Бой в центъра на Враца завърши със смърт

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Бой в центъра на Враца завърши със смърт

Мнение от DaGa » 05 Фев 2016, 16:32

За братята не знам, ама брата на Тодор отново пред камерите застанал... Абе тия хора срам нямат бе

Преди малко брата беше събрал журналята пред лобното място и държеше реч.

Това от подобна тема във VW форума

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 05 Фев 2016, 16:38

Borymeckata написа:"Категорично трябва да се има предвид, че установените травматични увреждания по трупа на Тодор Йорданов с оглед вида, характера, тежестта и локализацията им, не могат да доведат и не са довели до настъпването на смъртта".

И какво правим сега? Много ми е интересно как ще се извъртят медиите, като от близо месец всички новини започваха с "Двамата братя, които пребиха до смърт 18-годишния Тодор...", "Двамата биячи - убийците на момчето..." и други такива... Ако имат малко достойнство - трябва да се извинят на оклеветените и на цялата си аудитория, която подведоха с непроверената си информация.

Много просто - медиите трябва да се бойкотират :dummy:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 05 Фев 2016, 16:57

Нищо няма да стане. Както казва колегата и аз миля, че много набързо ще го съобщят и ще преминат на друга новина. Никой няма съвест и морал. Нито медиите нито семейството. Сган

А брата не се очудвам че е събрал камерите - последна възможност в неговата медийна кариера. Сигурно обяснява как използва неговият бокс дето каза, че го носи и как се нанасят по-ефективно удари. Какъв срам търсите от тия хора, то от самото начало се видя какъв е наглец тоя брат и много работи се видяха...

П.П. Опс, не последна възможност. Сега ще обиколят всички новини във всички възможни медии с майка си да съберат още фенове :mhihi:

Довечера ще бъде голямо шоу по новините. Ще ги гледам и 3-те телевизии. Голям смях ще падне.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 05 Фев 2016, 17:19

Няма да се учудя ако пак почнат да просят пари...
Примерно "нямаме никакви пари вече - айде пратете,че няма с какво да изучим сина дето ни остана".

Хич няма да се учудя ако изнаглеят така.

Все пак за последно ще им е. А и много ми е чудно как все по новините майката и брата. Бащата само веднъж съм го гледал в някаво студио.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 05 Фев 2016, 17:48

Don_Diego написа:дали братята ще си търсят правата и ще искат компенсация за всичките неща, които се изписаха по техен адрес

Нали се сещаш, че края на подобно дело ще е минимум следващото десетолетие. Виж в Щатите братята щяха да си оправят живота с компенсациите, ама в абсурдистан забрави просто.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 05 Фев 2016, 18:08

На мен ми е интересно как ще коментират тия дето реваха като вдовица за х*й за смърно наказание, доживот и т.н.
Даже тук в темата имаше такива овчи ентусиасти...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 05 Фев 2016, 18:12

drago_pavlov написа:На мен ми е интересно как ще коментират тия дето реваха като вдовица за х*й за смърно наказание, доживот и т.н.
Даже тук в темата имаше такива овчи ентусиасти...

Такива викачи за смъртни наказание винаги е имало :mhihi: Гледам им сеира сега по фейсбука. Проста работа :mrgreen:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 05 Фев 2016, 19:33

Не братче, тия просто не може да са по нагли

Близките на Тодор от Враца отхвърлиха с възмущение петорната експертизата за смъртта му

"Какво е това старо заболяване? На училище ходеше, здраво, право, негодуват те и ще търсят правата си в съда

Потребител
Аватар

Мнение от d_r_a_g_o » 05 Фев 2016, 19:56

Borymeckata написа: медиите ... Ако имат малко достойнство...

Ти или си подпийнал и не знаеш какво пишеш или се опитваш да си забавен- на нашенските медии преди повече от 60 години оперативно са им отсранени неща като достойнство, морал, срам, уважение и други подобни.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 05 Фев 2016, 19:58

Шоуто продължава. Наглият и беочлив брат и бабата която се репчи като не знам какво :kuku:

http://btvnovinite.bg/video/videos/emis ... -2016.html
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 05 Фев 2016, 20:01

А какво вика русокоската, че никъде ни я видях? :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 05 Фев 2016, 20:07

c04 написа:А какво вика русокоската, че никъде ни я видях? :mhihi:

То това са новините от 17:00, а сега чакам да качат и тия които са били от 19:00 демек нали централната емисия. Там очаквам в пълен състав наглите.

Положението стана опасно. Вкараха нова героиня - бабата на боксаджията в ролята на репчещата се баба. Главният актьор е брата, също боксаджия, който изцепи хипер идиотизъм, даже два един след друг :mhihi:

Майката и Русата липсват. Тя русата беше някаква поддържаща роля, но може да са я уволнили, щото не реве и не се репчи достатъчно убедително - Виж бабето как скача кто младо петле. Още малко и ще извади бокс и тя и ще налети на журналистите, които и вземат интервю.

За смях станаха тия олигофрени жалки.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 05 Фев 2016, 20:31

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 05 Фев 2016, 20:56

Из коментарите под тази статия http://www.blitz.bg/news/article/391173

по-точно коментар номер 35:
35.
врачанин
5 февруари 2016,
19:54
отговори
тоя брата е наркоман всички го знаят.
Майката е алкохоличка.
Грета е к**ва
А келешчето Тодор е комплексирана мишка която се прави на мутра.
сега искат да изкарат някой лев от участия в тв предаванията за алкохол и наркотоци и заради това преиграват

madafaka_donkele написа:http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/todor-ot-vraca-pochinal-ot-ishemichna-bolest.html

Боклуци долни :censored: :banghead: :ranting:

Бабата обаче много мощно влезе, а? :mhihi: Ето от къде е буйният, безпардонен и наглярски нрав наследен. :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 05 Фев 2016, 21:05

d_r_a_g_o написа:
Borymeckata написа: медиите ... Ако имат малко достойнство...

Ти или си подпийнал и не знаеш какво пишеш или се опитваш да си забавен...

Пил съм само едно Алмус тъмно и да съм забавен не ми е цел в живота... Наистина смятам, че като си изтръсил някоя дивотия пред много хиляди хора, по-достойно е да си признаеш грешката и да се извиниш, отколкото да се направиш на ударен или да си извъртиш гъза по вятъра. Но това е мое лично мнение - неангажиращо за никого...

Добре се, друго нещо ми направи впечатление. Майката нали през сълзи се кълнеше, че Тодор не е имал никакви здравословни проблеми със сърцето? А днес братът каза, че 3 - 4 пъти са ходили на кардиолог... Нямало нищо сериозно, той (кардиологът) казал, че аритмията била само от растежа (?!?) и от преумора, но все пак е имало НЯКАКЪВ проблем, за да идат няколко пъти на преглед при специалист, нали така? И като се замислиш - егати специалистът е тоя - от 3 - 4 прегледа да не може да установи смърттоносно заболяване на момчето? Щото нали така пише в "петорната" експертиза - имал е наследствена обремененост...
Excellent! Steven is my name!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата