Погват хиляди длъжници за данък върху колите
Модератор: Общи модератори
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Re: Погват хиляди длъжници за данък върху колите
K_Ilkov написа:щото е по-лесно да се кашираш от данъка,
че и да се удариш в гърдите, че протестирашсмех
![]()
Успех колеги
Забелязах,че много избирателно цитираш и отговаряш

Явно лек живот живееш ти... друго обяснение нямам. Ако те цакат постоянно навсякъде и по всички линии, ще дойдеш на моя акъл. Данък МПС е сламка в купата сено....
Искаш мерки да вземем... Еми хайде, предлагам всички да спрем да плащаме този данък и да обявим защо. Да се аргументираме писмено ако трябва и да подадем до където трябва? Поне от името на форума?
Сега разцъках в калкулатора им - за 200+ коня за общината е все едно дали има катализатор или няма

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Катализатора важи за намаление на данъка само ако возилото е до 100 коня.
Това го оставиха и заедно с евро 4 сертификата пак само ако е до 100 коня.
Тъй че за всички баварци след 2000 г. намаление на данък няма и с 8 катализатора и евро 6 да е.
Тъй че за всички баварци след 2000 г. намаление на данък няма и с 8 катализатора и евро 6 да е.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
sub_eleven написа:Забелязах,че много избирателно цитираш и отговаряш...
Хубаво си забелязал

Явно за теб други неща са важни и така ...
sub_eleven написа:Явно лек живот живееш ти... друго обяснение нямам.

Не се оплаквам като цяло. Работя, гледам си семейството, плащам си сметките и данъците.
Не ми стига много време за спорт и хобита, но се старая ...
Некви други детайли нужни ли са ти за да ме квалифицираш по-добре?

sub_eleven написа:Сега разцъках в калкулатора им - за 200+ коня за общината е все едно дали има катализатор или няма. Пълна идиотия....
Явно падаш от Марс пък ти. Щото гледам "протестираш" срещу нещо дето дори не знаеш в детайли.

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- sub_eleven
- ентусиаст
-
K_Ilkov написа:Явно падаш от Марс пък ти. Щото гледам "протестираш" срещу нещо дето дори не знаеш в детайли.
Много прибързани заключения си правиш затова какво знам и какво не. И за пореден път цитираш избирателно и избягваш каквото не ти изнася.
Целта ти е явно да ме дразниш и по тази причина спирам разговора и дискусията с теб.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Демирев написа:Катализатора важи за намаление на данъка само ако возилото е до 100 коня.
Колата е 99-та и е 90 коня. Намаление няма, щото началника така е решил.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
sub_eleven написа:K_Ilkov написа:Явно падаш от Марс пък ти. Щото гледам "протестираш" срещу нещо дето дори не знаеш в детайли.
Много прибързани заключения си правиш затова какво знам и какво не.
Целта ти е явно да ме дразниш и по тази причина спирам разговора и дискусията с теб.
Вероятно, твоите относно моя "лек живот" са силно задълбочени и аналитични за сметка на това

Успех! 2-ри път

Ще чета вече само да видя как върви борбата с данъчното бреме и дали да се включа и аз

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Convertible написа:иначе явно някой си мислят, че като карат 60ка трябва да не плащат, зашото са повече от другите.. и даже ги наричат балъци![]()
а да.. данъка на точно 15 годишната ми кочинка е повече от на модерната ти 60ка![]()
между другото за да не се чувстваш съвсем балък трябва да знаеш, че има масла в кауфланд, зимните гуми не са задължителни със закон и тн..
Коуега от меден рудник, може и при вас да е модьерно да си ги мерите кой повече данък е платил за ретро автомобила си, но при нас не е. За маслата в кауфланд ти напомням да следиш краварката в левия ъгъл, а зимните гуми са ми на джипа, който е 306кс но естествено му плащам данък 25лв понеже е регистриран като товарен, ако не знаеш за тази друга ВРЪТКА на държавата

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Колега Е34,каде го плащаш тоа скъп данък ве,на черокито ми 5.2 го докарах на 18.5лв,другите ми 3 коли и 1 мотор не са и помирисвали данъчното.Еле па 50лв данък си е направо да си го сложиш сам.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
K_Ilkov написа:Ще чета вече само да видя как върви борбата с данъчното бреме и дали да се включа и аз

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
МИТАКА1654 написа:Колега Е34,каде го плащаш тоа скъп данък ве,на черокито ми 5.2 го докарах на 18.5лв,другите ми 3 коли и 1 мотор не са и помирисвали данъчното.Еле па 50лв данък си е направо да си го сложиш сам.
Е как ги правите тия коли да се водят товарни?

МИТАКА1654 написа:Колега Е34,каде го плащаш тоа скъп данък ве,на черокито ми 5.2 го докарах на 18.5лв,другите ми 3 коли и 1 мотор не са и помирисвали данъчното.Еле па 50лв данък си е направо да си го сложиш сам.
Как става тая далавера, в КАТ ли се договаряш с някой да ти пише джипа товарен?
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
В Плевен специално,регистрираш на фирма,с познанства подплатени с "на Коледа стават чудеса",и някое бутче от коледната жертва на мястото на задните седалки и те така.То в Плевенско не се сещам за Х5,ГЛ,МЛ и т.н.,които да не са товарни!Напоследък дори и Х6 станали работяги,се чува!
Последна промяна МИТАКА1654 на 30 Дек 2014, 0:36, променена общо 1 път
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Когато видя,че с парите ми общината прави нещо по пътищата,ще им платя! Но за сега няма как да стане! Преди години карах с една винетка на двете ми коли и буса,но пооправиха или направо си оправиха пътищата по които най-често пътувам и сега си купувам винетки. Така че остана ли доволен0и те ще са доволни! През повечето време се подвизавам в едно спокойно селце,но улиците са ад! Кой може да ме накара да платя данък като аз и брат ми имаме общо 7 превозни средства! Съгласен съм с парите поне да купя асфалт или бетон и да пооправя лично нещо по общинските пътища отколкото да им ги дам,за да ги откраднат! А да не отварям и темата за данъка на имотите,че в данъчното по тази тема не искат да ме виждат! Празно дворно място без водопровод,канализация и ток-такса смет 5 пъти по голяма от данъка! 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз също плащам такса смет за дворно място до което няма път, кофа, осветление дори. Таксата е 68лв годишно 

- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
bum_bum написа:Аз също плащам такса смет за дворно място до което няма път, кофа, осветление дори. Таксата е 68лв годишно
Е те тази година няма да е така! В населеното място имало един кош на центъра и за това се плащало на фирма за извозването! Тази пролет когато кося ще си хвърлям тревата в него

Последна промяна Stoqnov_1979 на 30 Дек 2014, 0:40, променена общо 1 път