"Безсмъртната" форумна нинджа

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Re: "Безсмъртната" форумна нинджа

Мнение от Atsalov » 13 Авг 2015, 2:06

Не исках да го пиша, но по-страшното при такива ситуации е, че някой може да не извади късмет като моя от днес. Ето и ПРИМЕРПреди няколко часа давах показания в полицията за един ''хайван'', който си караше голф2-то като бесен и едва не ни удари със сина ми,извадих късмет че имаше кола до мен на тротоара, която той наниза. Но това не го спря и продължи с въртежи на гуми по цялата улицата. За късмет полицията го хвана след няколко минути и се оказа че е с 1,63 промила. Не си дадох показанията за да отмъстя за страха който изпитах, а за да изразя гражданската си позиция и дано да съм спасил поне един човешки живот.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 13 Авг 2015, 2:18

Atsalov написа:Не исках да го пиша, но по-страшното при такива ситуации е, че някой може да не извади късмет като моя от днес. Ето и ПРИМЕРПреди няколко часа давах показания в полицията за един ''хайван'', който си караше голф2-то като бесен и едва не ни удари със сина ми,извадих късмет че имаше кола до мен на тротоара, която той наниза. Но това не го спря и продължи с въртежи на гуми по цялата улицата. За късмет полицията го хвана след няколко минути и се оказа че е с 1,63 промила. Не си дадох показанията за да отмъстя за страха който изпитах, а за да изразя гражданската си позиция и дано да съм спасил поне един човешки живот.

Точно това долу-горе исках да кажа. Не ми е за оня,който се прави на мъж с колата си или от завист,но днес там бях като пешеходец и можеше да стане страшно,а на някои изобщо не им пукаше. И аз мога да запушвам кръстовища,и аз мога да пиля гуми по тях,но за всичко си има време и подходяща ситуация.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 13 Авг 2015, 9:12

И в крайна сметка, ще напишеш ли колега, кой е тоя безсмъртен форумен нинджа или ще продължите да философствате над вероятни и бъдещи събития с благопожелания за по-красива смърт на тоя нинджа?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 13 Авг 2015, 9:29

То вече го има, CH5080KA Е60 М5

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 13 Авг 2015, 9:40

:clap:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 13 Авг 2015, 9:47

"Форумната нинджа" не е кола, а човек. Кой кара тази кола?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30+е34
Мечтае да кара: е30+е34+е38
Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!

Мнение от кичоне » 13 Авг 2015, 9:52

Е те тази същата колица.....много майни изяде от почти всички участници по магистралата посока Калояново(докато пътувахме за събора)На доста хора искара и вкара акъла къде ли не...докато го виждах зад мен и после пред мен....мали ужас беше.....Обича да прави ФФФпечатление младежа..........
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 13 Авг 2015, 9:54

Т'ва газото със шплентовете на предния капак ли е?

И многото карбоново фолио :shock:

Ако е същия, не ме и учудва. Миналата година на конкурса се хванахме за главата с тоя младеж... :mhihi: :bowdown:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 413
Мечтае да кара: 628CSI

Мнение от Haddess » 13 Авг 2015, 9:58

Ми като се прави на нинджа защо не му счупихте зъбите на събора :ranting: :mhihi: Незнам за вас, но аз и последните си стотинки давам за ламарината, недай си боже някой шумахер, без елементарна култура при изпреварвания поне на магистрала ме удари, ще се самоубия :mhihi: :drinking: :have one: :drink: :hitit:
При положенйе, че имаше призив, без простащини на път за събора.Може би трябва да се направи някой Блеклист с такива хора и да не се допускат на такива събития. :driving:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 13 Авг 2015, 10:09

Haddess написа:Ми като се прави на нинджа защо не му счупихте зъбите на събора :ranting: :mhihi:

защото не ни се ходи по съдилища... например! :mhihi: па и не всички сме на каратисти :dunno: (по-скоро пияници :mhihi: )

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 413
Мечтае да кара: 628CSI

Мнение от Haddess » 13 Авг 2015, 10:12

vicho написа:
Haddess написа:Ми като се прави на нинджа защо не му счупихте зъбите на събора :ranting: :mhihi:

защото не ни се ходи по съдилища... например! :mhihi: па и не всички сме на каратисти :dunno: (по-скоро пияници :mhihi: )

Не е да си каратист колега, или батка, но ако някоя такава форумна нинджа те удари и ти помеля колата и нямаш каско?
А ти отиваш да се забавляваш с приятели, да се видиш с колеги от форума... :(
Не съм батка, бияч или искам да се правя на мутра, просто такива неща много ме ядосват и възмущаваш, в крайна сметка сме се събрали тук, за да спазваме някакви правила и благоприличие както и да уважаваме отсрещния.
Независимо на компютъра или на пътя! :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 13 Авг 2015, 10:37

Тук се бием само виртуално бре :mhihi:

Haddess написа: в крайна сметка сме се събрали тук, за да спазваме някакви правила и благоприличие както и да уважаваме отсрещния.

Ко, ко речи..? Я иди един четвъртък на Бояна да видиш как се уважават там с 200 между колите или пък на Арената като се съберат да "карат".
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 13 Авг 2015, 10:42

bum_bum написа:Тук се бием само виртуално бре :mhihi:

така може ... излизай в подфорум "Майсторско шофиране" да ти нашокам репата :box: :mhihi:

bum_bum написа:Ко, ко речи..? Я иди един четвъртък на Бояна да видиш как се уважават там с 200 между колите или пък на Арената като се съберат да "карат".

организацията пропадна, а в четвъртък вече никой не кара откакто Лаката се пенсионира :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi

Мнение от МИТАКА1654 » 13 Авг 2015, 11:26

Към автора на темата-вчера си караме с още 4 мотора в разтеглена група на първокласен път с около 160 и хоп,М5 Е60 с "врязва" между нас и почва да "бие" прекъсвачи да се съзтезаваме(не че има смисъл).Направо ми слезе сърцето в гащите.Караеше младеж на не повече от 22-23год,с бицепсите,татусите,джамове карера и т.н.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 13 Авг 2015, 11:29

Не съм подстрекател но никой няма да направи дори забележка на човек с Е60 М5 камо ли да пристъпи към по убедителни методи за превъзпитание.
От много празно плямпане файда няма.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата