Участвал ли си в гонка?
Модератор: Общи модератори
- v3n0m
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 525D M 05', Audi a6, e53 x5 3d
- Мечтае да кара: е60 M5
Re: Участвал ли си в гонка?
Jordana написа:Абе има едни сеати купра ли бяха , мупра ли бяха с мотор на S3 . Та май не са съвсем за изхвърляне ама важното е че си му сипал .
Имат и Купра и ФР и да наистина понавървяват ама неговата освен да мята черни облаци друго не правеше. Пак повтарям не съм искал да се дърпам, защото не се и мисля за рацер, ама ме хвана много яд като ми каза че колата ми е кенеф

Като бях на 18 си взех първата кола Рено Меган Купе1.6 90 к.с., братовчед ми имаше Алфа 145 1.4 16v 105к.с. С него съм правил 2-3 пъти тигели и не знам дали от магарето зад волана ама всеки път го наказвах.

Любовта към жената е преходна, а любовта към БМВ - вечна!!!
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
vicho написа:Dirty M5 driveR написа:Народа къде не умее е едно на ръка, ама и управлява подобия на коли в критично техническо състояние...
80% от шофьорите карат така -->
ЗАЩО?!?!?!?!?!?!
Еми аре ела и пробвай да карш А-класа по друг начин

По темата - аз гонки не правя. Карам дизел и на повечето не им се занимава да си губят времето с мене явно. Няколко пъти обаче се е случвало. Един път едно Е36 2.5 се опита да ме накаже и ако имаше още път, сигурно щеше. Даже мисля, че със сигурност щеше. Друг път някъв улегнал човек в един невзрачен опел вектра ме отвя на три поредни светофара. Ама наистина ме отвя. Не знам какво стана, ама беше малко срамно, ебати и вектрата.
Тука е и до колата, ако имах нещо по-бързо, със сигурност щях на всеки светофар да си се пускам с който е мераклия. В това проблем не виждам, стига пътя да е празен. Аз имам една теория , че сама по себе си по-високата скорост не е задължително да е несъобразена. Проблема идва от това, че при всеки "съобразена" е различно понятие.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Всеки е участвал по един или друг начин.Участвал съм и в уговорени и в случайни.
И сега не отказвам на никой по светофарите,но откакто карам коби няма толкова мераклии както преди с купетата
Преди години на е36-цата имах едни Ханкук за задни и в комбинация с диф 4.10 тая кола се пързаляше като полудяла.Лъзгам си аз из люлин и спирам на светофара,а до мен спира ауди РС6 и тоя ми вика "аре един старт"
Тея е36-ци са като магнит за рацерите с мотори от 1.1 до В10 
И сега не отказвам на никой по светофарите,но откакто карам коби няма толкова мераклии както преди с купетата

Преди години на е36-цата имах едни Ханкук за задни и в комбинация с диф 4.10 тая кола се пързаляше като полудяла.Лъзгам си аз из люлин и спирам на светофара,а до мен спира ауди РС6 и тоя ми вика "аре един старт"

- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
По същия начин и на мен ми е писнали секакви повервали си бмв-пауъри да ми се лепят на гъза като гледат 4-те цеви отзад.Как да им обясня,че карам децата на училище примерно.После не им се верва кво се случва 

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Ей това пък с 4-те цеви стана по-модерно от лепенка M3. Вече всяко истинско ///М, RS или друго се подлага на съмнение дали не изкарва газове само от едната страна 

In_Memoriam написа:Ей това пък с 4-те цеви стана по-модерно от лепенка M3. Вече всяко истинско ///М, RS или друго се подлага на съмнение дали не изкарва газове само от едната страна
е, де
някои истински М-ки също изкарват газове само от едната страна : )
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
In_Memoriam написа:Ей това пък с 4-те цеви стана по-модерно от лепенка M3. Вече всяко истинско ///М, RS или друго се подлага на съмнение дали не изкарва газове само от едната страна
При мен поне си личи от пръв поглед,че е опушена бронята и от двете страни
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Хаос написа:In_Memoriam написа:Ей това пък с 4-те цеви стана по-модерно от лепенка M3. Вече всяко истинско ///М, RS или друго се подлага на съмнение дали не изкарва газове само от едната страна
е, де
някои истински М-ки също изкарват газове само от едната страна : )
Така де... истинско с 4 цеви от завода

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
efren написа:Всеки път като видя някой зад мен да приближава и да е подал мигач, го оставям да ме изпревари пък ако ще след 1 км да го изпреваря аз. Не знам защо е цялата мания с подаването на газ докато те изпреварват. Един не малък процент от изпреварванията завършили с ПТП са заради даване на газ от изпреварвания, иначе казано вследствие на простотия.
Ами това е забранено - пише го в Правилника:
Раздел IV.
Изпреварване
...
Чл. 89. Водачът на изпреварваното пътно превозно средство е длъжен да не увеличава скоростта и да не пречи на изпреварването по какъвто и да е друг начин.
И често се дразня, като тръгна да изпреварвам някого, а той "възмъжава" и точно тогава решава да ускори. Като усетя такъв - веднага се отказвам и се прибирам зад него, но на следващата права вече имам "едно на ум" и подхождам сериозно към изпреварването.
Excellent! Steven is my name!
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Щото избиват комплекси тъпанарите.
И аз гледам да се пазя от такива, защото става опасно. После върви обяснявай при ПТП, че си бил коректен, но тоя до теб се е изкелешил... Измиват си ръцете с "несъобразена скорост" за изпреварващата кола и това е.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Рядко ми се случва да попадам на подобни индивиди ама днес стана. Между Дупница и Кюстендил. Пътя е хубав и широк. Настигам един с някакво Роло, ха да го изпреваря и кор. Тоя се отдалечава. След малко пак и пак същото, а аз си карам на темпомат. А вътре някакъв чичак с жена и дете. 

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
bum_bum написа:Рядко ми се случва да попадам на подобни индивиди ама днес стана. Между Дупница и Кюстендил. Пътя е хубав и широк. Настигам един с някакво Роло, ха да го изпреваря и кор. Тоя се отдалечава. След малко пак и пак същото, а аз си карам на темпомат. А вътре някакъв чичак с жена и дете.
Е такива най ги обичам като съм със силна кола.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Е то онова е било 60 коня преди 18 години и с 3 човека вътре и колело е силно пред него.
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
"Като няма да се състезавате, защо ги купувате тези БМВ-та?" -Каза момчето с 316ка на газ. 

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
bum_bum написа:Е то онова е било 60 коня преди 18 години и с 3 човека вътре и колело е силно пред него.
Говоря общо, за тея дето не обичат да бъдат изпреварвани.