Какъв велосипед бихте предпочели?
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Какъв велосипед бихте предпочели?
По принцип не е невъзможно, но при положение че прави само 10км по-ниска средна скорост от световните топатлети на Тур Дьо Франс които са с колела за по над 20к евро не знам защо не е състезател 

Както споменах преди момчето е лекоатлет и няколко пъти републикански шампион, но това беше преди години и сега е в друга сфера и просто си поддържа форма..въпроса беше за колелото
Новите агресори заслужават ли си?

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
bum_bum написа:По принцип не е невъзможно, но при положение че прави само 10км по-ниска средна скорост от световните топатлети на Тур Дьо Франс които са с колела за по над 20к евро не знам защо не е състезател
То тука имаше един колега дето казваше че си подържа без проблеми 35-40км. средна на дълго разстояние с хибрид. Има много хора си мислят че ако кара 10-15км. по един начин така може и да изкара и 150, да ама не

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
adovet написа:bum_bum написа:По принцип не е невъзможно, но при положение че прави само 10км по-ниска средна скорост от световните топатлети на Тур Дьо Франс които са с колела за по над 20к евро не знам защо не е състезател
То тука имаше един колега дето казваше че си подържа без проблеми 35-40км. средна на дълго разстояние с хибрид. Има много хора си мислят че ако кара 10-15км. по един начин така може и да изкара и 150, да ама не
От колега до колега има лека разлика, не знам защо споменаваш само типа колело

- adovet
- старши ентусиаст
-
Аз съм си дебеличък и си поддържам 25-28 на дълго и не се хваля с това
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
adovet написа:bum_bum написа:По принцип не е невъзможно, но при положение че прави само 10км по-ниска средна скорост от световните топатлети на Тур Дьо Франс които са с колела за по над 20к евро не знам защо не е състезател
Само ще те помоля, пич, да ми кажеш къде точно съм писал за средна скорост, за дълго разстояние и за някакви си 150км и т.н...?
Ше каже човек, че яко те тресе комплекса щом едно подмятане, че хибрида става за междуградско те кара да си доукрасяваш това, което съм казал

Ти каза, че било проблем да минеш 150км за ден. За теб е проблем, ОК, ама що пък да е проблем средностатистическия ентусиаст

Колелото било криво... После колоездачите били нечовеци

adovet написа:Аз съм си дебеличък и си поддържам 25-28 на дълго и не се хваля с това
За к'во си се напрегнАл тогава?! Съвсем нормална средна за дълго

Последна промяна Nickelback на 30 Юни 2015, 22:34, променена общо 1 път
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- adovet
- старши ентусиаст
-
Nickelback написа:adovet написа:...
С тея хибриди за междуградско малко ще се озориш
То това е идеята на спорта все пак, да се поозорим малко, не мислиш ли?![]()
Както казах "стават" за междуградско, което за мен значи трениран ентусиаст да поддържа 40 по равен път без вятър. За мен е ОК![]()
Твои думи
- adovet
- старши ентусиаст
-
Nickelback написа:adovet написа:bum_bum написа:По принцип не е невъзможно, но при положение че прави само 10км по-ниска средна скорост от световните топатлети на Тур Дьо Франс които са с колела за по над 20к евро не знам защо не е състезател
Само ще те помоля, пич, да ми кажеш къде точно съм писал за средна скорост, за дълго разстояние и за някакви си 150км и т.н...?
Ше каже човек, че яко те тресе комплекса щом едно подмятане, че хибрида става за междуградско те кара да си доукрасяваш това, което съм казал![]()
Ти каза, че било проблем да минеш 150км за ден. За теб е проблем, ОК, ама що пък да е проблем средностатистическия ентусиастМи не, не мисля... Ни най-малко.
Колелото било криво... После колоездачите били нечовеци
adovet написа:Аз съм си дебеличък и си поддържам 25-28 на дълго и не се хваля с това
За к'во си се напрегнАл тогава?! Съвсем нормална средна за дългоДай да го сметнем: 25км/ч * 8ч = 200км
(като един летен ден може и 12 часа да е). Сложи си там колкото време за почивка искаш за 150км... Могло 'начи, дееб@
И престани с този тон, така може да си говориш на аверите в квартала, и не знам кой го тресат комплексите, как ги смяташ може да минеш и 500км. за денонощие, ще спиш 4 часа
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
adovet написа:Nickelback написа:adovet написа:...
С тея хибриди за междуградско малко ще се озориш
То това е идеята на спорта все пак, да се поозорим малко, не мислиш ли?![]()
Както казах "стават" за междуградско, което за мен значи трениран ентусиаст да поддържа 40 по равен път без вятър. За мен е ОК![]()
Твои думи
Тц, тц, тц, верно, дееб@

Къде пише за средна и за 150км? Щото на мен ми е 20км между едни два града, проблем!?

Може да се спреш вече, че верно ше си помислят хората, че си се комплексирАл нещо

Лето две и седемнаесто.
- adovet
- старши ентусиаст
-
Май нещо не можеш да четеш. Вземи слез на земята
- adovet
- старши ентусиаст
-
Nickelback написа:adovet написа:Да поддържаш 40 средна с тоя хибрид няма как да стане
Що пък реши, че за средна говоря? Карам 10километра с 40 +/-5, спирам да се полюбувам на природата и пак да тръгвам. Не виждам проблем при положение, че аз самия в София си цепя с 30-35 където е равно, а не се имам за спортист, ама грам. Кое те притеснява, не разбрах?
Пак твои думи. Нещо един път си караш без проблеми с 30-35 после 20 не можеш
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
Дишай... Издишай...
Не ме мисли мен, стоя си зад думите
За тона - аз така си говоря, не ми се връзвай
Ай със здраве 

Не ме мисли мен, стоя си зад думите

Лето две и седемнаесто.
- adovet
- старши ентусиаст
-
Уффф колко пък те мисля хахсахаха, нещо се взимаш много на сериозно
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Кви са тия колелета дето цепите с 40-45 безгрижно ако не е тайна ? На това , ъъъ километража , спидометъра или както там му викат ,има едни настройки дето се правят иначе може и 60 да показва надолу, Бояна като я гледаш в огледалото 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
Jordana написа:Кви са тия колелета дето цепите с 40-45 безгрижно ако не е тайна ? На това , ъъъ километража , спидометъра или както там му викат ,има едни настройки дето се правят иначе може и 60 да показва надолу, Бояна като я гледаш в огледалото
На последна предавка, 48/11, 45км/ч е горната граница при разумно въртене без да ти се откачат краката. По равно без вятър, 35-40км/ч могат да се поддържат няколко километра, зависи от ентусиазма

Лето две и седемнаесто.
65 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5