"Безсмъртната" форумна нинджа
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: "Безсмъртната" форумна нинджа
Не исках да го пиша, но по-страшното при такива ситуации е, че някой може да не извади късмет като моя от днес. Ето и ПРИМЕРПреди няколко часа давах показания в полицията за един ''хайван'', който си караше голф2-то като бесен и едва не ни удари със сина ми,извадих късмет че имаше кола до мен на тротоара, която той наниза. Но това не го спря и продължи с въртежи на гуми по цялата улицата. За късмет полицията го хвана след няколко минути и се оказа че е с 1,63 промила. Не си дадох показанията за да отмъстя за страха който изпитах, а за да изразя гражданската си позиция и дано да съм спасил поне един човешки живот.
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Atsalov написа:Не исках да го пиша, но по-страшното при такива ситуации е, че някой може да не извади късмет като моя от днес. Ето и ПРИМЕРПреди няколко часа давах показания в полицията за един ''хайван'', който си караше голф2-то като бесен и едва не ни удари със сина ми,извадих късмет че имаше кола до мен на тротоара, която той наниза. Но това не го спря и продължи с въртежи на гуми по цялата улицата. За късмет полицията го хвана след няколко минути и се оказа че е с 1,63 промила. Не си дадох показанията за да отмъстя за страха който изпитах, а за да изразя гражданската си позиция и дано да съм спасил поне един човешки живот.
Точно това долу-горе исках да кажа. Не ми е за оня,който се прави на мъж с колата си или от завист,но днес там бях като пешеходец и можеше да стане страшно,а на някои изобщо не им пукаше. И аз мога да запушвам кръстовища,и аз мога да пиля гуми по тях,но за всичко си има време и подходяща ситуация.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
И в крайна сметка, ще напишеш ли колега, кой е тоя безсмъртен форумен нинджа или ще продължите да философствате над вероятни и бъдещи събития с благопожелания за по-красива смърт на тоя нинджа?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
"Форумната нинджа" не е кола, а човек. Кой кара тази кола?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
Е те тази същата колица.....много майни изяде от почти всички участници по магистралата посока Калояново(докато пътувахме за събора)На доста хора искара и вкара акъла къде ли не...докато го виждах зад мен и после пред мен....мали ужас беше.....Обича да прави ФФФпечатление младежа..........

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Т'ва газото със шплентовете на предния капак ли е?
И многото карбоново фолио
Ако е същия, не ме и учудва. Миналата година на конкурса се хванахме за главата с тоя младеж...

И многото карбоново фолио

Ако е същия, не ме и учудва. Миналата година на конкурса се хванахме за главата с тоя младеж...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Ми като се прави на нинджа защо не му счупихте зъбите на събора
Незнам за вас, но аз и последните си стотинки давам за ламарината, недай си боже някой шумахер, без елементарна култура при изпреварвания поне на магистрала ме удари, ще се самоубия

При положенйе, че имаше призив, без простащини на път за събора.Може би трябва да се направи някой Блеклист с такива хора и да не се допускат на такива събития.

При положенйе, че имаше призив, без простащини на път за събора.Може би трябва да се направи някой Блеклист с такива хора и да не се допускат на такива събития.

- vicho
- старши ентусиаст
-
Haddess написа:Ми като се прави на нинджа защо не му счупихте зъбите на събора![]()
защото не ни се ходи по съдилища... например!

- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
vicho написа:Haddess написа:Ми като се прави на нинджа защо не му счупихте зъбите на събора![]()
защото не ни се ходи по съдилища... например!па и не всички сме на каратисти
(по-скоро пияници
)
Не е да си каратист колега, или батка, но ако някоя такава форумна нинджа те удари и ти помеля колата и нямаш каско?
А ти отиваш да се забавляваш с приятели, да се видиш с колеги от форума...

Не съм батка, бияч или искам да се правя на мутра, просто такива неща много ме ядосват и възмущаваш, в крайна сметка сме се събрали тук, за да спазваме някакви правила и благоприличие както и да уважаваме отсрещния.
Независимо на компютъра или на пътя!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тук се бием само виртуално бре
Ко, ко речи..? Я иди един четвъртък на Бояна да видиш как се уважават там с 200 между колите или пък на Арената като се съберат да "карат".

Haddess написа: в крайна сметка сме се събрали тук, за да спазваме някакви правила и благоприличие както и да уважаваме отсрещния.
Ко, ко речи..? Я иди един четвъртък на Бояна да видиш как се уважават там с 200 между колите или пък на Арената като се съберат да "карат".
- vicho
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Тук се бием само виртуално бре![]()
така може ... излизай в подфорум "Майсторско шофиране" да ти нашокам репата

bum_bum написа:Ко, ко речи..? Я иди един четвъртък на Бояна да видиш как се уважават там с 200 между колите или пък на Арената като се съберат да "карат".
организацията пропадна, а в четвъртък вече никой не кара откакто Лаката се пенсионира

- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Към автора на темата-вчера си караме с още 4 мотора в разтеглена група на първокласен път с около 160 и хоп,М5 Е60 с "врязва" между нас и почва да "бие" прекъсвачи да се съзтезаваме(не че има смисъл).Направо ми слезе сърцето в гащите.Караеше младеж на не повече от 22-23год,с бицепсите,татусите,джамове карера и т.н.
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Не съм подстрекател но никой няма да направи дори забележка на човек с Е60 М5 камо ли да пристъпи към по убедителни методи за превъзпитание.
От много празно плямпане файда няма.
От много празно плямпане файда няма.
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4