Участвал ли си в гонка?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Участвали ли сте в автомобилна гонка?

Да.
89
52%
Не ми се е отдала възможност
10
6%
Преди години.
21
12%
Никога!
50
29%

Общо гласове : 170
младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 525D M 05', Audi a6, e53 x5 3d
Мечтае да кара: е60 M5

Re: Участвал ли си в гонка?

Мнение от v3n0m » 28 Авг 2016, 16:30

Jordana написа:Абе има едни сеати купра ли бяха , мупра ли бяха с мотор на S3 . Та май не са съвсем за изхвърляне ама важното е че си му сипал . :D

Имат и Купра и ФР и да наистина понавървяват ама неговата освен да мята черни облаци друго не правеше. Пак повтарям не съм искал да се дърпам, защото не се и мисля за рацер, ама ме хвана много яд като ми каза че колата ми е кенеф :ranting: :bang: Ясно ми беше че просто искаше да ме накара да се дърпаме :kuku:
Като бях на 18 си взех първата кола Рено Меган Купе1.6 90 к.с., братовчед ми имаше Алфа 145 1.4 16v 105к.с. С него съм правил 2-3 пъти тигели и не знам дали от магарето зад волана ама всеки път го наказвах. :mhihi:
Любовта към жената е преходна, а любовта към БМВ - вечна!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 28 Авг 2016, 18:24

vicho написа:
Dirty M5 driveR написа:Народа къде не умее е едно на ръка, ама и управлява подобия на коли в критично техническо състояние...

80% от шофьорите карат така -->

Изображение

ЗАЩО?!?!?!?!?!?!

Еми аре ела и пробвай да карш А-класа по друг начин :mhihi: Само в тая поза не слизаш с дископатия от тая кола. Да не говорим, че когато воланата ти е достатъчно далече, краката ти едва стигат педалите. А когато ги стигат, с ръка пипаш предния джам.

По темата - аз гонки не правя. Карам дизел и на повечето не им се занимава да си губят времето с мене явно. Няколко пъти обаче се е случвало. Един път едно Е36 2.5 се опита да ме накаже и ако имаше още път, сигурно щеше. Даже мисля, че със сигурност щеше. Друг път някъв улегнал човек в един невзрачен опел вектра ме отвя на три поредни светофара. Ама наистина ме отвя. Не знам какво стана, ама беше малко срамно, ебати и вектрата.

Тука е и до колата, ако имах нещо по-бързо, със сигурност щях на всеки светофар да си се пускам с който е мераклия. В това проблем не виждам, стига пътя да е празен. Аз имам една теория , че сама по себе си по-високата скорост не е задължително да е несъобразена. Проблема идва от това, че при всеки "съобразена" е различно понятие.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 28 Авг 2016, 20:02

Всеки е участвал по един или друг начин.Участвал съм и в уговорени и в случайни.
И сега не отказвам на никой по светофарите,но откакто карам коби няма толкова мераклии както преди с купетата :dunno:
Преди години на е36-цата имах едни Ханкук за задни и в комбинация с диф 4.10 тая кола се пързаляше като полудяла.Лъзгам си аз из люлин и спирам на светофара,а до мен спира ауди РС6 и тоя ми вика "аре един старт" :kuku: :mhihi: Тея е36-ци са като магнит за рацерите с мотори от 1.1 до В10 :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi

Мнение от МИТАКА1654 » 28 Авг 2016, 20:24

По същия начин и на мен ми е писнали секакви повервали си бмв-пауъри да ми се лепят на гъза като гледат 4-те цеви отзад.Как да им обясня,че карам децата на училище примерно.После не им се верва кво се случва :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 28 Авг 2016, 21:37

Ей това пък с 4-те цеви стана по-модерно от лепенка M3. Вече всяко истинско ///М, RS или друго се подлага на съмнение дали не изкарва газове само от едната страна :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 29 Авг 2016, 2:37

In_Memoriam написа:Ей това пък с 4-те цеви стана по-модерно от лепенка M3. Вече всяко истинско ///М, RS или друго се подлага на съмнение дали не изкарва газове само от едната страна :mhihi:

е, де
някои истински М-ки също изкарват газове само от едната страна : )
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi

Мнение от МИТАКА1654 » 29 Авг 2016, 9:23

In_Memoriam написа:Ей това пък с 4-те цеви стана по-модерно от лепенка M3. Вече всяко истинско ///М, RS или друго се подлага на съмнение дали не изкарва газове само от едната страна :mhihi:

При мен поне си личи от пръв поглед,че е опушена бронята и от двете страни

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 29 Авг 2016, 9:54

Хаос написа:

е, де
някои истински М-ки също изкарват газове само от едната страна : )

Така де... истинско с 4 цеви от завода :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 30 Авг 2016, 8:47

efren написа:Всеки път като видя някой зад мен да приближава и да е подал мигач, го оставям да ме изпревари пък ако ще след 1 км да го изпреваря аз. Не знам защо е цялата мания с подаването на газ докато те изпреварват. Един не малък процент от изпреварванията завършили с ПТП са заради даване на газ от изпреварвания, иначе казано вследствие на простотия.

Ами това е забранено - пише го в Правилника:

Раздел IV.
Изпреварване
...
Чл. 89. Водачът на изпреварваното пътно превозно средство е длъжен да не увеличава скоростта и да не пречи на изпреварването по какъвто и да е друг начин.

И често се дразня, като тръгна да изпреварвам някого, а той "възмъжава" и точно тогава решава да ускори. Като усетя такъв - веднага се отказвам и се прибирам зад него, но на следващата права вече имам "едно на ум" и подхождам сериозно към изпреварването.
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 30 Авг 2016, 17:46

Щото избиват комплекси тъпанарите. :) И аз гледам да се пазя от такива, защото става опасно. После върви обяснявай при ПТП, че си бил коректен, но тоя до теб се е изкелешил... Измиват си ръцете с "несъобразена скорост" за изпреварващата кола и това е.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 30 Авг 2016, 17:56

Рядко ми се случва да попадам на подобни индивиди ама днес стана. Между Дупница и Кюстендил. Пътя е хубав и широк. Настигам един с някакво Роло, ха да го изпреваря и кор. Тоя се отдалечава. След малко пак и пак същото, а аз си карам на темпомат. А вътре някакъв чичак с жена и дете. :kuku:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 30 Авг 2016, 18:38

bum_bum написа:Рядко ми се случва да попадам на подобни индивиди ама днес стана. Между Дупница и Кюстендил. Пътя е хубав и широк. Настигам един с някакво Роло, ха да го изпреваря и кор. Тоя се отдалечава. След малко пак и пак същото, а аз си карам на темпомат. А вътре някакъв чичак с жена и дете. :kuku:

Е такива най ги обичам като съм със силна кола. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 30 Авг 2016, 18:49

Е то онова е било 60 коня преди 18 години и с 3 човека вътре и колело е силно пред него.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d & 322ci
Мечтае да кара: e30 с V8

Мнение от Silverlight » 30 Авг 2016, 19:54

"Като няма да се състезавате, защо ги купувате тези БМВ-та?" -Каза момчето с 316ка на газ. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 30 Авг 2016, 19:59

bum_bum написа:Е то онова е било 60 коня преди 18 години и с 3 човека вътре и колело е силно пред него.

Говоря общо, за тея дето не обичат да бъдат изпреварвани.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата