Хора, бачкането убива! Пазете си семействата!
Модератор: Общи модератори
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Re: Хора, бачкането убива! Пазете си семействата!
Явно всичко ще е на моя сметка (
) търсете плешив лузър у VIP-a с надпис на гърба "Join Professionals".

Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Значи въртяхме го,сукахме го и разбира се че стигнахме до маймуната и другия клон
Нямаше как просто! Един от първите предположили това в темата бях и да не си помисли някой,че съм я отмъкнал аз жената
Това е в кръга на шегата,разбира се! Горе главата колега,и ако ще си на събора,защото както винаги аз съм на работа
се забавлявай на макс!
Аааа и ако намериш свястна и си има и свястна приятелка,драсни едно лично

Аааа и ако намериш свястна и си има и свястна приятелка,драсни едно лично

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
виждам,че си почитател на научната фантастикаStoqnov_1979 написа:
Аааа и ако намериш свястна и си има и свястна приятелка,драсни едно лично![]()

А ако тази свястна приятелка от своя страна си има също свястна приятелка,пишете и на мен лично

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Bogat-Beden написа:виждам,че си почитател на научната фантастикаStoqnov_1979 написа:
Аааа и ако намериш свястна и си има и свястна приятелка,драсни едно лично![]()
![]()
![]()
А ако тази свястна приятелка от своя страна си има също свястна приятелка,пишете и на мен лично
На друг клон се нареждаме,колега

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Кофти развитие и разкритие ...
Но мен друго ме притесни малко.
Даже не знам кво да ти напиша ...
Самото твърдение е някак безумно и показва някакво снизходително отношение.
Ама ще пробвам де:
- или не е била човек и ти си си мислел, че ще я направиш
- или е била, а ти си искал друг човек някакъв да е
И в двата случая има една хубава поговорка - Насила може да вземеш, но не и да дадеш.
Ще ти дам още един пример малко по назад
Единственото, което ми изниква е немска овчарка ...
Не държа да те анализирам или нещо и може дори и да бъркам и да съм ги извадил неволно от контекста тия неща ...
Пиша с идеята, че може да ти е полезно ти сам да си анализираш кво и как ти се е случило
Но мен друго ме притесни малко.
Venko написа:Даваш 6г на жена, правиш човек от нея ...
Даже не знам кво да ти напиша ...
Самото твърдение е някак безумно и показва някакво снизходително отношение.
Ама ще пробвам де:
- или не е била човек и ти си си мислел, че ще я направиш
- или е била, а ти си искал друг човек някакъв да е
И в двата случая има една хубава поговорка - Насила може да вземеш, но не и да дадеш.
Ще ти дам още един пример малко по назад
Venko написа:Спа уикенди по хотелите по Рила и Пирин, опитвам се да я разхождам и по Витоша...
Не държа да те анализирам или нещо и може дори и да бъркам и да съм ги извадил неволно от контекста тия неща ...
Пиша с идеята, че може да ти е полезно ти сам да си анализираш кво и как ти се е случило

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Тя немската овчарка е доказано по-верен приятел на човека от жената

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Jordana написа:Единственото, което ми изниква е немска овчарка ...
Тя немската овчарка е доказано по-верен приятел на човека от жената
Неоспорим факт

Това е защото така са поставени нещата с кучетата - възпитаваш и храниш - получаваш вярност и преданност ...
Не съм убеден, че е възможно подобни резултати да се постигнат с жена първо

и второ и по-сериозно ти говориш за отношения господар/подчинен ... пък с жените уж искаме да сме партньори ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- bigfinger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 316i E46 N42B18
Поздрави на всички участници в темата
До колегата Venko
Маймуната бе ясно че се хванала за друг клон, жалко е че се научава по - този начин.
Не очаквай нищо повече, никакви контакти писания и т.н. пълен игнор, покажи че си твърд.
Ако другия клон не е здрав имаш шанс да се върне при теб, но при твоите условия.
Колкото до това да не допускаш пак тази грешка, помисли откога секса не върви и няма страст?
Това ще доведе отговора на въпроса ти.
И още нещо не може да се вярва на жена това съвсем сериозно.
Както сам каза живота е цветен и не свършва на 30.

До колегата Venko
Маймуната бе ясно че се хванала за друг клон, жалко е че се научава по - този начин.
Не очаквай нищо повече, никакви контакти писания и т.н. пълен игнор, покажи че си твърд.
Ако другия клон не е здрав имаш шанс да се върне при теб, но при твоите условия.
Колкото до това да не допускаш пак тази грешка, помисли откога секса не върви и няма страст?

Няма ненаказано добро!!!! Китайска поговорка.
- bigfinger
- кандидат ентусиаст
-
До колегата Venko

До колегата Venko

- bigfinger
- кандидат ентусиаст
-
До колегата Venko

До колегата Venko

- Venko
- кандидат ентусиаст
-
Ами правилно е казал народа - влюбен мъж = сляп мъж.
Както и да е, да съм гледал и мислил докато е било време, сега след дъжд качулка... мааани.
Колега @K_Ilkov, когато се запознахме с това момиче, тя работеше като "офис асистент" в една загробена компания. Аз вярвам, че млад човек трябва да се развива, трябва да чете и учи, трябва да дърпа напред, трябва да влага смисъл в деня си. След 6г разговори и доста препирни за това - сега жената работи в престижна американска компания на добра позиция, която може да се окачестви като професия. Изкара 2 нива немски, образова се с книги, интересува се от работния пазар в държавата ни и будно гледа и анализира. За мен това е сериозна промяна.
Винаги съм ненавиждал плужеците и безидейните хора и винаги съм изисквал от човека до мен да е буден във всяка една дирекция.
Жени за мандръсане или разходки по моловете не ми трябват. Да приемеш такава жена до себе си за мен е обида към собствената личност (лично мнение).
М/у другото се запознах с една колежка.... бутам я много внимателно и бавно. Жената доста работи, старае се и мисли какво прави във всеки момент. Умее да води нормален човешки разговор без да изпозва "ебати шита", "разбираш ли", "втф" и т.н.
Дано се развият нещата в положителна посока, но за сега бърза работа няма.
Поздрави на всички, утре ще можем да се посмеем за моя сметка "на живо"
.
Както и да е, да съм гледал и мислил докато е било време, сега след дъжд качулка... мааани.
Колега @K_Ilkov, когато се запознахме с това момиче, тя работеше като "офис асистент" в една загробена компания. Аз вярвам, че млад човек трябва да се развива, трябва да чете и учи, трябва да дърпа напред, трябва да влага смисъл в деня си. След 6г разговори и доста препирни за това - сега жената работи в престижна американска компания на добра позиция, която може да се окачестви като професия. Изкара 2 нива немски, образова се с книги, интересува се от работния пазар в държавата ни и будно гледа и анализира. За мен това е сериозна промяна.
Винаги съм ненавиждал плужеците и безидейните хора и винаги съм изисквал от човека до мен да е буден във всяка една дирекция.
Жени за мандръсане или разходки по моловете не ми трябват. Да приемеш такава жена до себе си за мен е обида към собствената личност (лично мнение).
М/у другото се запознах с една колежка.... бутам я много внимателно и бавно. Жената доста работи, старае се и мисли какво прави във всеки момент. Умее да води нормален човешки разговор без да изпозва "ебати шита", "разбираш ли", "втф" и т.н.
Дано се развият нещата в положителна посока, но за сега бърза работа няма.
Поздрави на всички, утре ще можем да се посмеем за моя сметка "на живо"

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Venko написа:Колега @K_Ilkov, когато се запознахме с това момиче, тя работеше като "офис асистент" в една загробена компания. Аз вярвам, че млад човек трябва да се развива, трябва да чете и учи, трябва да дърпа напред, трябва да влага смисъл в деня си. След 6г разговори и доста препирни за това - сега жената работи в престижна американска компания на добра позиция, която може да се окачестви като професия. Изкара 2 нива немски, образова се с книги, интересува се от работния пазар в държавата ни и будно гледа и анализира. За мен това е сериозна промяна.
Така е, промяната е сериозна, но явно е била насила ...
Сбъркал си човека явно!
Продължавай напред и тва е

...
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
Колега @K_Ilkov, от всяко дърво свирка не става, прав си.
Иначе темата за "нагаждането" в една връзка е обширна и има какво да се сподели там.
Предполагам, че в случая сме били различни деца и различен подход е действал в/у нас, което води до различията ни като големи хора.
Все пак продължавам да твърдя, че тази промяна е за добро и тя вече е по-завършен човек с цел и посока.

Иначе темата за "нагаждането" в една връзка е обширна и има какво да се сподели там.
Предполагам, че в случая сме били различни деца и различен подход е действал в/у нас, което води до различията ни като големи хора.
Все пак продължавам да твърдя, че тази промяна е за добро и тя вече е по-завършен човек с цел и посока.
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Да и понеже се е облагородила и е видяла, че в живота има и по-интересни цветове от сивото и тя както и другите почват да се оглеждат за по-добри оферти. Абе майната му, живи и здрави и тва е, радвай се, че сега е станало, а не по-късно като вече сте с дете примерно....
И сега като не и се получи с турчина ще почне пак да те търси и тогава вече трябва да покажеш колко си стабиУен и да теглиш една мощна майна
Излизай си, пий си бирички, разцъквайте с приятели, ходи си по БМВ събори и насам-натам и да не ти пука, най-доброто предстои
И сега като не и се получи с турчина ще почне пак да те търси и тогава вече трябва да покажеш колко си стабиУен и да теглиш една мощна майна

Излизай си, пий си бирички, разцъквайте с приятели, ходи си по БМВ събори и насам-натам и да не ти пука, най-доброто предстои

- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
то правилен човек реално няма на 100%, можеш да обичаш безумно една жена заради 100 неща у нея и да има още 100, дето да те дразнят мега много - има нагаждане един към друг, компромиси, търпение, караници - това е нормално. но не и да млещи някоя бургия, както в твоя случай. и на мен ми е чудно, аджеба, като иска друго, що не е събрала сака още преди 1-2 години?
всяко зло за добро, опита ти от тия 6 години е безценен, та хич не е загубено време
п.п. колежката освен дар-слово, има ли и други дарове

всяко зло за добро, опита ти от тия 6 години е безценен, та хич не е загубено време

п.п. колежката освен дар-слово, има ли и други дарове

...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...