Евро 2016

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: F10;F16;JEEP WK2

Re: Евро 2016

Мнение от indzhov.p » 26 Юни 2016, 12:07

E34 написа:Бе вий се бъзикате ма Кристиана кат нищо може да играе на финал, уж на късмет....

Ако срещне Германия по пътя към финала,едва ли... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Highway to hell :guitarist: :twisted:
Започни да се занимаваш с нещо, което наистина ти е интересно.
Нещо, с което наистина ти е приятно да прекарваш от дванайсет до петнайсет часа на ден, правейки го, а през останалото време да продължиш да си мислиш за него.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 27 Юни 2016, 20:51

Aууууу Италия как наказа еспаньолките гадно гадно :mhihi: Германия - Италия се очертава да е the мача :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 27 Юни 2016, 23:52

Безлична Англия.

Sent from my iPhone using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 27 Юни 2016, 23:53

Брекзит с пълна сила на всички фронтове :ok:

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 28 Юни 2016, 6:38

Тия момчета в синьо май объркаха тото-то на много хора :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 28 Юни 2016, 6:47

dan-dam написа:Тия момчета в синьо май объркаха тото-то на много хора :mhihi:

Или на много други им излезе тото-то ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 3.2i CSL '03

Мнение от Дидо85 » 28 Юни 2016, 14:18

madafaka_donkele написа:Aууууу Италия как наказа еспаньолките гадно гадно :mhihi: Германия - Италия се очертава да е the мача :mhihi:

Това си е финал преди финала отвсякъде. Който и от двата отбора да спечели (аз мисля, че това все пак ще са немците) ще е и победителя в турнира.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 28 Юни 2016, 14:26

Дидо85 написа:
madafaka_donkele написа:Aууууу Италия как наказа еспаньолките гадно гадно :mhihi: Германия - Италия се очертава да е the мача :mhihi:

Това си е финал преди финала отвсякъде. Който и от двата отбора да спечели (аз мисля, че това все пак ще са немците) ще е и победителя в турнира.

Taка е, ама е жалко и за двата отбора. Заслужават да са на баш финала, а не единия да отпадне на четвъртфинал, па баш финала да го играе с исландия или някой друг измислен отбор с адския късмет.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 3.2i CSL '03

Мнение от Дидо85 » 28 Юни 2016, 14:37

Точно това не ми харесва и на мен. Тази година във финалната фаза се разделиха така, че всичките най-силни ще се срещнат преди финала. :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 28 Юни 2016, 14:43

Кой им е крив, например на Испания, че не завършиха първи в групата си? Ами другите? После защо се формирали два потока, слаба и фаворити. Не е виновен жребия, а отборите така си се "нагласиха" с играта си.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 28 Юни 2016, 15:42

Mи да де, ако я нямаше предварителната схема, никой нямаше да мишкува и да си гласи противници. Ако се знаеше, че след груповата фаза до финала всичко ще е с жребий всеки щеше да играе според възможностите си. Да, директните виновници са си отборите, ама по-големите виновници, недиректните подстрекатели са си ФИФА. Сами предразполагат към такива идиотщини.

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 28 Юни 2016, 16:48

Не знам кой си е гласил противниците, Италия печелят групата и се натрисат на Испания, малко ме съмнява да са си го пресметнали така :paranoid: Белгия ако бият Уелс, отиват на Португалия (да речем), надолу Франция (да речем) отиват на не се знае кой за доста тегав 1/2 финал. Единствените наистина малоумници са Англия, които не стига че не спечелиха група, ами им се падна един от най-леките противници и резултатът е на лице :mhihi: :mhihi: Ако 1/2 финалите са Белгия-Португалия и Франция-Германия, въпреки че аз никак не съм сигурен, че Германия ще бият, да не кажа че съм за Италия- това са едни доста сериозни отбори на 1/2 финал и ще е доста интересно за гледане :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 28 Юни 2016, 17:45

Белгия и Португалия сериозни отбори и са интересни за гледане? Мда, точно толко, колкото Уелс, Полша и Исландия :mhihi: Тъкмо са 4 силни по 4 слаби отбора. При заформилите се мачове роналдинка и компания ще си изпросят победата над полша, естествено ще викам за полша :mhihi: Франсетата най-вероятно ще бият исландците, през кОра ми е и за двата отбора :mhihi: Уелс и Белгия даже няма да ги гледам, евал съм ги :mhihi: Ще гледам с кеф само Италия - Германия и няма да викам за никой, щото ме кефят и двата отбора :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 28 Юни 2016, 18:02

Са като са отпаднали Испания и Англия да ревем ли :lol: Яд ме е за Хърватия, но не съм им гледал мача с Португалия, а това че не е имало точен удар до гола в 117-тата минута ме кара да съм щастлив, че съм го пропуснал :mhihi: Белгия мен ме кефят, имат много силни играчи на всички постове и ако не се одървят, на мен са ми фаворита от горната половина. Реално Португалия са на моменти, направиха най-якият мач на турнира досега, за да се класират, но твърде много разчитат на Роналдо. Полша хич не са за отписване, там Лева ако ги подпука, жална им майка... Може и да има изненада и Уелс да се промъкнат напред, но ми се струва малко вероятно, знам ли... Те пък разчитат на Бейл, не че не е във форма и не ги дърпа, но е само един играч. Горната половина може да са по-"слаби" отбори, но са равностойни и всеки може да бие всеки. Единственото абсурдно за мен е, че Англия не биха вчера, тва е върховна простотия, но само те го могат. Предпочитам Белгия/Португалия/Уелс на финал, отколкото всеки път да гледаме Италия/Германия/Испания :ok:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 28 Юни 2016, 20:34

alozavar написа:Са като са отпаднали Испания и Англия да ревем ли :lol:

Аз лично се накефих на отпадането на точно тези и ми е все тая кой е ревал за тях :mhihi: За Хърватия май всички ни е яд, ама...както казва паоло кот такоа чуекь :mhihi:

Тези отбори с по 1 "известен" човек(Португалия - роналдиня, Уелс - Бейл и т.н.) играят много скучно и ако направят нещо интересно ще си е чиста сензация :mhihi: Иначе няма лошо да има нови лица, ама трябва да правят шоу, иначе meh :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата