Избор на кола автоматик за жена
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
Избор на кола автоматик за жена
Здравейте,чудя се каква кола автоматик до 5000 лева да избера за приятелката ми да е лесна и удобна за каране.Притесняват ме малко тея стари автоматици и поне като се развали да има начин да се оправи.Понеже твърдо отказва да е ръчка съм се спрял на : бмв е46 318 compact,audi a3 1.9 tdi или nissan micra.Дайте някое друго мнение
Мерси предварително

- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
Re: Избор на кола автоматик за жена
player123 написа:Здравейте,чудя се каква кола автоматик до 5000 лева да избера за приятелката ми да е лесна и удобна за каране.Притесняват ме малко тея стари автоматици и поне като се развали да има начин да се оправи.Понеже твърдо отказва да е ръчка съм се спрял на : бмв е46 318 compact,audi a3 1.9 tdi или nissan micra.Дайте някое друго мнениеМерси предварително
Абе колега този Нисан пикла къде го слагаш между тези два автомобила, няма място за сравнение със тях осен че е по малак, според мен или бмвето или ауди, занчи коли много но със автомат аз малки не се сещам, смисъл малките коли се купуват масово че са по евтини и икономични та не се слага често автомат.
Това искам автомат е понеже е мързи да сменя имам го тоя случаи във семейството ама като и дадох голфа ръчка и се научи вика аа не го сменям

Re: Избор на кола автоматик за жена
При жена ми беше същия случай, но и аз съм фен на автомата. И съответно на слизаше от старата ми кола - Е46 комби. След известно време на търсене взехме фолксваген поло 1998 г. 1,6 бензин, автомат, с климатик и ел. щуротии. Колата я платихме малко повече от пазарната им стойност, но беше перфектна (беше, защото сега има следи от градушка, не от жената).
Като и я показах на снимка, и каза, че такава стара кола само на мен би ми харесала. И да ти кажа след първото кръгче, като я взехме, не искаше да погледне БМВ-то. Просто е малка, пъргава кола и най-важното (за нея) паркира се по-лесно. Сега вече минаха 3г. от както не слиза от нея и да ти кажа само обслужване е видяла колата.
Като и я показах на снимка, и каза, че такава стара кола само на мен би ми харесала. И да ти кажа след първото кръгче, като я взехме, не искаше да погледне БМВ-то. Просто е малка, пъргава кола и най-важното (за нея) паркира се по-лесно. Сега вече минаха 3г. от както не слиза от нея и да ти кажа само обслужване е видяла колата.
3 мнения
• Страница 1 от 1