Windows 10

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Re: Windows 10

Мнение от Kambe » 14 Ное 2015, 9:27

Вчера и аз надстроих до Уиндоус 10 и съм доста доволен... изненадващо ме изкефи този Уиндоус. Доста е лекичък , броузъра Едж е доста приятен. Няма нужда да се преинсталират каквито и да е програми и драйвери... Препоръчвам. :) :bchug:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 LCI 530 xd MT

Мнение от sikar » 14 Ное 2015, 21:20

Kambe написа:Вчера и аз надстроих до Уиндоус 10 и съм доста доволен... изненадващо ме изкефи този Уиндоус. Доста е лекичък , броузъра Едж е доста приятен. Няма нужда да се преинсталират каквито и да е програми и драйвери... Препоръчвам. :) :bchug:

Имаш ли офис пакета, щото иска плащене....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 14 Ное 2015, 23:46

sikar написа:
Kambe написа:Вчера и аз надстроих до Уиндоус 10 и съм доста доволен... изненадващо ме изкефи този Уиндоус. Доста е лекичък , броузъра Едж е доста приятен. Няма нужда да се преинсталират каквито и да е програми и драйвери... Препоръчвам. :) :bchug:

Имаш ли офис пакета, щото иска плащене....

Не, не ползвам :bchug:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 LCI 530 xd MT

Мнение от sikar » 15 Ное 2015, 7:10

Някой да каже, от къде може да се свали офис пакета фрий, че искат 13.90 на месец :nono:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от teo_pp » 15 Ное 2015, 9:15

sikar написа:Някой да каже, от къде може да се свали офис пакета фрий, че искат 13.90 на месец :nono:

Аз моя офис пакет активирах с microsoft toolkit - от торент сайт го дръпнах. Всичко се активира с него и си работи без проблем :lol:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 26 Фев 2016, 19:42

Има ли решение на един казус:

Работя с Windows 10 64-битов, а ми трябва да подкарам 32-битов български счетоводен софтуер на същата машина. Мога ли да измисля нещо, за да намеря решение на този казус на несъвместимост м/у ОС и софтуер? :yes:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от d_r_a_g_o » 26 Фев 2016, 19:50

nqmam_bmw написа: Мога ли да измисля нещо, за да намеря решение на този казус на несъвместимост м/у ОС и софтуер? :yes:

Че то отдавна е измислено- слагаш си 32-битовата боза на една виртуалка и си готов.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 26 Фев 2016, 20:21

nqmam_bmw написа:Има ли решение на един казус:

Работя с Windows 10 64-битов, а ми трябва да подкарам 32-битов български счетоводен софтуер на същата машина. Мога ли да измисля нещо, за да намеря решение на този казус на несъвместимост м/у ОС и софтуер? :yes:

Какво ти излиза като грешка ? И кой софтуер ползваш ? Аз ползвам на Мусала IOM-а и върви перфектно на 10-ка х64
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

Потребител
Аватар

Мнение от alabamass » 07 Мар 2016, 17:49

TNT написа:Някой ползва ли го вече? Става ли за нещо? :ok: Как се разбира с програмите?

става, ако я нагласиш как трябва, но има една глупост която остава, че винаги се знае къде и кво си правил, дори при отказа по време на региистрация, дали да се съхнява локално или глобално, разлика няма, отпечатък има, явно здравата са налапали от м.софт за да се издънят толкова долнопробно, осраха и скайпа, тая фирма скоро я виждам от някъде заменена, вероятен претендент мисля, че ще е гугъл, не с техния андроид разбира се.

тая снимка описва ситуацията м.софт линукс :)

Изображение
Windows 7, i7-960 3.2 MHz system, 12GB ram, 2 TB HDD and a NVIDIA GTX 560 1 GB video.ИзображениеИзображение

Предишна

Назад към Извън Темата