Хора, бачкането убива! Пазете си семействата!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Re: Хора, бачкането убива! Пазете си семействата!

Мнение от acer » 18 Юли 2015, 21:24

Има едно златно правило "bros before hoеs" ;) Дори да е "тя", или да си мислиш че е тя, почнеш ли да въртиш цялото си щастие около нея си поел грешната посока...
На първо място е тясна стабилна среда от приятели, кариера, твоите си неща там дето те правят хепи, а тя е там да те радва и краси живота.. ако може.

Още като бях на 14 и с първото ми гадже не й тичах след гъза.. всъщност дори след 2 седмици я зарязах.. като се замисля винаги аз съм ги зарязвал че ме нерват :lol:
Не съм някакъв плейбой, ма винаги са ме впечатлявали типове като Порфирио Рубироса примерно или Берлускони.. знаят как да живеят с наслада, не се впрягат, точната дума е бохеми ;)
Та на гаджетата през годините като съм казвал че мн мн не признавам моногамията са ме гледали с ей такива очи, ама пък не са ме зарязвали :mhihi:
И пак казвам не се мисля за играч, по-скоро винаги съм бил убеден че престараването в една връзка винаги води до лоши резултати... и автора е давал мило и драго за нея (пръстен), а тя е избрала свобода... и това не е толкова странно, щот и на мъжете някоя като им пристане 24/7 и ни идва да хванем гората :lol:

Малко странично но цялата ни биология крещи да "смесваме" гени и да се "размножаваме", това са резултати от милиони години еволюция която иска живота да продължи.. на биологията не й пука какво мисли църквата или обществото.. "консумацията" на само един партньор за години наред е неестественно и може да отегчи не само мъжете, а и жените ;) А от биологическа гледна точка е повече от неестественно заради липсата на разнобразни гени.. за това най-красивите хора имат голям генетически "басейн".
Да може да си само с 1 партньор, но ако хормоните ти са нормални, то просто ще си на "диета", не че няма да имаш желание, а просто ще правиш това което се очаква от теб.Колкото повече старите догми се заровят, толкова повече фалшивите очаквания ще отпаднат.. човек като се освободи от тези очаквания толкова му е леко, все едно пърха с крила :angel:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Юли 2015, 21:44

acer написа:Та на гаджетата през годините като съм казвал че мн мн не признавам моногамията са ме гледали с ей такива очи, ама пък не са ме зарязвали :mhihi:

Имам една лоша новина- не са те зарязвали, защото и те не вярват в нея. Всъщност това е добрата. Лошата е, че много от жените нямат навика да си мият зъбите след орален секс :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 18 Юли 2015, 22:05

за тва се мръщим като дете на каша ако искат да ни целуват :lol:
а за другото, който е спрял жената да ходи ще му връчат нобелова награда :mhihi: та да се косиш е като да се опиташ да повлияеш на времето.. намерил съм си за по-интересни неща да се притеснявам.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 18 Юли 2015, 22:42

"Моеш ли да спреш ,гората да съ разлиства ? " както казва един виден представител футболните среди у нас :lol:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Мнение от BAHKATA » 18 Юли 2015, 22:58

acer написа:Има едно златно правило "bros before hoеs" ;) Дори да е "тя", или да си мислиш че е тя, почнеш ли да въртиш цялото си щастие около нея си поел грешната посока...
На първо място е тясна стабилна среда от приятели, кариера, твоите си неща там дето те правят хепи, а тя е там да те радва и краси живота.. ако може.

Още като бях на 14 и с първото ми гадже не й тичах след гъза.. всъщност дори след 2 седмици я зарязах.. като се замисля винаги аз съм ги зарязвал че ме нерват :lol:
Не съм някакъв плейбой, ма винаги са ме впечатлявали типове като Порфирио Рубироса примерно или Берлускони.. знаят как да живеят с наслада, не се впрягат, точната дума е бохеми ;)
Та на гаджетата през годините като съм казвал че мн мн не признавам моногамията са ме гледали с ей такива очи, ама пък не са ме зарязвали :mhihi:
И пак казвам не се мисля за играч, по-скоро винаги съм бил убеден че престараването в една връзка винаги води до лоши резултати... и автора е давал мило и драго за нея (пръстен), а тя е избрала свобода... и това не е толкова странно, щот и на мъжете някоя като им пристане 24/7 и ни идва да хванем гората :lol:

