Избор на кола автоматик за жена

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е91

Избор на кола автоматик за жена

Мнение от player123 » 20 Яну 2016, 20:43

Здравейте,чудя се каква кола автоматик до 5000 лева да избера за приятелката ми да е лесна и удобна за каране.Притесняват ме малко тея стари автоматици и поне като се развали да има начин да се оправи.Понеже твърдо отказва да е ръчка съм се спрял на : бмв е46 318 compact,audi a3 1.9 tdi или nissan micra.Дайте някое друго мнение :) Мерси предварително

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xD LCI 2014
Мечтае да кара: само BMW
Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d

Re: Избор на кола автоматик за жена

Мнение от awful » 20 Яну 2016, 22:43

player123 написа:Здравейте,чудя се каква кола автоматик до 5000 лева да избера за приятелката ми да е лесна и удобна за каране.Притесняват ме малко тея стари автоматици и поне като се развали да има начин да се оправи.Понеже твърдо отказва да е ръчка съм се спрял на : бмв е46 318 compact,audi a3 1.9 tdi или nissan micra.Дайте някое друго мнение :) Мерси предварително

Абе колега този Нисан пикла къде го слагаш между тези два автомобила, няма място за сравнение със тях осен че е по малак, според мен или бмвето или ауди, занчи коли много но със автомат аз малки не се сещам, смисъл малките коли се купуват масово че са по евтини и икономични та не се слага често автомат.
Това искам автомат е понеже е мързи да сменя имам го тоя случаи във семейството ама като и дадох голфа ръчка и се научи вика аа не го сменям :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Избор на кола автоматик за жена

Мнение от Kris » 20 Яну 2016, 22:53

При жена ми беше същия случай, но и аз съм фен на автомата. И съответно на слизаше от старата ми кола - Е46 комби. След известно време на търсене взехме фолксваген поло 1998 г. 1,6 бензин, автомат, с климатик и ел. щуротии. Колата я платихме малко повече от пазарната им стойност, но беше перфектна (беше, защото сега има следи от градушка, не от жената).

Като и я показах на снимка, и каза, че такава стара кола само на мен би ми харесала. И да ти кажа след първото кръгче, като я взехме, не искаше да погледне БМВ-то. Просто е малка, пъргава кола и най-важното (за нея) паркира се по-лесно. Сега вече минаха 3г. от както не слиза от нея и да ти кажа само обслужване е видяла колата.

Назад към Извън Темата