Светофарът на Цариградско при Горубляне
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Светофарът на Цариградско при Горубляне
cod-cdbp написа:Горят ми дългите да им мигам![]()
![]()
то пък, като мигаш - файда! те се чудят "защо" ...
както казах и в една друга тема, кат' си тъп - страдаш (лошото е, че страдат и другите около тебе)

ако все пак някой реши да бачка, да вземе да оправи светофарите и да пооблекчи и без това натоварения трафик

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Светофарър на Цариградско при Горубляне
в Разград го има на няколко места,зелено само за надясноGqbriel написа:като цяло трябва да се обмисли вариянта десен завой без светофар...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Как може навсякъде по света светофарите да са с датчици по платната, които първата кола настъпва и самия светофар преценява и разпределя трафика???
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
doomy525 написа:Как може навсякъде по света светофарите да са с датчици по платната, които първата кола настъпва и самия светофар преценява и разпределя трафика???
Тея датчици са да осигуряват зелена вълна доколкото знам

В София на Г.М. Димитров са такива датчиците и като,че има файда.
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Има файда чушки! Ако идваш от Интерпред и КАТ, майката ти се ебава! Светне за три секунди зелено, мигне три пъти и минат 3 коли.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Просто като решиха, че ще се прави ремонт трябваше да се направи една детелина и да няма светофар вече. Защо оставиха и пешеходните пътеки, ами не сложат 2 надлеза и да се приключи с това малоумно ограничение от 50. 

- speeder88
- младши ентусиаст
-
Ти остави това, аз не мога да разбера при положение, че от кръговото на телевизионната кула има огромен ефект, защо продължват да правят нормлни кръстовища със сфетофари??? И под Цариградска при връзката на Горублянско и Дружба, при Семинарията... Сега чакам да видя каква простотия ще сътворят на България и Гешов, че уж до Нова година почвали да копат.

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
speeder88 написа:Ти остави това, аз не мога да разбера при положение, че от кръговото на телевизионната кула има огромен ефект, защо продължват да правят нормлни кръстовища със сфетофари??? И под Цариградска при връзката на Горублянско и Дружба, при Семинарията... Сега чакам да видя каква простотия ще сътворят на България и Гешов, че уж до Нова година почвали да копат.
За да може след 1-2 години да разбият новият асфалт и чак тогава да направят кръгово. Защо като копаха метрото на лъвов мост не направиха направо кръговото, ами почнаха след една година и защо по дяволите е със светофари? А на Семинарията наистина не мога да разбера защо не направиха едно голямо кръгово

Ето това са го измислили за България и Гешов. Пак си мисля, че може и по-добре, ама...

- speeder88
- младши ентусиаст
-
Принципно знам, че е ще такова, но то и на Семинарията щеше да е кръгово! Все тая... Чакам да докарат метрото до Хиподрума и Бели брези в близките няколко години и да спирам да карам кола градско в София.

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Кръговите и те са та*ак работа... Трябва детелини да се правят, ама явно няма толкова акъл...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Светофарът на Горубляне винаги е бил зле регулиран, но по време на ремонта беше трагедия - колосалния трафик чакаше по 4-5 коли от Горубляне и Враждебна баавно да се източат. Може би заради градския транспорт - друга логична причина не намирам. След отварянето на платното не съм минавал, но ако продължава да е така, ще е поредното малоумие из софийските улици. Всички кръстовища по бул. България са зле регулирани (най-вече Каблешков), идиотията със светофарите на Лъвов мост няма изобщо да я коментирам. На Семинарията официалната версия за промяната на проекта е протеста на еко-организации срещу изсичането на много дървета от Борисовата, за да се построи кръгово. И пак светофарите са идиотски регулирани и си стават обичайните задръствания откъм Симеоновско и Св. Наум. Като цяло, освен финансов ефект за близките до ББ фирми, решенията с трафика в София са по-скоро половинчати и много закъснели. Раздадоха се разрешителни за строежи ангро без мисъл за инфраструктура, сега няма място да се построи такава и се правят скъпи глупости без реален ефект. Единственият реално решен проблем в града е кръстовището на ТВ кула, където беше ад, а сега се минава нормално по всяко време. Ползата от метрото е ясна.
Never mistake motion for action...
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
cod-cdbp написа:vicho написа:Сондьора написа:Няма ли някога да се научат, че щом светне зелено тряя цялата колона да тръгне.
откъде толкова акъл
Горят ми дългите да им мигам![]()
![]()
Не са ли ги учили, като остават 7, 8 секунди преди зеленото да си включват първа и в готовност или като се знаят че са бавни от по-рано ?

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Колко е една милисекунда? Времевия интервал между светването на зелената светлина на светофара и звука от клаксона на пернишкия голф зад тебc7aH4eB написа:cod-cdbp написа:vicho написа:Сондьора написа:Няма ли някога да се научат, че щом светне зелено тряя цялата колона да тръгне.
откъде толкова акъл
![]()
Не са ли ги учили, като остават 7, 8 секунди преди зеленото да си включват първа и в готовност или като се знаят че са бавни от по-рано ?![]()

Правят ми впечатление много хора,които започват да се изнасят още на червено бавничко

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Bogat-Beden написа:Колко е една милисекунда? Времевия интервал между светването на зелената светлина на светофара и звука от клаксона на пернишкия голф зад тебc7aH4eB написа:cod-cdbp написа:vicho написа:Сондьора написа:Няма ли някога да се научат, че щом светне зелено тряя цялата колона да тръгне.
откъде толкова акъл
![]()
Не са ли ги учили, като остават 7, 8 секунди преди зеленото да си включват първа и в готовност или като се знаят че са бавни от по-рано ?![]()
![]()
Правят ми впечатление много хора,които започват да се изнасят още на червено бавничко,дори с автоматик да са ,пак ми е странно,явно аз не разбирам нещо..
Ако си забелязал,същите тези като светне зелено и забравят или търгват 2 пъти по -бавно...важното е да си отпред,кво разбирате вие

Напомня ми на една случка в квартала - спрял съм зад една А6 карана от една шматка,която на предните 2-3 светофара тотално ме изнерви с шофирането си,та спрели сме и си чакаме..червено - и тя малко по малко по малко напред напред и оп половината кола почти след светофара ииииии една ладичка явно с технически проблем или не мога да си го обясня - просто се вряза в Аудито челно

Тертипа е - да съм пред всички и да минавам леко леко напред - и по едно време да се пробват (доста често) с колата в ляво или дясно,най-често са коли и шофери,които незная какво да правят след като тръгнат но...
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
speeder88 написа:Има файда чушки! Ако идваш от Интерпред и КАТ, майката ти се ебава! Светне за три секунди зелено, мигне три пъти и минат 3 коли.
Всеки петък минимум 10 мин седя там и си умирисвам тавана на цигари

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3