Какъв велосипед бихте предпочели?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какъв велосипед бихте купили?

Нов от китайски части
9
21%
Стар рециклиран от утвърден производител
34
79%

Общо гласове : 43
старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Какъв велосипед бихте предпочели?

Мнение от bum_bum » 30 Юни 2015, 18:32

По принцип не е невъзможно, но при положение че прави само 10км по-ниска средна скорост от световните топатлети на Тур Дьо Франс които са с колела за по над 20к евро не знам защо не е състезател :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 30 Юни 2015, 18:34

Както споменах преди момчето е лекоатлет и няколко пъти републикански шампион, но това беше преди години и сега е в друга сфера и просто си поддържа форма..въпроса беше за колелото :lol: Новите агресори заслужават ли си?
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 30 Юни 2015, 19:53

bum_bum написа:По принцип не е невъзможно, но при положение че прави само 10км по-ниска средна скорост от световните топатлети на Тур Дьо Франс които са с колела за по над 20к евро не знам защо не е състезател :dunno:

То тука имаше един колега дето казваше че си подържа без проблеми 35-40км. средна на дълго разстояние с хибрид. Има много хора си мислят че ако кара 10-15км. по един начин така може и да изкара и 150, да ама не

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 30 Юни 2015, 20:10

adovet написа:
bum_bum написа:По принцип не е невъзможно, но при положение че прави само 10км по-ниска средна скорост от световните топатлети на Тур Дьо Франс които са с колела за по над 20к евро не знам защо не е състезател :dunno:

То тука имаше един колега дето казваше че си подържа без проблеми 35-40км. средна на дълго разстояние с хибрид. Има много хора си мислят че ако кара 10-15км. по един начин така може и да изкара и 150, да ама не

От колега до колега има лека разлика, не знам защо споменаваш само типа колело :mhihi: Ако си с талия 110 см. и 5 кг. колело не може да ти помогне да поддържаш 40 средна.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 30 Юни 2015, 20:31

Аз съм си дебеличък и си поддържам 25-28 на дълго и не се хваля с това

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 30 Юни 2015, 22:26

adovet написа:

Само ще те помоля, пич, да ми кажеш къде точно съм писал за средна скорост, за дълго разстояние и за някакви си 150км и т.н...?
Ше каже човек, че яко те тресе комплекса щом едно подмятане, че хибрида става за междуградско те кара да си доукрасяваш това, което съм казал :mhihi:
Ти каза, че било проблем да минеш 150км за ден. За теб е проблем, ОК, ама що пък да е проблем средностатистическия ентусиаст :dunno: Ми не, не мисля... Ни най-малко.
Колелото било криво... После колоездачите били нечовеци :mhihi:

adovet написа:Аз съм си дебеличък и си поддържам 25-28 на дълго и не се хваля с това

За к'во си се напрегнАл тогава?! Съвсем нормална средна за дълго :dunno: Дай да го сметнем: 25км/ч * 8ч = 200км :shock: (като един летен ден може и 12 часа да е). Сложи си там колкото време за почивка искаш за 150км... Могло 'начи, дееб@ :mrgreen:
Последна промяна Nickelback на 30 Юни 2015, 22:34, променена общо 1 път
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 30 Юни 2015, 22:33

Nickelback написа:
adovet написа:...
С тея хибриди за междуградско малко ще се озориш

То това е идеята на спорта все пак, да се поозорим малко, не мислиш ли? :)
Както казах "стават" за междуградско, което за мен значи трениран ентусиаст да поддържа 40 по равен път без вятър. За мен е ОК :ok: :bchug:

Твои думи

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 30 Юни 2015, 22:37

Nickelback написа:
adovet написа:

Само ще те помоля, пич, да ми кажеш къде точно съм писал за средна скорост, за дълго разстояние и за някакви си 150км и т.н...?
Ше каже човек, че яко те тресе комплекса щом едно подмятане, че хибрида става за междуградско те кара да си доукрасяваш това, което съм казал :mhihi:
Ти каза, че било проблем да минеш 150км за ден. За теб е проблем, ОК, ама що пък да е проблем средностатистическия ентусиаст :dunno: Ми не, не мисля... Ни най-малко.
Колелото било криво... После колоездачите били нечовеци :mhihi:

adovet написа:Аз съм си дебеличък и си поддържам 25-28 на дълго и не се хваля с това

За к'во си се напрегнАл тогава?! Съвсем нормална средна за дълго :dunno: Дай да го сметнем: 25км/ч * 8ч = 200км :shock: (като един летен ден може и 12 часа да е). Сложи си там колкото време за почивка искаш за 150км... Могло 'начи, дееб@ :mrgreen:

И престани с този тон, така може да си говориш на аверите в квартала, и не знам кой го тресат комплексите, как ги смяташ може да минеш и 500км. за денонощие, ще спиш 4 часа

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nickelback » 30 Юни 2015, 22:40

adovet написа:
Nickelback написа:
adovet написа:...
С тея хибриди за междуградско малко ще се озориш

То това е идеята на спорта все пак, да се поозорим малко, не мислиш ли? :)
Както казах "стават" за междуградско, което за мен значи трениран ентусиаст да поддържа 40 по равен път без вятър. За мен е ОК :ok: :bchug:

Твои думи

Тц, тц, тц, верно, дееб@ :mhihi:
Къде пише за средна и за 150км? Щото на мен ми е 20км между едни два града, проблем!? :mhihi:
Може да се спреш вече, че верно ше си помислят хората, че си се комплексирАл нещо :winky:
Изображение Изображение

Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 30 Юни 2015, 22:42

Май нещо не можеш да четеш. Вземи слез на земята

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 30 Юни 2015, 22:45

Nickelback написа:
adovet написа:Да поддържаш 40 средна с тоя хибрид няма как да стане

Що пък реши, че за средна говоря? Карам 10километра с 40 +/-5, спирам да се полюбувам на природата и пак да тръгвам. Не виждам проблем при положение, че аз самия в София си цепя с 30-35 където е равно, а не се имам за спортист, ама грам. Кое те притеснява, не разбрах?

Пак твои думи. Нещо един път си караш без проблеми с 30-35 после 20 не можеш

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nickelback » 30 Юни 2015, 23:00

Дишай... Издишай... ;)
Не ме мисли мен, стоя си зад думите :) За тона - аз така си говоря, не ми се връзвай :yes: Ай със здраве :bchug:
Изображение Изображение

Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 30 Юни 2015, 23:03

Уффф колко пък те мисля хахсахаха, нещо се взимаш много на сериозно

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 30 Юни 2015, 23:16

Кви са тия колелета дето цепите с 40-45 безгрижно ако не е тайна ? На това , ъъъ километража , спидометъра или както там му викат ,има едни настройки дето се правят иначе може и 60 да показва надолу, Бояна като я гледаш в огледалото :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nickelback » 30 Юни 2015, 23:30

Jordana написа:Кви са тия колелета дето цепите с 40-45 безгрижно ако не е тайна ? На това , ъъъ километража , спидометъра или както там му викат ,има едни настройки дето се правят иначе може и 60 да показва надолу, Бояна като я гледаш в огледалото :mhihi:

На последна предавка, 48/11, 45км/ч е горната граница при разумно въртене без да ти се откачат краката. По равно без вятър, 35-40км/ч могат да се поддържат няколко километра, зависи от ентусиазма :mhihi: Гуми 28x2.00. На слик и по-тесни може и да е по-добре, не знам. Фактор е аеродинамиката дето грам я нямаш с хибрида... :dunno:
Изображение Изображение

Лето две и седемнаесто.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата