НВ-ВМХ
Модератор: Общи модератори
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: НВ-ВМХ
http://www.businessinsider.com/what-jim ... et-2015-12
Бизнес инсайдър са в шок от това ново откритие (въпреки, че явно са чували за Аткинс), което е докладвано от само един човек и няма изследвания по темата... Ега ти и излагацията.
Бизнес инсайдър са в шок от това ново откритие (въпреки, че явно са чували за Аткинс), което е докладвано от само един човек и няма изследвания по темата... Ега ти и излагацията.
Never mistake motion for action...
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Днес намерих нещо много добро в магазина (Фантастико). Не че е много LCHF, но реших да споделя тук, защото това е мястото за ценители :-)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Дайте идея за някакво ядене различно от пържоли, висококалорично
Напоследък се движа в диапазона 4500-6000 калории, но все не ми е достатъчно разнообразно и бързо ми омръзва. Засега си харесах това http://www.bb-team.org/recipes/4385_sirenki , но мисля да му утроя дозата продукти. Също е важно и да се готви сравнително лесно и бързо
Скоро си правих сиренца и кашкавалчета увити в бекон, почти ми се получиха 
П.П. http://www.bb-team.org/recipes/4260_dom ... t-ot-kaima Това също е супер

П.П. http://www.bb-team.org/recipes/4260_dom ... t-ot-kaima Това също е супер

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Това ако му увеличиш толкова количеството далеч няма да си на НВХ. Въобще с такова количество калории трябва много да внимаваш ако искаш да влизаш в процентите.
Това "Айвар" сефте го чувам иначе съм голям привърженик на лютеницата но купена не съм ял никога. Имам чувството, че няма да могат да я докарат като домашната.
b2 написа:...
Това "Айвар" сефте го чувам иначе съм голям привърженик на лютеницата но купена не съм ял никога. Имам чувството, че няма да могат да я докарат като домашната.
- TNT
- младши ентусиаст
-
Сега пробвам с двойни количества. Под 10гр въглехидрат (според таблицата) са 35-40калории, което на 5000 е нищо 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Айвар викат сърбите на лютеницата. И аз въобще не поглеждам такива неща в магазина, това ми хвана окото , че е скъпичко 10лв бурканчето и наистина се оказа много вкусно.
ТНТ какъв живот водиш и колко си голям, че са ти от полза 6000ккал? Или гониш някакви специфични цели?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
ТНТ какъв живот водиш и колко си голям, че са ти от полза 6000ккал? Или гониш някакви специфични цели?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- TNT
- младши ентусиаст
-
74-75кг съм, мъча се да кача
6000 са ми в рекордните дни. Иначе се въртя около 5000. +/- 500 калории
А какъв живот водя... движението ми е общо взето само във фитнеса, кардио не съм правил отдавна.
Наистина протеинчето е бая. Не се замислих. Следващия път ще вкарам масло в сместа
Сега му сложих и 70-80гр кашкавал, че нещо по рецептата много рядка остана сместа. Трябват малки яйца, за да стане гъсто, ако няма кашкавал
Ако ми хареса, мисля да си хапвам няколко формички за закуска, че сега не закусвам 

Наистина протеинчето е бая. Не се замислих. Следващия път ще вкарам масло в сместа

Последна промяна TNT на 19 Дек 2015, 19:55, променена общо 1 път

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Гледай калориите да са от мазнини, че толкова протеини са голям товар за дроба и бъбреците. Целта е не само под 15% въглехидрати, и над 60% от мазнини.
- TNT
- младши ентусиаст
-
По принцип даже мисля, че прекалявам с мазнините (основно сланина
). Това обаче наистина става доста "протеиново".

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
TNT написа:74-75кг съм, мъча се да кача6000 са ми в рекордните дни. Иначе се въртя около 5000. +/- 500 калории
А какъв живот водя... движението ми е общо взето само във фитнеса, кардио не съм правил отдавна.
Наистина протеинчето е бая. Не се замислих. Следващия път ще вкарам масло в сместаСега му сложих и 70-80гр кашкавал, че нещо по рецептата много рядка остана сместа. Трябват малки яйца, за да стане гъсто, ако няма кашкавал
Ако ми хареса, мисля да си хапвам няколко формички за закуска, че сега не закусвам

Never mistake motion for action...
- TNT
- младши ентусиаст
-
С 2000 ще изчезна. Преди 7 години бях 46-47кг. Просто ми е много бърз метаболизма. В по-"силните" дни си хапвам по 1кг+ само свинско. Без сланината, салати и други неща
Скоро претърпях кофти комбинации от грип + хранително натряване (до системи в болница стигнах) и на ~2000 калории бях свалил 6-7кг за 2 седмици.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Дейба. И аз на младини бях такъв глист
Помисли дали не акцентираш прекалено много върху храната за сметка на тренировките. На твое място бих опитал нещо по-различно като тренировка. Бързия метаболизъм означава и бързо възстановяване. Т.е. можеш да се смазваш от тренировки

Помисли дали не акцентираш прекалено много върху храната за сметка на тренировките. На твое място бих опитал нещо по-различно като тренировка. Бързия метаболизъм означава и бързо възстановяване. Т.е. можеш да се смазваш от тренировки

- TNT
- младши ентусиаст
-
С повече от 3-4 тренировки седмично ми идва в повече. Тренирал съм и по 6-7 дни. След няколко седмици почва да ми идва в повече. Добре ми е, ако са лостове/лицеви опори. Но по-сложните неща на лостовете не ги мога
А пък за качване на килограми абсурд. Почивката прави шампиона
Преди години акцентирах повече върху тренировките и по-малко върху храната. Откакто ги размених е по-добре.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
TNT написа:Почивката прави шампиона.
Заеби тия глупости, дето ги пишат по лъскави списания и педерастки сайтчета.

Как да е. Имам в предвид по-скоро формата на тренировките. Повече тежки базови упражнения стимулират повече тестостерон, той пък по-добър растеж. В твойта ситуация бих се ограничил да кажем с клек, тяга, изхвърляне, изтласкване и раменни преси. Евентуално набирания и лицеви опори за дните в които ти дойде тегаво.
При това хранене ако не се възстановяваш добре след 5 тренивовки седмично или не почиваш добре или тренировката ти е нещо куца.. или просто те мързи

А и мен ако питаш фокусирай се върху силата. Колко як изглеждаш е по-скоро страничен ефект и много често няма реално покритие със сила и издръжливост.