Хора, бачкането убива! Пазете си семействата!
Модератор: Общи модератори
Re: Хора, бачкането убива! Пазете си семействата!
Има едно златно правило "bros before hoеs"
Дори да е "тя", или да си мислиш че е тя, почнеш ли да въртиш цялото си щастие около нея си поел грешната посока...
На първо място е тясна стабилна среда от приятели, кариера, твоите си неща там дето те правят хепи, а тя е там да те радва и краси живота.. ако може.
Още като бях на 14 и с първото ми гадже не й тичах след гъза.. всъщност дори след 2 седмици я зарязах.. като се замисля винаги аз съм ги зарязвал че ме нерват
Не съм някакъв плейбой, ма винаги са ме впечатлявали типове като Порфирио Рубироса примерно или Берлускони.. знаят как да живеят с наслада, не се впрягат, точната дума е бохеми
Та на гаджетата през годините като съм казвал че мн мн не признавам моногамията са ме гледали с ей такива очи, ама пък не са ме зарязвали
И пак казвам не се мисля за играч, по-скоро винаги съм бил убеден че престараването в една връзка винаги води до лоши резултати... и автора е давал мило и драго за нея (пръстен), а тя е избрала свобода... и това не е толкова странно, щот и на мъжете някоя като им пристане 24/7 и ни идва да хванем гората
Малко странично но цялата ни биология крещи да "смесваме" гени и да се "размножаваме", това са резултати от милиони години еволюция която иска живота да продължи.. на биологията не й пука какво мисли църквата или обществото.. "консумацията" на само един партньор за години наред е неестественно и може да отегчи не само мъжете, а и жените
А от биологическа гледна точка е повече от неестественно заради липсата на разнобразни гени.. за това най-красивите хора имат голям генетически "басейн".
Да може да си само с 1 партньор, но ако хормоните ти са нормални, то просто ще си на "диета", не че няма да имаш желание, а просто ще правиш това което се очаква от теб.Колкото повече старите догми се заровят, толкова повече фалшивите очаквания ще отпаднат.. човек като се освободи от тези очаквания толкова му е леко, все едно пърха с крила

На първо място е тясна стабилна среда от приятели, кариера, твоите си неща там дето те правят хепи, а тя е там да те радва и краси живота.. ако може.
Още като бях на 14 и с първото ми гадже не й тичах след гъза.. всъщност дори след 2 седмици я зарязах.. като се замисля винаги аз съм ги зарязвал че ме нерват

Не съм някакъв плейбой, ма винаги са ме впечатлявали типове като Порфирио Рубироса примерно или Берлускони.. знаят как да живеят с наслада, не се впрягат, точната дума е бохеми

Та на гаджетата през годините като съм казвал че мн мн не признавам моногамията са ме гледали с ей такива очи, ама пък не са ме зарязвали

И пак казвам не се мисля за играч, по-скоро винаги съм бил убеден че престараването в една връзка винаги води до лоши резултати... и автора е давал мило и драго за нея (пръстен), а тя е избрала свобода... и това не е толкова странно, щот и на мъжете някоя като им пристане 24/7 и ни идва да хванем гората

Малко странично но цялата ни биология крещи да "смесваме" гени и да се "размножаваме", това са резултати от милиони години еволюция която иска живота да продължи.. на биологията не й пука какво мисли църквата или обществото.. "консумацията" на само един партньор за години наред е неестественно и може да отегчи не само мъжете, а и жените

Да може да си само с 1 партньор, но ако хормоните ти са нормални, то просто ще си на "диета", не че няма да имаш желание, а просто ще правиш това което се очаква от теб.Колкото повече старите догми се заровят, толкова повече фалшивите очаквания ще отпаднат.. човек като се освободи от тези очаквания толкова му е леко, все едно пърха с крила

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
acer написа:Та на гаджетата през годините като съм казвал че мн мн не признавам моногамията са ме гледали с ей такива очи, ама пък не са ме зарязвали
Имам една лоша новина- не са те зарязвали, защото и те не вярват в нея. Всъщност това е добрата. Лошата е, че много от жените нямат навика да си мият зъбите след орален секс

за тва се мръщим като дете на каша ако искат да ни целуват
а за другото, който е спрял жената да ходи ще му връчат нобелова награда
та да се косиш е като да се опиташ да повлияеш на времето.. намерил съм си за по-интересни неща да се притеснявам.

а за другото, който е спрял жената да ходи ще му връчат нобелова награда

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
"Моеш ли да спреш ,гората да съ разлиства ? " както казва един виден представител футболните среди у нас 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
acer написа:Има едно златно правило "bros before hoеs"Дори да е "тя", или да си мислиш че е тя, почнеш ли да въртиш цялото си щастие около нея си поел грешната посока...
И пак казвам не се мисля за играч, по-скоро винаги съм бил убеден че престараването в една връзка винаги води до лоши резултати... и автора е давал мило и драго за нея (пръстен), а тя е избрала свобода... и това не е толкова странно, щот и на мъжете някоя като им пристане 24/7 и ни идва да хванем гората![]()
Малко странично но цялата ни биология крещи да "смесваме" гени и да се "размножаваме", това са резултати от милиони години еволюция която иска живота да продължи.. на биологията не й пука какво мисли църквата или обществото.. "консумацията" на само един партньор за години наред е неестественно и може да отегчи не само мъжете, а и женитеА от биологическа гледна точка е повече от неестественно заради липсата на разнобразни гени.. за това най-красивите хора имат голям генетически "басейн".
Мноооооого точно казано, много си прав...
Аз винаги съм се държал така лежерно, без да си давам зор, и винаги аз съм зарязвал (и пак нито се мисля, нито съм плейбой, красавец, пик-ъп артист и тем подобни глупости).
Направих си следния експеримент в една връзка: отначало си правех каквото искам, държах се лошо, бях тотален непукист, но момичето се оказа свястно към момента и си казах "Не заслужава такова държане, не може така, на доброто трябва да отвърнеш с добро..." и като митбъстър доказах теорията: почнах да съм галантен, мил, грижовен, да я търся постоянно и да се опитвам всяка свободна минута да съм с нея и познай - след няма и месец се разделихме, тя изчезна безследно и към настоящия момент е единствената, която ме е зарязвала...
Няма логика, но според мен при връзките е така - държиш се лошо и получаваш добро, държиш се добре и ти се качват на главата. Не ми се иска да е така, не трябва да е така, от морална и всякаква друга точка е неправилно, но е така и ще бъде винаги така...
След толкова много връзки осъзнавам наистина колко е трудно да намериш "точния" човек за теб, този с който няма да си играете на котка и мишка постоянно, с който ще се съобразяваш и нагаждаш минимално, защото просто ще сте еднакви... Да не кажа невъзможно...
Според мен пък всичко си е много логично, изключвайки девойките които се кефят на Пешо чука дето гледа лошо и удря силно 
Всичко се върти около "свободата", когато някой те притиска и ти я отнема налага правила - бягаш от него, когато някой ти я дава си привлечен от него. Свободата е способността човек да действа безпрепятствено и без ограничения според своите желания и като такава е най-висша форма на себеизразяване. Има една древноизточна поговорка, че любовта е като шепа вода. Колкото по я стискаш, толкова по изтича.
Последното изричение е от една статия дето случайно намерих в някъв форум, интересно е

Всичко се върти около "свободата", когато някой те притиска и ти я отнема налага правила - бягаш от него, когато някой ти я дава си привлечен от него. Свободата е способността човек да действа безпрепятствено и без ограничения според своите желания и като такава е най-висша форма на себеизразяване. Има една древноизточна поговорка, че любовта е като шепа вода. Колкото по я стискаш, толкова по изтича.
Последното изричение е от една статия дето случайно намерих в някъв форум, интересно е
В природата нищо не е сигурно, нищо не е собственост! А истинската любов се основава на взаимното задоволяване на потребностите или на стария като сета принцип "Дай, за да получиш!"
В момента, в който чувството за собственост се появи, партньорите престават да се съблазняват, да се изненадват, да воюват един за друг. Логично появяващата се в следствие на това монотонност и рутина убиват тръпката. Несвободата пък налага правила и забрани. А забраните, които понякога не са наложени от партньора, макар че сме склонни да му припишем тази отговорност, а сме си ги измислили сами, задушават всяка обич и поставят на нейно място враждебност.
В практиката си често съм чувала фразата: "Той/тя не ме обича, както аз го/я обичам". Хората, които я използват погрешно разбират думата "обичам". Оказва се, че те обичат собствената си необходимост да имат някой до себе си, за да се вкопчат в него, или обичат идеализирания нереален образ, проектиран върху партньора, но не и самия партньор или просто се страхуват да бъдат сами.
Любопитно е как са живели нашите първобитни предци, които са били психически много по-здрави от нас. Според антрополозите в онези времена партньорската двойка е съществувала, само ако има взаимообмен. Ако на някой му е било хубаво с даден партньор, той оставал с него. Ако не - се опитвал да направи така, че да стане хубаво. Когато се окажело невъзможно, той просто избирал да не бъде с този незадоволяващ потребностите му пртньор. Това психологията нарича организмична любов. Това е любовта, която се усеща едновременно с тялото, чувствата, емоциите, разума. Днес се кръщава "любов" добрият секс или пълноценното интелектуално общуване, но всъщност истинската любов е онази, която съществува на всички нива.
Колкото повече партньорите взаимно задоволяват своите потребности, толкова по-стабилна и хармонична е двойката. Но само ако става въпрос за собствен избор, а не за наложено изискване. Свободният избор и любовта вървят ръка за ръка. Невъзможно е да се обича по силата на "трябва", а само на "искам". Свободата е в това да можем да изберем да бъдем зависими. Тогава зависимостта е удоволствие, а не бреме. В този смисъл сме родени зависими, защото сме устроени така, че да не можем да си задоволим потребностите без Другия. Но кой и какъв ще бъде и кога ще го изберем сме свободни да решаваме сами. Хармоничната двойка е съюз между два зрели Аза, а не плод на някакъв "договор". "Зрели" означава също не спазващи празния от съдържание принцип на "взаимно уважение", а привличани от истинска емпатия. Те не спират да се съблазняват, независимо от колко време са в двойка. Общуването им е хоризонтално, което означава прозрачно и директно. Това е разковничето за продължителността на съюза. Доверието означава да можем спонтанно да изразим това, което чувстваме и мислим. Нарастването му стабилизира, а намаляването му разрушава двойката.
Когато липсва доверие, дори и да се "чукат" телата, душите никога не правят любов.
Когато липсва доверие, се ражда ревността. Умението да се доверим изисква първо вяра в себе си. Човек, който не вярва в себе си, трудно би се доверил и на друг.. Ревността е несигурност в себе си, която лесно се проявява, провокирана от пристъпи на неудовлетвореност, подозрения и собственически страсти.
Човешката природа е устроена така, че да можем едновременно да изпитваме любов към много хора. Нашата най-дълбока природна същност познава само организмичната любов, изпитвана към всеки, който задоволява петте ни основни потребности на всички нива. Затова не винаги е истина, че: "Щом партньорът ми обича друга, значи не обича мен!". Това заблуждение може да бъде плод на изкуствено насадени в главите ни културални норми, нямащи нищо общо с природното в нас. (Друг е въпросът, че над природата в нас се надстрояват още няколко етажа морал, етика, възпитание, религия, цивилизация). Войната "за и против изневярата" няма скоро да спре. Но мисля, че дори и тези, които са против, са съгласни с истината, че желание да избягаме имаме само, когато не се чувстваме свободни.
Порасналият индивид приема другостта на другия. Затова твърдим, че всички влюбени се вдетиняват, защото обективното възприятие е помрачено от естествената склонност на влюбения да проектира върху другия собствения си начин на мислене или идеализирания си образ за него. Влюбваме се обикновено, за да излезем от някаква депресия, и идеализацията е наркотикът или хапчето против депресията. Влюбваме се в човек, който идва да запълни някаква липса. Тогава партньорът изглежда незаменим и единствен, защото е идеализиран. Каква ти свобода? "Искам да си моя", "искам да си мой". Тогава много заслепени двойки лесно взимат решение за брак, след което понякога съжаляват. Защото влюбването внася ред в депресивния хаос, но редът след време се превръща в рутина, а тя залъгва с илюзиите: "тя вече е моя" и "той вече си е мой" и няма защо повече да се напъвам да се харесвам. Тогава рутината бележи края не само на влюбването, но и на обичта въобще. (Впрочем съществува и мнение, че влюбването е по-скоро отрицание на любовта, отколкото част от нея). Онова единствено, несравнимо, божествено създание, в което сме били влюбени, става все по-сиво, все по-реално, все по-нормално. Мистериозната, очарователна аура изчезва и идва отново депресията. Несвободата на любовта.
Само ако преоткрием риска да съблазняваме, ако излезем от правилата, ако търсим по-скоро съперничеството, отколкото договорите, ще сме свободни и ще създаваме свободни деца. Свободни да живеят и да обичат, което означава психически здрави и удовлетворени.
Целта на психотерапията не е да отрече морала, а да влиза в спор с него там, където той противоречи на природното в нас, според което здравата и зряла психика би реагирала така:"Ако партньорът ми е свободен във всеки един момент да не избере мен, а друг, то аз имам право във всеки един момент да го съблазнявам, така че да му е най-хубаво с мен".
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Venko, мисля че ще седнеш от трън та на глог с колежката от бързане да не останеш сам.
И още - искрено се надявам, че артистичното ти поведение и многословие не са част от реалното ти поведение.
Мадамите обичат малко по хард .Корав от вън и с добро сърце ...
В общ план е хубаво да приемаш човека до теб а и останалите, такива каквито са заради факта ,че ти самия също не си идеален.
И още - искрено се надявам, че артистичното ти поведение и многословие не са част от реалното ти поведение.
Мадамите обичат малко по хард .Корав от вън и с добро сърце ...

В общ план е хубаво да приемаш човека до теб а и останалите, такива каквито са заради факта ,че ти самия също не си идеален.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Момчета, сгреших.
Чувството за осъзната вина не ми дава мира, че съм съсипал нещо толкова хубаво.
Виждам, че подходът ми е изконно погрешен и си давам ясна представа кое и къде не съм чул, видял, разбрал.
Боли много мамицата му стара и отвод за момента не виждам.
Едно осъзнах - не съм това за което се имам и трябва доста неща да коригирам, за да се науча най-малкото да уважавам човешкото мнение.
Главата ми е ниско долу и се питам - какво аджеба съм си мислел през всичкото това време? Какво съм мислел, какво съм искал и къде стигнах.
В момента съм в някакъв хотел в Обзор. Лутам се ИЗ България за да намеря покой, но страната ми е тясна без човека до мен.
Минавам десетки километри на ден с идеята нещо да ме успокои, уви знам какво ми е нужно, но го няма.
Много боли и нищо не помага.
Дразнят ме тълпите, плажа ми е изнервен, морето ми е криво, утре ще бегам по Пирин, но уви знам, че няма смисъл.
Срам ме е.
Само не разбрах защо п**** му еленина трябваше да разбера всичко това от автомобилен форум?
Живи и здрави момчета и все пак пазете хората около вас, те са най-важното и нищо и никъде няма да ви направи щастливи толкова колкото да сте около тях.
С голяма обица на ухото - Глупавия Венко!
Чувството за осъзната вина не ми дава мира, че съм съсипал нещо толкова хубаво.
Виждам, че подходът ми е изконно погрешен и си давам ясна представа кое и къде не съм чул, видял, разбрал.
Боли много мамицата му стара и отвод за момента не виждам.
Едно осъзнах - не съм това за което се имам и трябва доста неща да коригирам, за да се науча най-малкото да уважавам човешкото мнение.
Главата ми е ниско долу и се питам - какво аджеба съм си мислел през всичкото това време? Какво съм мислел, какво съм искал и къде стигнах.
В момента съм в някакъв хотел в Обзор. Лутам се ИЗ България за да намеря покой, но страната ми е тясна без човека до мен.
Минавам десетки километри на ден с идеята нещо да ме успокои, уви знам какво ми е нужно, но го няма.
Много боли и нищо не помага.
Дразнят ме тълпите, плажа ми е изнервен, морето ми е криво, утре ще бегам по Пирин, но уви знам, че няма смисъл.
Срам ме е.
Само не разбрах защо п**** му еленина трябваше да разбера всичко това от автомобилен форум?
Живи и здрави момчета и все пак пазете хората около вас, те са най-важното и нищо и никъде няма да ви направи щастливи толкова колкото да сте около тях.
С голяма обица на ухото - Глупавия Венко!
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Ти обаче тотално ме кефиш
Единият ден си айляк, после си "виновната щерка" (нямам предвид женска) ...
Доста момци тук се правят на "корави", ама дали и 20% са минали границата от 3 години !
Преди 2 години и аз бях като теб, само без МОЛ-овете
И един ден просто хоп и чао ! След 5 години заедно ...
И няма да говорим, няма това онова !
Това да се обвиняваш че някой друг е направил своят избор, е до толкова основателно колкото и преминаването на таз платинена комета сега !
Това си ти, това е което може да направиш !
Не и е харесало - чудесно ! Свят широк, риби много !
Няма да се опитвам да ти обяснявам кое и как - ти сам си разбираш !
Няма и да ти помогнат бирите и т.н., защото пак се прибираш вкъщи .. А там е празно !
И затова може да спретнеш един освежителен ремонт - просто да разместиш някой неща, да махнеш общи ваши неща ! Общо взето да заличиш до колкото е възможно общите спомени ! И лека полека ще ти стане по-спокойно !
Няма сми да се насилваш с обиколки и т.н. неща - самият факт че го мислиш не ти позволява да се отпуснеш !
И леко с момите сега - те усещат когато си "закъсал" и повярвай че стават хитри
Говоря от челен опит
Аз точно 3 месеца след като се разделихме, не можех да се позная ... Вършеех де що има женски около мен, всеки ден с различна мома на някъде ... Живот в готиният смисъл на думата ... Обаче и това омръзва
Приисква ти се някой да те оцени, защото мъжката част имаме нужда някой да ни каже "Браво!"
И почваш от начало !!!
Само с една единствена разлика - вече си се опарил !
И точно този белег ще ти пречи да видиш истинското в момата насреща ! Защото тази ти "рана" ще те кара да ровиш там където не трябва, и да правиш неща които не трябва !!
Затова просто забравяш миналото !!! Забравяш !!!!
Знам че не е лесно, и няма да е лесно !
Но дай всичко от себе си да го забравиш !
И точно това е ти е основна движеща сила за напред !
И има свестни момичета ! Благодарен съм че се запознах точно с такава мома, и въпреки дребните им женски недостатъци - гледаме в една посока и се борим заедно с живота !
Таааа, ще мине време и ще ти мине ... Но няма да стане веднага !

Единият ден си айляк, после си "виновната щерка" (нямам предвид женска) ...
Доста момци тук се правят на "корави", ама дали и 20% са минали границата от 3 години !
Преди 2 години и аз бях като теб, само без МОЛ-овете

И един ден просто хоп и чао ! След 5 години заедно ...
И няма да говорим, няма това онова !
Това да се обвиняваш че някой друг е направил своят избор, е до толкова основателно колкото и преминаването на таз платинена комета сега !
Това си ти, това е което може да направиш !
Не и е харесало - чудесно ! Свят широк, риби много !
Няма да се опитвам да ти обяснявам кое и как - ти сам си разбираш !
Няма и да ти помогнат бирите и т.н., защото пак се прибираш вкъщи .. А там е празно !
И затова може да спретнеш един освежителен ремонт - просто да разместиш някой неща, да махнеш общи ваши неща ! Общо взето да заличиш до колкото е възможно общите спомени ! И лека полека ще ти стане по-спокойно !
Няма сми да се насилваш с обиколки и т.н. неща - самият факт че го мислиш не ти позволява да се отпуснеш !
И леко с момите сега - те усещат когато си "закъсал" и повярвай че стават хитри

Аз точно 3 месеца след като се разделихме, не можех да се позная ... Вършеех де що има женски около мен, всеки ден с различна мома на някъде ... Живот в готиният смисъл на думата ... Обаче и това омръзва

Приисква ти се някой да те оцени, защото мъжката част имаме нужда някой да ни каже "Браво!"
И почваш от начало !!!
Само с една единствена разлика - вече си се опарил !
И точно този белег ще ти пречи да видиш истинското в момата насреща ! Защото тази ти "рана" ще те кара да ровиш там където не трябва, и да правиш неща които не трябва !!
Затова просто забравяш миналото !!! Забравяш !!!!
Знам че не е лесно, и няма да е лесно !
Но дай всичко от себе си да го забравиш !
И точно това е ти е основна движеща сила за напред !
И има свестни момичета ! Благодарен съм че се запознах точно с такава мома, и въпреки дребните им женски недостатъци - гледаме в една посока и се борим заедно с живота !

Таааа, ще мине време и ще ти мине ... Но няма да стане веднага !
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

Тея дето се опитват да ти втълпят, че ти си виновния правят много лошо.
Истината е, че не си ти виновния. Може би дори и тя не е, а просто не сте си паснали в дългосрочен план. Случва се постоянно.
Няма да е лесно, но ще ти мине.
Истината е, че не си ти виновния. Може би дори и тя не е, а просто не сте си паснали в дългосрочен план. Случва се постоянно.
Няма да е лесно, но ще ти мине.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
.Дразнят ме тълпите, плажа ми е изнервен, морето ми е криво, утре ще бегам по Пирин, но уви знам, че няма смисъл
Тотално погрешно , избягвай самотата стой сред хора така по лесно ще прескочиш тия 10-15 дена със самообвиненията .Живота е хубав точно защото като затваря една врата отваря друга .Нищо не те свързва с миналото в момента освен собствените планове които си градил .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Правилно си ме хванал колега, доста нестабилен съм в момента и полежението ме лашка емоционално много.
Казваш това си ти това можеш да направиш - аз не си позволявам да мисля така. Всичко се слага на масата и се търсят начини, за да се успее. Не приемам загубата или провала, което излиза, ме ми е недостатък и за това сега съм на това дередже, защото не мога да губя позиции в работата си, сред приятелите си .... А излиза, че най-важната "позиция" загубих. Явно за това хората казват, че трябва да умееш да губиш и трябва да умееш да си преценяваш ресурсите. Недостатъци бол, виждам ги когато някой ми го обесни и обоснове - както се случва тук.
До сега дума не съм давал да се издума от външен човек за връзката ни, но явно и на нея не съм и позволявал.
Съветвате да понажигля козината на някоя - хора, само като ги видя как са се омазали по лицата, как са навлякли дрехи в цвят пожарникар и как си обръщат устата като говорят - повръща ни се, не искам да ги гледам камо ли да се опънеме. Ако не дай си боже заговориш някоя задължително разговора стига до пари и коли и то доста бързо. Тъпо е, не искам около мен хора, които се продават по този начин.
Сещам се един разговор от съблекалнята на пулс - две момчета си говорят и единия пита какво става с Роси. Другия му вика - голяма любов чуек, преди време ми вика дай ми 1к, че съм закъсала.... И така няколко пъти. После и казах, че като се закрепи е хубаво да ми върне парите. И като изчезна тая любов, секс не върви, спориме и след десетина дни спря да си вдига телефона.
Заеби.
Казваш това си ти това можеш да направиш - аз не си позволявам да мисля така. Всичко се слага на масата и се търсят начини, за да се успее. Не приемам загубата или провала, което излиза, ме ми е недостатък и за това сега съм на това дередже, защото не мога да губя позиции в работата си, сред приятелите си .... А излиза, че най-важната "позиция" загубих. Явно за това хората казват, че трябва да умееш да губиш и трябва да умееш да си преценяваш ресурсите. Недостатъци бол, виждам ги когато някой ми го обесни и обоснове - както се случва тук.
До сега дума не съм давал да се издума от външен човек за връзката ни, но явно и на нея не съм и позволявал.
Съветвате да понажигля козината на някоя - хора, само като ги видя как са се омазали по лицата, как са навлякли дрехи в цвят пожарникар и как си обръщат устата като говорят - повръща ни се, не искам да ги гледам камо ли да се опънеме. Ако не дай си боже заговориш някоя задължително разговора стига до пари и коли и то доста бързо. Тъпо е, не искам около мен хора, които се продават по този начин.
Сещам се един разговор от съблекалнята на пулс - две момчета си говорят и единия пита какво става с Роси. Другия му вика - голяма любов чуек, преди време ми вика дай ми 1к, че съм закъсала.... И така няколко пъти. После и казах, че като се закрепи е хубаво да ми върне парите. И като изчезна тая любов, секс не върви, спориме и след десетина дни спря да си вдига телефона.
Заеби.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
Насочи си мислите към другаде
Правилните отговори винаги идват след време и дали ти, или тя, сте виновни е без значение - просто трябва да се осъзнаят, но когато това стане трябва да няма грам емоционалност. Ти сега си подвластен на това, че тя се е забъркала с друг тип и се опитваш да я намразиш - нормално е. Ако това ще помогне си наложи да не я търсиш и дори и тя да го направи ѝ дай игнор - чувството е невероятно, когато усети, че те губи. Тя сега те има за сигурен и ролята на приятел само и дава уверението, че си ѝ сигурен и ставаш в приятелската зона според техните стереотипи
Не го мисли толкова и си живей ТВОЯ си живот! Млад, здрав мъж си, изкарваш пари, както сам каза и която иска да е до ТЕБ ще е ДО теб !

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Много пъти обяснявам на познати, че жени не се търсят по МОЛ-ове и дискотеки
Не те съветвам да се втурваш да оправяш женските ...
Това с масата е като намериш подходящият човек, който няма да се чуди накъде да хване покрай теб !
Дотогава си свит и не показваш нищо ...
Делите си сметките, тук там някой подарък ... Звезди после ще ѝ сваляш, като разбереш че е точно тя !
Не се изолирай, но просто смени обстановката малко ...
Виж някоя библиотека и нещо по-различно от типичните кифленски места !
И пак ти казвам - има останали истинки жени които знаят какво значи себеуважение и са достатъчно разумни да не правят глупости !
Никой не е застрахован, но все пак !

Не те съветвам да се втурваш да оправяш женските ...
Това с масата е като намериш подходящият човек, който няма да се чуди накъде да хване покрай теб !
Дотогава си свит и не показваш нищо ...
Делите си сметките, тук там някой подарък ... Звезди после ще ѝ сваляш, като разбереш че е точно тя !
Не се изолирай, но просто смени обстановката малко ...
Виж някоя библиотека и нещо по-различно от типичните кифленски места !
И пак ти казвам - има останали истинки жени които знаят какво значи себеуважение и са достатъчно разумни да не правят глупости !
Никой не е застрахован, но все пак !
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
и да добавя - тая твойта хич не и звъни и не пиши - ама грам. не го играй и лежерния неебателен, да се снимаш и качваш с някоя путарана примерно у фейсбука.... просто си ходи тук там с авери, лято е.
и след някоя друга седмица и звънни да се видите. освен ако не разбереш, че е с друг. тогава файда няма. ама и ще е по-лесно - няма да го мислиш с нея като вариант и 100% си посока напред, не назад.
и след някоя друга седмица и звънни да се видите. освен ако не разбереш, че е с друг. тогава файда няма. ама и ще е по-лесно - няма да го мислиш с нея като вариант и 100% си посока напред, не назад.
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...