. Ако Кличко беше истинска звезда и знаеше че може да нокаутира нашия в първите секунди, защо го чака до петия рунд, заради договора ли, заради наставленията на щаба ли, заради спонсора ли? Затова дъщеря ми знае за Тайсън, макар че когато е бил на ринга е била бебе и едва вчера научи за Кличко.
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 16 Ное 2014, 21:10

наслушах се днес на остроумни,тъпи,смешни,иронични и какви ли не още коментари,
ако се опитам да модерирам темата и съответно да ви прочета коментарите
бих си резнал вените :mhihi:

знам,че ще се изпокарате накрая и ако може ползвайте бутончето за доклад или ми чукнете ми едно л.с. за да заключа :mhihi: :winky:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Ное 2014, 21:11

Е.Димитров написа:... Кобрат...... Кобрат ... Кобрат...

:shock: :shock: :shock:

Ама ти честно ли говориш за патриотизъм и българското знаме и т.н.? Или името Кобрат идва от Кобра? Първо са му лепнали прякора, пък после са го кръстили Кобрат? :dunno:

Тъй и тъй сме на темата, нека се включат и други родолюбци и патриоти и да кажат нещо и за Аспарох, Хан Кром, Умортаг.. абе въобще да си спретнем една патриотична тема. :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 16 Ное 2014, 21:12

http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%BF%D0% ... 17349.html

за фенчетата на Кличко
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 16 Ное 2014, 21:18

doomy525 написа:
Е.Димитров написа:...

Разбира се че няма да го приема за обида,и ако някой каже че нещо не е правилно,независимо кой е и какъв е,аз ще го приема,но не и най-елементарен хейт,който се лее от всякъде.
Аз съм убеден че трябва да се подкрепят българите и българското,не разбира се на всяка цена,но винаги,когато няма алтернатива,Кубрат (вярно,написал съм го погрешно,благодаря на колегата Е34) за момента няма алтернатива в бокса,и за това,това което имаме трябва да го подкрепяме.
Повече от очевидно е че има много на какво да се учи Кубрат,и най-малкото на уважение,но и той като всички нас българите подходи непочтително към Кличко,което не е мъжко,но смятам че си взе поука.
И да кажа,не харесвам тоя спорт,мъжкарски бил дрън дрън,утре като се появи спорт с бои с пиш*и сигурно ще е още е още по-мъжкарски,ама вие си знаете :mhihi:

Гледам че си ме поправил bum_bum
наистина ли си такъв фен на хитлер,че си ги набил на всякъде

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 16 Ное 2014, 21:26

ukelichko написа: Ами като гледам коментиращите не са много впечатлени от Кличко, за разлика от феновете му в България. Наричат го клинч боксьор, скучен, такива работи. Липса на истински номер едно....

Така е, но това са американци, а те са най-разглезената и претенциозна публика сам се сещташ защо. Факт е, че откакто братята властват, тежката категория е в затъмнение и там красивия бокс умря.

Витанов написа:има да, ама никой от тях не е излизал срещу сериозен противник и не се знае на какво ниво са реално... иначе имат мускули момчетата ама то само с мускули не става бате.

:banghead: :banghead: :banghead: ти въобще направи ли си труда предварително да видиш кой е това? майко майко....мъка! това е 25 годишно 198 сантиметрово ренде ОЛИМПИЙСКИ шампион и вице световен шампион. 9 нокаута от 9 срещи и всичките в първия и втория рунд. едно е сигурно, че ще се инвестира в това момче. гледал съм го на Странджата, много добри впечатления.
Последна промяна E34 на 16 Ное 2014, 21:30, променена общо 1 път
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 16 Ное 2014, 21:29

I am beton!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 16 Ное 2014, 21:45

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Ето това ми изглежда доста интересно :shock:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 16 Ное 2014, 21:53

Аха сложил е ютия в бинтовете си и ще дигне пред камерата така че цял свят да види :kuku: :mhihi:
Като прочетох коментарите отдолу и ми идва да си посегна с ножа.. тва нема такава държава.

И никой не е длъжен да харесва кобрата, на много неговото поведение ни е не уважително и той получава от същото.
Хората са казали каквото сееш...
Последна промяна acer на 16 Ное 2014, 21:58, променена общо 2 пъти
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 16 Ное 2014, 21:55

Нямам време сега да видя клипа от мача на края като махат бинтовете дали действително са различни или това е фотошоп :paranoid:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 16 Ное 2014, 21:56

Вече само мога да се смея, снимките отгоре са новата измама, ето защо Кобрата загуби. Трябваше да проверят и обувките и да му бръкнат в гащите, може там да крие нещо.. Уникални хорица има

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 16 Ное 2014, 21:58

най-вероятно на Кубрат ръкавиците наистина са му били "таман" и затова е по-малко бинта или там каквото слагат..
I am beton!

Потребител
Аватар

Мнение от UFC » 16 Ное 2014, 22:01

M-coupe написа:Нямам време сега да видя клипа от мача на края като махат бинтовете дали действително са различни или това е фотошоп :paranoid:

Не съм сигурен,но мисля че при навиването на бинтовете и подготовката(ръкавици и т.н) задължително присъства човек от другия щаб и човек от боксовата федерация.Може и да не е така,но мисля че като играха Хей и Кличко единия брат беше в съблекалнята и гледаше,тогава беше по-голямо шоуто сега направо от мача се почна.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата