Евро 2016
Модератор: Общи модератори
- indzhov.p
- Потребител
-
- Кара: F10;F16;JEEP WK2
Re: Евро 2016
E34 написа:Бе вий се бъзикате ма Кристиана кат нищо може да играе на финал, уж на късмет....
Ако срещне Германия по пътя към финала,едва ли...

Highway to hell

Започни да се занимаваш с нещо, което наистина ти е интересно.
Нещо, с което наистина ти е приятно да прекарваш от дванайсет до петнайсет часа на ден, правейки го, а през останалото време да продължиш да си мислиш за него.

Започни да се занимаваш с нещо, което наистина ти е интересно.
Нещо, с което наистина ти е приятно да прекарваш от дванайсет до петнайсет часа на ден, правейки го, а през останалото време да продължиш да си мислиш за него.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Aууууу Италия как наказа еспаньолките гадно гадно
Германия - Италия се очертава да е the мача 

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Безлична Англия.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Брекзит с пълна сила на всички фронтове 

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Тия момчета в синьо май объркаха тото-то на много хора 

dan-dam написа:Тия момчета в синьо май объркаха тото-то на много хора
Или на много други им излезе тото-то ...
- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
madafaka_donkele написа:Aууууу Италия как наказа еспаньолките гадно гадноГермания - Италия се очертава да е the мача
Това си е финал преди финала отвсякъде. Който и от двата отбора да спечели (аз мисля, че това все пак ще са немците) ще е и победителя в турнира.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Дидо85 написа:madafaka_donkele написа:Aууууу Италия как наказа еспаньолките гадно гадноГермания - Италия се очертава да е the мача
Това си е финал преди финала отвсякъде. Който и от двата отбора да спечели (аз мисля, че това все пак ще са немците) ще е и победителя в турнира.
Taка е, ама е жалко и за двата отбора. Заслужават да са на баш финала, а не единия да отпадне на четвъртфинал, па баш финала да го играе с исландия или някой друг измислен отбор с адския късмет.
- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
Точно това не ми харесва и на мен. Тази година във финалната фаза се разделиха така, че всичките най-силни ще се срещнат преди финала. 

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Кой им е крив, например на Испания, че не завършиха първи в групата си? Ами другите? После защо се формирали два потока, слаба и фаворити. Не е виновен жребия, а отборите така си се "нагласиха" с играта си.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Mи да де, ако я нямаше предварителната схема, никой нямаше да мишкува и да си гласи противници. Ако се знаеше, че след груповата фаза до финала всичко ще е с жребий всеки щеше да играе според възможностите си. Да, директните виновници са си отборите, ама по-големите виновници, недиректните подстрекатели са си ФИФА. Сами предразполагат към такива идиотщини.
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Не знам кой си е гласил противниците, Италия печелят групата и се натрисат на Испания, малко ме съмнява да са си го пресметнали така
Белгия ако бият Уелс, отиват на Португалия (да речем), надолу Франция (да речем) отиват на не се знае кой за доста тегав 1/2 финал. Единствените наистина малоумници са Англия, които не стига че не спечелиха група, ами им се падна един от най-леките противници и резултатът е на лице
Ако 1/2 финалите са Белгия-Португалия и Франция-Германия, въпреки че аз никак не съм сигурен, че Германия ще бият, да не кажа че съм за Италия- това са едни доста сериозни отбори на 1/2 финал и ще е доста интересно за гледане 

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Белгия и Португалия сериозни отбори и са интересни за гледане? Мда, точно толко, колкото Уелс, Полша и Исландия
Тъкмо са 4 силни по 4 слаби отбора. При заформилите се мачове роналдинка и компания ще си изпросят победата над полша, естествено ще викам за полша
Франсетата най-вероятно ще бият исландците, през кОра ми е и за двата отбора
Уелс и Белгия даже няма да ги гледам, евал съм ги
Ще гледам с кеф само Италия - Германия и няма да викам за никой, щото ме кефят и двата отбора 

- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Са като са отпаднали Испания и Англия да ревем ли
Яд ме е за Хърватия, но не съм им гледал мача с Португалия, а това че не е имало точен удар до гола в 117-тата минута ме кара да съм щастлив, че съм го пропуснал
Белгия мен ме кефят, имат много силни играчи на всички постове и ако не се одървят, на мен са ми фаворита от горната половина. Реално Португалия са на моменти, направиха най-якият мач на турнира досега, за да се класират, но твърде много разчитат на Роналдо. Полша хич не са за отписване, там Лева ако ги подпука, жална им майка... Може и да има изненада и Уелс да се промъкнат напред, но ми се струва малко вероятно, знам ли... Те пък разчитат на Бейл, не че не е във форма и не ги дърпа, но е само един играч. Горната половина може да са по-"слаби" отбори, но са равностойни и всеки може да бие всеки. Единственото абсурдно за мен е, че Англия не биха вчера, тва е върховна простотия, но само те го могат. Предпочитам Белгия/Португалия/Уелс на финал, отколкото всеки път да гледаме Италия/Германия/Испания 

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
alozavar написа:Са като са отпаднали Испания и Англия да ревем ли![]()
Аз лично се накефих на отпадането на точно тези и ми е все тая кой е ревал за тях

Тези отбори с по 1 "известен" човек(Португалия - роналдиня, Уелс - Бейл и т.н.) играят много скучно и ако направят нещо интересно ще си е чиста сензация