Windows 10
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Re: Windows 10
Вчера и аз надстроих до Уиндоус 10 и съм доста доволен... изненадващо ме изкефи този Уиндоус. Доста е лекичък , броузъра Едж е доста приятен. Няма нужда да се преинсталират каквито и да е програми и драйвери... Препоръчвам.

- sikar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 530 xd MT
Kambe написа:Вчера и аз надстроих до Уиндоус 10 и съм доста доволен... изненадващо ме изкефи този Уиндоус. Доста е лекичък , броузъра Едж е доста приятен. Няма нужда да се преинсталират каквито и да е програми и драйвери... Препоръчвам.![]()
Имаш ли офис пакета, щото иска плащене....
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
sikar написа:Kambe написа:Вчера и аз надстроих до Уиндоус 10 и съм доста доволен... изненадващо ме изкефи този Уиндоус. Доста е лекичък , броузъра Едж е доста приятен. Няма нужда да се преинсталират каквито и да е програми и драйвери... Препоръчвам.![]()
Имаш ли офис пакета, щото иска плащене....
Не, не ползвам

- sikar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 530 xd MT
sikar написа:Някой да каже, от къде може да се свали офис пакета фрий, че искат 13.90 на месец
Аз моя офис пакет активирах с microsoft toolkit - от торент сайт го дръпнах. Всичко се активира с него и си работи без проблем

- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Има ли решение на един казус:
Работя с Windows 10 64-битов, а ми трябва да подкарам 32-битов български счетоводен софтуер на същата машина. Мога ли да измисля нещо, за да намеря решение на този казус на несъвместимост м/у ОС и софтуер?
Работя с Windows 10 64-битов, а ми трябва да подкарам 32-битов български счетоводен софтуер на същата машина. Мога ли да измисля нещо, за да намеря решение на този казус на несъвместимост м/у ОС и софтуер?

nqmam_bmw написа: Мога ли да измисля нещо, за да намеря решение на този казус на несъвместимост м/у ОС и софтуер?
Че то отдавна е измислено- слагаш си 32-битовата боза на една виртуалка и си готов.
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
nqmam_bmw написа:Има ли решение на един казус:
Какво ти излиза като грешка ? И кой софтуер ползваш ? Аз ползвам на Мусала IOM-а и върви перфектно на 10-ка х64
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
TNT написа:Някой ползва ли го вече? Става ли за нещо?Как се разбира с програмите?
става, ако я нагласиш как трябва, но има една глупост която остава, че винаги се знае къде и кво си правил, дори при отказа по време на региистрация, дали да се съхнява локално или глобално, разлика няма, отпечатък има, явно здравата са налапали от м.софт за да се издънят толкова долнопробно, осраха и скайпа, тая фирма скоро я виждам от някъде заменена, вероятен претендент мисля, че ще е гугъл, не с техния андроид разбира се.
тая снимка описва ситуацията м.софт линукс

39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3