Малко странично но цялата ни биология крещи да "смесваме" гени и да се "размножаваме", това са резултати от милиони години еволюция която иска живота да продължи.. на биологията не й пука какво мисли църквата или обществото.. "консумацията" на само един партньор за години наред е неестественно и може да отегчи не само мъжете, а и жените ;) А от биологическа гледна точка е повече от неестественно заради липсата на разнобразни гени.. за това най-красивите хора имат голям генетически "басейн".
Да може да си само с 1 партньор, но ако хормоните ти са нормални, то просто ще си на "диета", не че няма да имаш желание, а просто ще правиш това което се очаква от теб.Колкото повече старите догми се заровят, толкова повече фалшивите очаквания ще отпаднат.. човек като се освободи от тези очаквания толкова му е леко, все едно пърха с крила :angel:

Мноооооого точно казано, много си прав...

Аз винаги съм се държал така лежерно, без да си давам зор, и винаги аз съм зарязвал (и пак нито се мисля, нито съм плейбой, красавец, пик-ъп артист и тем подобни глупости).
Направих си следния експеримент в една връзка: отначало си правех каквото искам, държах се лошо, бях тотален непукист, но момичето се оказа свястно към момента и си казах "Не заслужава такова държане, не може така, на доброто трябва да отвърнеш с добро..." и като митбъстър доказах теорията: почнах да съм галантен, мил, грижовен, да я търся постоянно и да се опитвам всяка свободна минута да съм с нея и познай - след няма и месец се разделихме, тя изчезна безследно и към настоящия момент е единствената, която ме е зарязвала...

Няма логика, но според мен при връзките е така - държиш се лошо и получаваш добро, държиш се добре и ти се качват на главата. Не ми се иска да е така, не трябва да е така, от морална и всякаква друга точка е неправилно, но е така и ще бъде винаги така...

След толкова много връзки осъзнавам наистина колко е трудно да намериш "точния" човек за теб, този с който няма да си играете на котка и мишка постоянно, с който ще се съобразяваш и нагаждаш минимално, защото просто ще сте еднакви... Да не кажа невъзможно...

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 18 Юли 2015, 23:41

Според мен пък всичко си е много логично, изключвайки девойките които се кефят на Пешо чука дето гледа лошо и удря силно :mhihi:

Всичко се върти около "свободата", когато някой те притиска и ти я отнема налага правила - бягаш от него, когато някой ти я дава си привлечен от него. Свободата е способността човек да действа безпрепятствено и без ограничения според своите желания и като такава е най-висша форма на себеизразяване. Има една древноизточна поговорка, че любовта е като шепа вода. Колкото по я стискаш, толкова по изтича.

Последното изричение е от една статия дето случайно намерих в някъв форум, интересно е

В природата нищо не е сигурно, нищо не е собственост! А истинската любов се основава на взаимното задоволяване на потребностите или на стария като сета принцип "Дай, за да получиш!"

В момента, в който чувството за собственост се появи, партньорите престават да се съблазняват, да се изненадват, да воюват един за друг. Логично появяващата се в следствие на това монотонност и рутина убиват тръпката. Несвободата пък налага правила и забрани. А забраните, които понякога не са наложени от партньора, макар че сме склонни да му припишем тази отговорност, а сме си ги измислили сами, задушават всяка обич и поставят на нейно място враждебност.

В практиката си често съм чувала фразата: "Той/тя не ме обича, както аз го/я обичам". Хората, които я използват погрешно разбират думата "обичам". Оказва се, че те обичат собствената си необходимост да имат някой до себе си, за да се вкопчат в него, или обичат идеализирания нереален образ, проектиран върху партньора, но не и самия партньор или просто се страхуват да бъдат сами.

Любопитно е как са живели нашите първобитни предци, които са били психически много по-здрави от нас. Според антрополозите в онези времена партньорската двойка е съществувала, само ако има взаимообмен. Ако на някой му е било хубаво с даден партньор, той оставал с него. Ако не - се опитвал да направи така, че да стане хубаво. Когато се окажело невъзможно, той просто избирал да не бъде с този незадоволяващ потребностите му пртньор. Това психологията нарича организмична любов. Това е любовта, която се усеща едновременно с тялото, чувствата, емоциите, разума. Днес се кръщава "любов" добрият секс или пълноценното интелектуално общуване, но всъщност истинската любов е онази, която съществува на всички нива.

Колкото повече партньорите взаимно задоволяват своите потребности, толкова по-стабилна и хармонична е двойката. Но само ако става въпрос за собствен избор, а не за наложено изискване. Свободният избор и любовта вървят ръка за ръка. Невъзможно е да се обича по силата на "трябва", а само на "искам". Свободата е в това да можем да изберем да бъдем зависими. Тогава зависимостта е удоволствие, а не бреме. В този смисъл сме родени зависими, защото сме устроени така, че да не можем да си задоволим потребностите без Другия. Но кой и какъв ще бъде и кога ще го изберем сме свободни да решаваме сами. Хармоничната двойка е съюз между два зрели Аза, а не плод на някакъв "договор". "Зрели" означава също не спазващи празния от съдържание принцип на "взаимно уважение", а привличани от истинска емпатия. Те не спират да се съблазняват, независимо от колко време са в двойка. Общуването им е хоризонтално, което означава прозрачно и директно. Това е разковничето за продължителността на съюза. Доверието означава да можем спонтанно да изразим това, което чувстваме и мислим. Нарастването му стабилизира, а намаляването му разрушава двойката.
Когато липсва доверие, дори и да се "чукат" телата, душите никога не правят любов.
Когато липсва доверие, се ражда ревността. Умението да се доверим изисква първо вяра в себе си. Човек, който не вярва в себе си, трудно би се доверил и на друг.. Ревността е несигурност в себе си, която лесно се проявява, провокирана от пристъпи на неудовлетвореност, подозрения и собственически страсти.

Човешката природа е устроена така, че да можем едновременно да изпитваме любов към много хора. Нашата най-дълбока природна същност познава само организмичната любов, изпитвана към всеки, който задоволява петте ни основни потребности на всички нива. Затова не винаги е истина, че: "Щом партньорът ми обича друга, значи не обича мен!". Това заблуждение може да бъде плод на изкуствено насадени в главите ни културални норми, нямащи нищо общо с природното в нас. (Друг е въпросът, че над природата в нас се надстрояват още няколко етажа морал, етика, възпитание, религия, цивилизация). Войната "за и против изневярата" няма скоро да спре. Но мисля, че дори и тези, които са против, са съгласни с истината, че желание да избягаме имаме само, когато не се чувстваме свободни.

Порасналият индивид приема другостта на другия. Затова твърдим, че всички влюбени се вдетиняват, защото обективното възприятие е помрачено от естествената склонност на влюбения да проектира върху другия собствения си начин на мислене или идеализирания си образ за него. Влюбваме се обикновено, за да излезем от някаква депресия, и идеализацията е наркотикът или хапчето против депресията. Влюбваме се в човек, който идва да запълни някаква липса. Тогава партньорът изглежда незаменим и единствен, защото е идеализиран. Каква ти свобода? "Искам да си моя", "искам да си мой". Тогава много заслепени двойки лесно взимат решение за брак, след което понякога съжаляват. Защото влюбването внася ред в депресивния хаос, но редът след време се превръща в рутина, а тя залъгва с илюзиите: "тя вече е моя" и "той вече си е мой" и няма защо повече да се напъвам да се харесвам. Тогава рутината бележи края не само на влюбването, но и на обичта въобще. (Впрочем съществува и мнение, че влюбването е по-скоро отрицание на любовта, отколкото част от нея). Онова единствено, несравнимо, божествено създание, в което сме били влюбени, става все по-сиво, все по-реално, все по-нормално. Мистериозната, очарователна аура изчезва и идва отново депресията. Несвободата на любовта.
Само ако преоткрием риска да съблазняваме, ако излезем от правилата, ако търсим по-скоро съперничеството, отколкото договорите, ще сме свободни и ще създаваме свободни деца. Свободни да живеят и да обичат, което означава психически здрави и удовлетворени.
Целта на психотерапията не е да отрече морала, а да влиза в спор с него там, където той противоречи на природното в нас, според което здравата и зряла психика би реагирала така:"Ако партньорът ми е свободен във всеки един момент да не избере мен, а друг, то аз имам право във всеки един момент да го съблазнявам, така че да му е най-хубаво с мен".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 18 Юли 2015, 23:56

Venko, мисля че ще седнеш от трън та на глог с колежката от бързане да не останеш сам.
И още - искрено се надявам, че артистичното ти поведение и многословие не са част от реалното ти поведение.
Мадамите обичат малко по хард .Корав от вън и с добро сърце ... :yes:

В общ план е хубаво да приемаш човека до теб а и останалите, такива каквито са заради факта ,че ти самия също не си идеален.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 19 Юли 2015, 18:37

Момчета, сгреших.
Чувството за осъзната вина не ми дава мира, че съм съсипал нещо толкова хубаво.
Виждам, че подходът ми е изконно погрешен и си давам ясна представа кое и къде не съм чул, видял, разбрал.
Боли много мамицата му стара и отвод за момента не виждам.
Едно осъзнах - не съм това за което се имам и трябва доста неща да коригирам, за да се науча най-малкото да уважавам човешкото мнение.
Главата ми е ниско долу и се питам - какво аджеба съм си мислел през всичкото това време? Какво съм мислел, какво съм искал и къде стигнах.

В момента съм в някакъв хотел в Обзор. Лутам се ИЗ България за да намеря покой, но страната ми е тясна без човека до мен.
Минавам десетки километри на ден с идеята нещо да ме успокои, уви знам какво ми е нужно, но го няма.

Много боли и нищо не помага.
Дразнят ме тълпите, плажа ми е изнервен, морето ми е криво, утре ще бегам по Пирин, но уви знам, че няма смисъл.
Срам ме е.

Само не разбрах защо п**** му еленина трябваше да разбера всичко това от автомобилен форум?

Живи и здрави момчета и все пак пазете хората около вас, те са най-важното и нищо и никъде няма да ви направи щастливи толкова колкото да сте около тях.

С голяма обица на ухото - Глупавия Венко!
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 19 Юли 2015, 19:02

Ти обаче тотално ме кефиш :mhihi:
Единият ден си айляк, после си "виновната щерка" (нямам предвид женска) ...
Доста момци тук се правят на "корави", ама дали и 20% са минали границата от 3 години !
Преди 2 години и аз бях като теб, само без МОЛ-овете :mhihi:
И един ден просто хоп и чао ! След 5 години заедно ...
И няма да говорим, няма това онова !
Това да се обвиняваш че някой друг е направил своят избор, е до толкова основателно колкото и преминаването на таз платинена комета сега !
Това си ти, това е което може да направиш !
Не и е харесало - чудесно ! Свят широк, риби много !
Няма да се опитвам да ти обяснявам кое и как - ти сам си разбираш !
Няма и да ти помогнат бирите и т.н., защото пак се прибираш вкъщи .. А там е празно !
И затова може да спретнеш един освежителен ремонт - просто да разместиш някой неща, да махнеш общи ваши неща ! Общо взето да заличиш до колкото е възможно общите спомени ! И лека полека ще ти стане по-спокойно !
Няма сми да се насилваш с обиколки и т.н. неща - самият факт че го мислиш не ти позволява да се отпуснеш !
И леко с момите сега - те усещат когато си "закъсал" и повярвай че стават хитри :mhihi: Говоря от челен опит 8)
Аз точно 3 месеца след като се разделихме, не можех да се позная ... Вършеех де що има женски около мен, всеки ден с различна мома на някъде ... Живот в готиният смисъл на думата ... Обаче и това омръзва :mhihi: :conf:
Приисква ти се някой да те оцени, защото мъжката част имаме нужда някой да ни каже "Браво!"
И почваш от начало !!!
Само с една единствена разлика - вече си се опарил !
И точно този белег ще ти пречи да видиш истинското в момата насреща ! Защото тази ти "рана" ще те кара да ровиш там където не трябва, и да правиш неща които не трябва !!
Затова просто забравяш миналото !!! Забравяш !!!!
Знам че не е лесно, и няма да е лесно !
Но дай всичко от себе си да го забравиш !
И точно това е ти е основна движеща сила за напред !
И има свестни момичета ! Благодарен съм че се запознах точно с такава мома, и въпреки дребните им женски недостатъци - гледаме в една посока и се борим заедно с живота ! :D
Таааа, ще мине време и ще ти мине ... Но няма да стане веднага !
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

Аватар

Мнение от Хаос » 19 Юли 2015, 19:19

Тея дето се опитват да ти втълпят, че ти си виновния правят много лошо.
Истината е, че не си ти виновния. Може би дори и тя не е, а просто не сте си паснали в дългосрочен план. Случва се постоянно.

Няма да е лесно, но ще ти мине.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 19 Юли 2015, 19:21

Дразнят ме тълпите, плажа ми е изнервен, морето ми е криво, утре ще бегам по Пирин, но уви знам, че няма смисъл
.
Тотално погрешно , избягвай самотата стой сред хора така по лесно ще прескочиш тия 10-15 дена със самообвиненията .Живота е хубав точно защото като затваря една врата отваря друга .Нищо не те свързва с миналото в момента освен собствените планове които си градил .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 19 Юли 2015, 19:27

Правилно си ме хванал колега, доста нестабилен съм в момента и полежението ме лашка емоционално много.
Казваш това си ти това можеш да направиш - аз не си позволявам да мисля така. Всичко се слага на масата и се търсят начини, за да се успее. Не приемам загубата или провала, което излиза, ме ми е недостатък и за това сега съм на това дередже, защото не мога да губя позиции в работата си, сред приятелите си .... А излиза, че най-важната "позиция" загубих. Явно за това хората казват, че трябва да умееш да губиш и трябва да умееш да си преценяваш ресурсите. Недостатъци бол, виждам ги когато някой ми го обесни и обоснове - както се случва тук.
До сега дума не съм давал да се издума от външен човек за връзката ни, но явно и на нея не съм и позволявал.

Съветвате да понажигля козината на някоя - хора, само като ги видя как са се омазали по лицата, как са навлякли дрехи в цвят пожарникар и как си обръщат устата като говорят - повръща ни се, не искам да ги гледам камо ли да се опънеме. Ако не дай си боже заговориш някоя задължително разговора стига до пари и коли и то доста бързо. Тъпо е, не искам около мен хора, които се продават по този начин.

Сещам се един разговор от съблекалнята на пулс - две момчета си говорят и единия пита какво става с Роси. Другия му вика - голяма любов чуек, преди време ми вика дай ми 1к, че съм закъсала.... И така няколко пъти. После и казах, че като се закрепи е хубаво да ми върне парите. И като изчезна тая любов, секс не върви, спориме и след десетина дни спря да си вдига телефона.

Заеби.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 19 Юли 2015, 19:34

Насочи си мислите към другаде :yes: Правилните отговори винаги идват след време и дали ти, или тя, сте виновни е без значение - просто трябва да се осъзнаят, но когато това стане трябва да няма грам емоционалност. Ти сега си подвластен на това, че тя се е забъркала с друг тип и се опитваш да я намразиш - нормално е. Ако това ще помогне си наложи да не я търсиш и дори и тя да го направи ѝ дай игнор - чувството е невероятно, когато усети, че те губи. Тя сега те има за сигурен и ролята на приятел само и дава уверението, че си ѝ сигурен и ставаш в приятелската зона според техните стереотипи :mrgreen: Не го мисли толкова и си живей ТВОЯ си живот! Млад, здрав мъж си, изкарваш пари, както сам каза и която иска да е до ТЕБ ще е ДО теб !
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 19 Юли 2015, 19:41

Много пъти обяснявам на познати, че жени не се търсят по МОЛ-ове и дискотеки :yes:
Не те съветвам да се втурваш да оправяш женските ...
Това с масата е като намериш подходящият човек, който няма да се чуди накъде да хване покрай теб !
Дотогава си свит и не показваш нищо ...
Делите си сметките, тук там някой подарък ... Звезди после ще ѝ сваляш, като разбереш че е точно тя !
Не се изолирай, но просто смени обстановката малко ...
Виж някоя библиотека и нещо по-различно от типичните кифленски места !
И пак ти казвам - има останали истинки жени които знаят какво значи себеуважение и са достатъчно разумни да не правят глупости !
Никой не е застрахован, но все пак !
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 19 Юли 2015, 22:34

и да добавя - тая твойта хич не и звъни и не пиши - ама грам. не го играй и лежерния неебателен, да се снимаш и качваш с някоя путарана примерно у фейсбука.... просто си ходи тук там с авери, лято е.

и след някоя друга седмица и звънни да се видите. освен ако не разбереш, че е с друг. тогава файда няма. ама и ще е по-лесно - няма да го мислиш с нея като вариант и 100% си посока напред, не назад.
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата