Бой в центъра на Враца завърши със смърт
Модератор: Общи модератори
Re: Бой в центъра на Враца завърши със смърт
За братята не знам, ама брата на Тодор отново пред камерите застанал... Абе тия хора срам нямат бе
Това от подобна тема във VW форума
Преди малко брата беше събрал журналята пред лобното място и държеше реч.
Това от подобна тема във VW форума
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Borymeckata написа:"Категорично трябва да се има предвид, че установените травматични увреждания по трупа на Тодор Йорданов с оглед вида, характера, тежестта и локализацията им, не могат да доведат и не са довели до настъпването на смъртта".
И какво правим сега? Много ми е интересно как ще се извъртят медиите, като от близо месец всички новини започваха с "Двамата братя, които пребиха до смърт 18-годишния Тодор...", "Двамата биячи - убийците на момчето..." и други такива... Ако имат малко достойнство - трябва да се извинят на оклеветените и на цялата си аудитория, която подведоха с непроверената си информация.
Много просто - медиите трябва да се бойкотират

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Нищо няма да стане. Както казва колегата и аз миля, че много набързо ще го съобщят и ще преминат на друга новина. Никой няма съвест и морал. Нито медиите нито семейството. Сган
А брата не се очудвам че е събрал камерите - последна възможност в неговата медийна кариера. Сигурно обяснява как използва неговият бокс дето каза, че го носи и как се нанасят по-ефективно удари. Какъв срам търсите от тия хора, то от самото начало се видя какъв е наглец тоя брат и много работи се видяха...
П.П. Опс, не последна възможност. Сега ще обиколят всички новини във всички възможни медии с майка си да съберат още фенове
Довечера ще бъде голямо шоу по новините. Ще ги гледам и 3-те телевизии. Голям смях ще падне.
А брата не се очудвам че е събрал камерите - последна възможност в неговата медийна кариера. Сигурно обяснява как използва неговият бокс дето каза, че го носи и как се нанасят по-ефективно удари. Какъв срам търсите от тия хора, то от самото начало се видя какъв е наглец тоя брат и много работи се видяха...
П.П. Опс, не последна възможност. Сега ще обиколят всички новини във всички възможни медии с майка си да съберат още фенове

Довечера ще бъде голямо шоу по новините. Ще ги гледам и 3-те телевизии. Голям смях ще падне.
Няма да се учудя ако пак почнат да просят пари...
Примерно "нямаме никакви пари вече - айде пратете,че няма с какво да изучим сина дето ни остана".
Хич няма да се учудя ако изнаглеят така.
Все пак за последно ще им е. А и много ми е чудно как все по новините майката и брата. Бащата само веднъж съм го гледал в някаво студио.
Примерно "нямаме никакви пари вече - айде пратете,че няма с какво да изучим сина дето ни остана".
Хич няма да се учудя ако изнаглеят така.
Все пак за последно ще им е. А и много ми е чудно как все по новините майката и брата. Бащата само веднъж съм го гледал в някаво студио.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Don_Diego написа:дали братята ще си търсят правата и ще искат компенсация за всичките неща, които се изписаха по техен адрес
Нали се сещаш, че края на подобно дело ще е минимум следващото десетолетие. Виж в Щатите братята щяха да си оправят живота с компенсациите, ама в абсурдистан забрави просто.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
На мен ми е интересно как ще коментират тия дето реваха като вдовица за х*й за смърно наказание, доживот и т.н.
Даже тук в темата имаше такива овчи ентусиасти...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Larbi
- Потребител
-
drago_pavlov написа:На мен ми е интересно как ще коментират тия дето реваха като вдовица за х*й за смърно наказание, доживот и т.н.
Такива викачи за смъртни наказание винаги е имало

Не братче, тия просто не може да са по нагли
Близките на Тодор от Враца отхвърлиха с възмущение петорната експертизата за смъртта му
Близките на Тодор от Враца отхвърлиха с възмущение петорната експертизата за смъртта му
"Какво е това старо заболяване? На училище ходеше, здраво, право, негодуват те и ще търсят правата си в съда
Borymeckata написа: медиите ... Ако имат малко достойнство...
Ти или си подпийнал и не знаеш какво пишеш или се опитваш да си забавен- на нашенските медии преди повече от 60 години оперативно са им отсранени неща като достойнство, морал, срам, уважение и други подобни.
- Larbi
- Потребител
-
Шоуто продължава. Наглият и беочлив брат и бабата която се репчи като не знам какво
http://btvnovinite.bg/video/videos/emis ... -2016.html

http://btvnovinite.bg/video/videos/emis ... -2016.html
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
А какво вика русокоската, че никъде ни я видях? 

- Larbi
- Потребител
-
c04 написа:А какво вика русокоската, че никъде ни я видях?
То това са новините от 17:00, а сега чакам да качат и тия които са били от 19:00 демек нали централната емисия. Там очаквам в пълен състав наглите.
Положението стана опасно. Вкараха нова героиня - бабата на боксаджията в ролята на репчещата се баба. Главният актьор е брата, също боксаджия, който изцепи хипер идиотизъм, даже два един след друг

Майката и Русата липсват. Тя русата беше някаква поддържаща роля, но може да са я уволнили, щото не реве и не се репчи достатъчно убедително - Виж бабето как скача кто младо петле. Още малко и ще извади бокс и тя и ще налети на журналистите, които и вземат интервю.
За смях станаха тия олигофрени жалки.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
- Larbi
- Потребител
-
Из коментарите под тази статия http://www.blitz.bg/news/article/391173
по-точно коментар номер 35:
Бабата обаче много мощно влезе, а?
Ето от къде е буйният, безпардонен и наглярски нрав наследен. 
по-точно коментар номер 35:
35.
врачанин
5 февруари 2016,
19:54
отговори
тоя брата е наркоман всички го знаят.
Майката е алкохоличка.
Грета е к**ва
А келешчето Тодор е комплексирана мишка която се прави на мутра.
сега искат да изкарат някой лев от участия в тв предаванията за алкохол и наркотоци и заради това преиграват
madafaka_donkele написа:http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/todor-ot-vraca-pochinal-ot-ishemichna-bolest.html
Боклуци долни![]()
![]()
Бабата обаче много мощно влезе, а?

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
d_r_a_g_o написа:Borymeckata написа: медиите ... Ако имат малко достойнство...
Ти или си подпийнал и не знаеш какво пишеш или се опитваш да си забавен...
Пил съм само едно Алмус тъмно и да съм забавен не ми е цел в живота... Наистина смятам, че като си изтръсил някоя дивотия пред много хиляди хора, по-достойно е да си признаеш грешката и да се извиниш, отколкото да се направиш на ударен или да си извъртиш гъза по вятъра. Но това е мое лично мнение - неангажиращо за никого...
Добре се, друго нещо ми направи впечатление. Майката нали през сълзи се кълнеше, че Тодор не е имал никакви здравословни проблеми със сърцето? А днес братът каза, че 3 - 4 пъти са ходили на кардиолог... Нямало нищо сериозно, той (кардиологът) казал, че аритмията била само от растежа (?!?) и от преумора, но все пак е имало НЯКАКЪВ проблем, за да идат няколко пъти на преглед при специалист, нали така? И като се замислиш - егати специалистът е тоя - от 3 - 4 прегледа да не може да установи смърттоносно заболяване на момчето? Щото нали така пише в "петорната" експертиза - имал е наследствена обремененост...
Excellent! Steven is my name!