Хора, бачкането убива! Пазете си семействата!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Re: Хора, бачкането убива! Пазете си семействата!

Мнение от Venko » 16 Юли 2015, 22:06

Явно всичко ще е на моя сметка ( :mhihi: ) търсете плешив лузър у VIP-a с надпис на гърба "Join Professionals".
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 16 Юли 2015, 22:18

Значи въртяхме го,сукахме го и разбира се че стигнахме до маймуната и другия клон :mhihi: Нямаше как просто! Един от първите предположили това в темата бях и да не си помисли някой,че съм я отмъкнал аз жената :mrgreen: Това е в кръга на шегата,разбира се! Горе главата колега,и ако ще си на събора,защото както винаги аз съм на работа :paranoid: се забавлявай на макс!
Аааа и ако намериш свястна и си има и свястна приятелка,драсни едно лично :bchug: :ok:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 16 Юли 2015, 22:51

Stoqnov_1979 написа:
Аааа и ако намериш свястна и си има и свястна приятелка,драсни едно лично :bchug: :ok:
виждам,че си почитател на научната фантастика :mhihi: :mhihi:
А ако тази свястна приятелка от своя страна си има също свястна приятелка,пишете и на мен лично :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 16 Юли 2015, 23:02

Bogat-Beden написа:
Stoqnov_1979 написа:
виждам,че си почитател на научната фантастика :mhihi: :mhihi:
А ако тази свястна приятелка от своя страна си има също свястна приятелка,пишете и на мен лично :lol:

На друг клон се нареждаме,колега :mhihi: ,но не се знае от кой храст ще излезе заека,както се казва! :bchug:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 16 Юли 2015, 23:27

Кофти развитие и разкритие ...
Но мен друго ме притесни малко.

Venko написа:Даваш 6г на жена, правиш човек от нея ...

Даже не знам кво да ти напиша ...
Самото твърдение е някак безумно и показва някакво снизходително отношение.

Ама ще пробвам де:
- или не е била човек и ти си си мислел, че ще я направиш
- или е била, а ти си искал друг човек някакъв да е

И в двата случая има една хубава поговорка - Насила може да вземеш, но не и да дадеш.

Ще ти дам още един пример малко по назад

Venko написа:Спа уикенди по хотелите по Рила и Пирин, опитвам се да я разхождам и по Витоша...

Единственото, което ми изниква е немска овчарка ...

Не държа да те анализирам или нещо и може дори и да бъркам и да съм ги извадил неволно от контекста тия неща ...
Пиша с идеята, че може да ти е полезно ти сам да си анализираш кво и как ти се е случило :yes:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 17 Юли 2015, 8:03

Тя немската овчарка е доказано по-верен приятел на човека от жената :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 17 Юли 2015, 9:07

Jordana написа:

Тя немската овчарка е доказано по-верен приятел на човека от жената :mhihi:

Неоспорим факт :mhihi:

Това е защото така са поставени нещата с кучетата - възпитаваш и храниш - получаваш вярност и преданност ...

Не съм убеден, че е възможно подобни резултати да се постигнат с жена първо :mhihi: ,
и второ и по-сериозно ти говориш за отношения господар/подчинен ... пък с жените уж искаме да сме партньори ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 316i E46 N42B18

Мнение от bigfinger » 17 Юли 2015, 9:44

Поздрави на всички участници в темата :clap:

До колегата Venko

Маймуната бе ясно че се хванала за друг клон, жалко е че се научава по - този начин.

Не очаквай нищо повече, никакви контакти писания и т.н. пълен игнор, покажи че си твърд.

Ако другия клон не е здрав имаш шанс да се върне при теб, но при твоите условия.

Колкото до това да не допускаш пак тази грешка, помисли откога секса не върви и няма страст?

Това ще доведе отговора на въпроса ти.

И още нещо не може да се вярва на жена това съвсем сериозно.

Както сам каза живота е цветен и не свършва на 30. :yes:
Няма ненаказано добро!!!! Китайска поговорка.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bigfinger » 17 Юли 2015, 9:45

До колегата Venko

Маймуната бе ясно че се хванала за друг клон, жалко е че се научава по - този начин.

Не очаквай нищо повече, никакви контакти писания и т.н. пълен игнор, покажи че си твърд.

Ако другия клон не е здрав имаш шанс да се върне при теб, но при твоите условия.

Колкото до това да не допускаш пак тази грешка, помисли откога секса не върви и няма страст?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bigfinger » 17 Юли 2015, 9:45

До колегата Venko

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Venko » 17 Юли 2015, 10:54

Ами правилно е казал народа - влюбен мъж = сляп мъж.
Както и да е, да съм гледал и мислил докато е било време, сега след дъжд качулка... мааани.

Колега @K_Ilkov, когато се запознахме с това момиче, тя работеше като "офис асистент" в една загробена компания. Аз вярвам, че млад човек трябва да се развива, трябва да чете и учи, трябва да дърпа напред, трябва да влага смисъл в деня си. След 6г разговори и доста препирни за това - сега жената работи в престижна американска компания на добра позиция, която може да се окачестви като професия. Изкара 2 нива немски, образова се с книги, интересува се от работния пазар в държавата ни и будно гледа и анализира. За мен това е сериозна промяна.

Винаги съм ненавиждал плужеците и безидейните хора и винаги съм изисквал от човека до мен да е буден във всяка една дирекция.
Жени за мандръсане или разходки по моловете не ми трябват. Да приемеш такава жена до себе си за мен е обида към собствената личност (лично мнение).

М/у другото се запознах с една колежка.... бутам я много внимателно и бавно. Жената доста работи, старае се и мисли какво прави във всеки момент. Умее да води нормален човешки разговор без да изпозва "ебати шита", "разбираш ли", "втф" и т.н.
Дано се развият нещата в положителна посока, но за сега бърза работа няма.

Поздрави на всички, утре ще можем да се посмеем за моя сметка "на живо" :mhihi: :mhihi: .

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 17 Юли 2015, 11:10

Venko написа:Колега @K_Ilkov, когато се запознахме с това момиче, тя работеше като "офис асистент" в една загробена компания. Аз вярвам, че млад човек трябва да се развива, трябва да чете и учи, трябва да дърпа напред, трябва да влага смисъл в деня си. След 6г разговори и доста препирни за това - сега жената работи в престижна американска компания на добра позиция, която може да се окачестви като професия. Изкара 2 нива немски, образова се с книги, интересува се от работния пазар в държавата ни и будно гледа и анализира. За мен това е сериозна промяна.

Така е, промяната е сериозна, но явно е била насила ...
Сбъркал си човека явно!

Продължавай напред и тва е :yes:
Изображение

...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Venko » 17 Юли 2015, 11:26

Колега @K_Ilkov, от всяко дърво свирка не става, прав си. :bchug:
Иначе темата за "нагаждането" в една връзка е обширна и има какво да се сподели там.
Предполагам, че в случая сме били различни деца и различен подход е действал в/у нас, което води до различията ни като големи хора.
Все пак продължавам да твърдя, че тази промяна е за добро и тя вече е по-завършен човек с цел и посока.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 17 Юли 2015, 13:13

Да и понеже се е облагородила и е видяла, че в живота има и по-интересни цветове от сивото и тя както и другите почват да се оглеждат за по-добри оферти. Абе майната му, живи и здрави и тва е, радвай се, че сега е станало, а не по-късно като вече сте с дете примерно....

И сега като не и се получи с турчина ще почне пак да те търси и тогава вече трябва да покажеш колко си стабиУен и да теглиш една мощна майна :yes:

Излизай си, пий си бирички, разцъквайте с приятели, ходи си по БМВ събори и насам-натам и да не ти пука, най-доброто предстои :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 17 Юли 2015, 13:13

то правилен човек реално няма на 100%, можеш да обичаш безумно една жена заради 100 неща у нея и да има още 100, дето да те дразнят мега много - има нагаждане един към друг, компромиси, търпение, караници - това е нормално. но не и да млещи някоя бургия, както в твоя случай. и на мен ми е чудно, аджеба, като иска друго, що не е събрала сака още преди 1-2 години?

всяко зло за добро, опита ти от тия 6 години е безценен, та хич не е загубено време ;)

п.п. колежката освен дар-слово, има ли и други дарове :mhihi: :bchug:
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата