Погват хиляди длъжници за данък върху колите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Погват хиляди длъжници за данък върху колите

Мнение от bum_bum » 28 Дек 2014, 1:37

Не е лошо и да има обратното мислене- като няма читав път и поддръжка- не събираш данъци :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 28 Дек 2014, 1:43

///sasho написа:Докато не започнат КАТ да проверяват за данък и не измислят стикер който да се лепи на предното стъкло

Айде малко по-кротичко. 8)
На тия от КАТ много им станаха правата - ГО, ГТП, винетка и др. Остава и в данъците да се мешляват и ще настане пълен цирк, като знам какви примитивни индивиди има по разни РПУ-та. Известно ли ти е, че над 90% от полицаите не си купуват въобще винетки??
А за стикерите направо не ми се мисли колко имам в момента на челното стъкло и колко се мъча да отстранявам всеки изтекъл. :bang:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 28 Дек 2014, 9:09

///sasho написа:
N.Mihaylovski написа: ... аз съм доволен, както и от факта, че няма да има "тарикати" ...

Тарикати винаги ще има, независимо какво ще измислят. Докато не започнат КАТ да проверяват за данък и не измислят стикер който да се лепи на предното стъкло винаги ще има хора които ще заобиколят това плащане. :ok:

Абе то от залепени стикери на предното стъкло нема да можем да виждаме вече :mhihi:
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 28 Дек 2014, 11:01

bum_bum написа:Не е лошо и да има обратното мислене- като няма читав път и поддръжка- не събираш данъци :mhihi:

+1

аз лично плащам всички данъци, в които имат логика и съразмерност. Тези несъразмерните ги плащам само ако ме притиснат. Това е положението - това не е тарикатлък, а е вид протест.

Когато някой ми обясни как за 330д се дължат между 300 и 400лв, а за Мерцедес Вито 2.2цди - 7лв, тогава ще се почувствам гузен. А за двутактов Баркас 8лв - без коментар. Да направят всичко да е пропорционално, тогава съм ОК да плащам 300-400лв, само че тогава ще има национален протест като хакнат на някой с Баркас или Уаз 100-200лв данък. Та затова се краде избирателно и едни плащат и за другите типично за нашата държава, а слабоумниците с репликите от сорта - караш БМВ значи ще плащаш или като ти е скъпо не карай БМВ, това не е логично оправдание за грабеж. С едно такова БМВ плащаш данъка на 30 Уазки, Газки, Баркаса, Жука и др. Хора, които карат за твоя сметка.

Друга подобна измама - такса смет за 100кв офис, с едно кошче хартийки на две седмици - 1200лв. Домакинствата вкл. и аз изхвърлям тонове боклук срещу 50-100лв/година.

Е освен да си ебат путките майчини всички, които са мислили тази обирджийска схема, друго не мога да им кажа.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 28 Дек 2014, 11:48

+2 :ok: Евала, най-накрая някой да го каже правилно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 28 Дек 2014, 12:24

6inlinepower написа:+2 :ok: Евала, най-накрая някой да го каже правилно.

Mного хора могат да го кажат правилно, въпроса е някой да го направи правилно
Изображение
ATR-42/72

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 28 Дек 2014, 12:27

Плащах данъци години наред за няма нищо- всяка божа година окачване правя, място за паркиране из тия ш*бани големи градове йок- за пешеходците и те да си еб*ат майката- тророари леш, една баба от блока ми 2 пъти си троши крак вече по тия плочки всеедно бомби са падали..... Е питам аз за какъв чеп да им плащам да ми ядат парите белите яки, като насреща получавам една тояга. Трета година не плащам данък на колата и не мисля да плащам....... На мое име нямам нищо и ме боли шнура.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 28 Дек 2014, 13:02

dbanchev написа:Плащах данъци години наред за няма нищо- всяка божа година окачване правя, място за паркиране из тия ш*бани големи градове йок- за пешеходците и те да си еб*ат майката- тророари леш, една баба от блока ми 2 пъти си троши крак вече по тия плочки всеедно бомби са падали..... Е питам аз за какъв чеп да им плащам да ми ядат парите белите яки, като насреща получавам една тояга. Трета година не плащам данък на колата и не мисля да плащам....... На мое име нямам нищо и ме боли шнура.

Заплата или банкова сметка нямаш ли? Колата не е ли на твое име? В сивия сектор ли си и само в кеш в трезор или под душека ли си държиш парите. Все ще се събудиш някой ден със запорирана банкова сметка или заплата, ще си вземат данъците + % от съдията изпълнителя, няма страшно.

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 28 Дек 2014, 13:36

На заплата отдавна не бачкам и да в сивия сектор съм ама изцяло вече и то не от кеф, а защото ми е писнало на шапката...... Всеки си прави избора, като искате да наливате пари в тая помийна яма наречена държава- давайте. Само нас знаят да друсат, парата от КТБто къде е........ пак от нашия гръб заеми да се възстановят парите, е сори пичове ама няма някой как да ме убеди да си плащам данъци, осигуровки и тн..........

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 28 Дек 2014, 14:38

Българина като му обясняваш разбира само по два начина- с лошо, и с много лошо.
И аз не съм доволен от много неща в тази държава но си плащам каквото трябва.
Убеден съм ,че държавата ще си събере парите.Логиката сочи,че просто няма откъде вече да има събираемост за бюджета и просто ще подобрят контрола на системата.Скоро и тези с по няколко апартамента ,а уж доживот безработни ще погнат.И тези с колите с много коне,а няма данъци и винетки....
Оня ден отивам в известна верига за техника тук да се облажа и аз по Коледа и опаааа,от 8 каси само 2 приемат в кеш.Другите 6 само 2 работят и с мастъркард и виза,останалото иска местни карти на местни банки.Еми така се пазят парите да остават в местната икономика.И като те видят с 10 банкноти от тия хубавите зеленките и виолетова лампа с маркер чекер минават,и ти искат и паспорти и лични карти и какво ли още не.Коледа я празнувахме в Холандия.Паркинга със стотинчици и монетки вече не можеш да го платиш.Картата пъхаш брат и това е.Няма 6-5.Нямаш карта?Е какво правиш тогава в Европа,с какво се прехранваш ,нямаш ли законни доходи че да ти дадат и банкова карта....?Та така.
И хартиените пари като започнат и в България да изчезват ще ви питам тогава сивите икономисти как ще си купите дъвки дори.че това е следващото което ни чака.
Защо ли? Евросъюза така каза.
Тепърва ще има много такива теми-ама защо ни развалят рахатлъка,ама това ,ама онова......

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 28 Дек 2014, 14:44

А, да бе.... те банките издават карти само ако им представиш копие от трудов договор... :kuku:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 28 Дек 2014, 15:00

Ако говориш за България-Не разбира се.И това е хубавата част за държавата.Просто скоро или не ще трябва да имаш поне една банкова карта за дори и най-банални плащания.
А имаш ли карта-има и начин да ти запорират пари и да си събират данъците от теб.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 28 Дек 2014, 15:02

За кредитна сигурно искат. За дебитна искат 18 години :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 28 Дек 2014, 15:12

С тоя евросъюз си го набихме зверски откъм мъдете :clap:
То като цяло постоянно сме си от империя в империя и от съветски съюз в съветропейски съюз :mhihi:
Последна промяна DLVasilev на 28 Дек 2014, 15:12, променена общо 1 път
Изображение
ATR-42/72

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 28 Дек 2014, 15:12

jorsenbmw написа:...
А имаш ли карта-има и начин да ти запорират пари и да си събират данъците от теб.

чудя се как ще ти запорират пари по кредитна карта?
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата