НВ-ВМХ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: НВ-ВМХ

Мнение от Leon » 18 Дек 2015, 19:34

http://www.businessinsider.com/what-jim ... et-2015-12

Бизнес инсайдър са в шок от това ново откритие (въпреки, че явно са чували за Аткинс), което е докладвано от само един човек и няма изследвания по темата... Ега ти и излагацията.
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 19 Дек 2015, 17:41

Днес намерих нещо много добро в магазина (Фантастико). Не че е много LCHF, но реших да споделя тук, защото това е мястото за ценители :-)
ImageUploadedByTapatalk1450536055.417874.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 19 Дек 2015, 18:25

Дайте идея за някакво ядене различно от пържоли, висококалорично :mhihi: Напоследък се движа в диапазона 4500-6000 калории, но все не ми е достатъчно разнообразно и бързо ми омръзва. Засега си харесах това http://www.bb-team.org/recipes/4385_sirenki , но мисля да му утроя дозата продукти. Също е важно и да се готви сравнително лесно и бързо :ok: Скоро си правих сиренца и кашкавалчета увити в бекон, почти ми се получиха :mhihi:

П.П. http://www.bb-team.org/recipes/4260_dom ... t-ot-kaima Това също е супер :ok:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Дек 2015, 19:04

Това ако му увеличиш толкова количеството далеч няма да си на НВХ. Въобще с такова количество калории трябва много да внимаваш ако искаш да влизаш в процентите.

b2 написа:...

Това "Айвар" сефте го чувам иначе съм голям привърженик на лютеницата но купена не съм ял никога. Имам чувството, че няма да могат да я докарат като домашната.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 19 Дек 2015, 19:20

Сега пробвам с двойни количества. Под 10гр въглехидрат (според таблицата) са 35-40калории, което на 5000 е нищо :mrgreen:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 19 Дек 2015, 19:37

Имам в предвид протеините по-скоро при такова количество извара.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 19 Дек 2015, 19:38

Айвар викат сърбите на лютеницата. И аз въобще не поглеждам такива неща в магазина, това ми хвана окото , че е скъпичко 10лв бурканчето и наистина се оказа много вкусно.
ТНТ какъв живот водиш и колко си голям, че са ти от полза 6000ккал? Или гониш някакви специфични цели?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 19 Дек 2015, 19:46

74-75кг съм, мъча се да кача :mhihi: 6000 са ми в рекордните дни. Иначе се въртя около 5000. +/- 500 калории :lol: А какъв живот водя... движението ми е общо взето само във фитнеса, кардио не съм правил отдавна.

Наистина протеинчето е бая. Не се замислих. Следващия път ще вкарам масло в сместа :ok: Сега му сложих и 70-80гр кашкавал, че нещо по рецептата много рядка остана сместа. Трябват малки яйца, за да стане гъсто, ако няма кашкавал :dunno: Ако ми хареса, мисля да си хапвам няколко формички за закуска, че сега не закусвам :dunno:
Последна промяна TNT на 19 Дек 2015, 19:55, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 19 Дек 2015, 19:54

Гледай калориите да са от мазнини, че толкова протеини са голям товар за дроба и бъбреците. Целта е не само под 15% въглехидрати, и над 60% от мазнини.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 19 Дек 2015, 19:56

По принцип даже мисля, че прекалявам с мазнините (основно сланина :mhihi: ). Това обаче наистина става доста "протеиново".
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 19 Дек 2015, 20:11

TNT написа:74-75кг съм, мъча се да кача :mhihi: 6000 са ми в рекордните дни. Иначе се въртя около 5000. +/- 500 калории :lol: А какъв живот водя... движението ми е общо взето само във фитнеса, кардио не съм правил отдавна.

Наистина протеинчето е бая. Не се замислих. Следващия път ще вкарам масло в сместа :ok: Сега му сложих и 70-80гр кашкавал, че нещо по рецептата много рядка остана сместа. Трябват малки яйца, за да стане гъсто, ако няма кашкавал :dunno: Ако ми хареса, мисля да си хапвам няколко формички за закуска, че сега не закусвам :dunno:

:shock: Аз съм същите килограми и се боря да държа под 2000, че иначе става страшно... За айвара - не е само лютеница, има сирене вътре и разни подправки, много вкусно нещо.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 19 Дек 2015, 20:19

С 2000 ще изчезна. Преди 7 години бях 46-47кг. Просто ми е много бърз метаболизма. В по-"силните" дни си хапвам по 1кг+ само свинско. Без сланината, салати и други неща :lol: Скоро претърпях кофти комбинации от грип + хранително натряване (до системи в болница стигнах) и на ~2000 калории бях свалил 6-7кг за 2 седмици.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 19 Дек 2015, 22:04

Дейба. И аз на младини бях такъв глист :mhihi:

Помисли дали не акцентираш прекалено много върху храната за сметка на тренировките. На твое място бих опитал нещо по-различно като тренировка. Бързия метаболизъм означава и бързо възстановяване. Т.е. можеш да се смазваш от тренировки :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 19 Дек 2015, 22:17

С повече от 3-4 тренировки седмично ми идва в повече. Тренирал съм и по 6-7 дни. След няколко седмици почва да ми идва в повече. Добре ми е, ако са лостове/лицеви опори. Но по-сложните неща на лостовете не ги мога :mhihi: А пък за качване на килограми абсурд. Почивката прави шампиона :clap: Преди години акцентирах повече върху тренировките и по-малко върху храната. Откакто ги размених е по-добре.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 19 Дек 2015, 22:34

TNT написа:Почивката прави шампиона :clap: .

Заеби тия глупости, дето ги пишат по лъскави списания и педерастки сайтчета. :mhihi: Виж хората на Абаджиев колко са тренирали и какви са били резултатите. И 100% не е било, щото оня е измислил някаква невероятна химия която никой не я е имал.

Как да е. Имам в предвид по-скоро формата на тренировките. Повече тежки базови упражнения стимулират повече тестостерон, той пък по-добър растеж. В твойта ситуация бих се ограничил да кажем с клек, тяга, изхвърляне, изтласкване и раменни преси. Евентуално набирания и лицеви опори за дните в които ти дойде тегаво.

При това хранене ако не се възстановяваш добре след 5 тренивовки седмично или не почиваш добре или тренировката ти е нещо куца.. или просто те мързи :mhihi:

А и мен ако питаш фокусирай се върху силата. Колко як изглеждаш е по-скоро страничен ефект и много често няма реално покритие със сила и издръжливост.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата