Участвал ли си в гонка?
Модератор: Общи модератори
- v3n0m
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 525D M 05', Audi a6, e53 x5 3d
- Мечтае да кара: е60 M5
Re: Участвал ли си в гонка?
Jordana написа:Абе има едни сеати купра ли бяха , мупра ли бяха с мотор на S3 . Та май не са съвсем за изхвърляне ама важното е че си му сипал .
Имат и Купра и ФР и да наистина понавървяват ама неговата освен да мята черни облаци друго не правеше. Пак повтарям не съм искал да се дърпам, защото не се и мисля за рацер, ама ме хвана много яд като ми каза че колата ми е кенеф
Ясно ми беше че просто искаше да ме накара да се дърпаме 
Като бях на 18 си взех първата кола Рено Меган Купе1.6 90 к.с., братовчед ми имаше Алфа 145 1.4 16v 105к.с. С него съм правил 2-3 пъти тигели и не знам дали от магарето зад волана ама всеки път го наказвах.
Любовта към жената е преходна, а любовта към БМВ - вечна!!!
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
vicho написа:Dirty M5 driveR написа:Народа къде не умее е едно на ръка, ама и управлява подобия на коли в критично техническо състояние...
80% от шофьорите карат така -->
ЗАЩО?!?!?!?!?!?!
Еми аре ела и пробвай да карш А-класа по друг начин
По темата - аз гонки не правя. Карам дизел и на повечето не им се занимава да си губят времето с мене явно. Няколко пъти обаче се е случвало. Един път едно Е36 2.5 се опита да ме накаже и ако имаше още път, сигурно щеше. Даже мисля, че със сигурност щеше. Друг път някъв улегнал човек в един невзрачен опел вектра ме отвя на три поредни светофара. Ама наистина ме отвя. Не знам какво стана, ама беше малко срамно, ебати и вектрата.
Тука е и до колата, ако имах нещо по-бързо, със сигурност щях на всеки светофар да си се пускам с който е мераклия. В това проблем не виждам, стига пътя да е празен. Аз имам една теория , че сама по себе си по-високата скорост не е задължително да е несъобразена. Проблема идва от това, че при всеки "съобразена" е различно понятие.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Всеки е участвал по един или друг начин.Участвал съм и в уговорени и в случайни.
И сега не отказвам на никой по светофарите,но откакто карам коби няма толкова мераклии както преди с купетата
Преди години на е36-цата имах едни Ханкук за задни и в комбинация с диф 4.10 тая кола се пързаляше като полудяла.Лъзгам си аз из люлин и спирам на светофара,а до мен спира ауди РС6 и тоя ми вика "аре един старт"
Тея е36-ци са като магнит за рацерите с мотори от 1.1 до В10 
И сега не отказвам на никой по светофарите,но откакто карам коби няма толкова мераклии както преди с купетата
Преди години на е36-цата имах едни Ханкук за задни и в комбинация с диф 4.10 тая кола се пързаляше като полудяла.Лъзгам си аз из люлин и спирам на светофара,а до мен спира ауди РС6 и тоя ми вика "аре един старт"
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
По същия начин и на мен ми е писнали секакви повервали си бмв-пауъри да ми се лепят на гъза като гледат 4-те цеви отзад.Как да им обясня,че карам децата на училище примерно.После не им се верва кво се случва 
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Ей това пък с 4-те цеви стана по-модерно от лепенка M3. Вече всяко истинско ///М, RS или друго се подлага на съмнение дали не изкарва газове само от едната страна 

In_Memoriam написа:Ей това пък с 4-те цеви стана по-модерно от лепенка M3. Вече всяко истинско ///М, RS или друго се подлага на съмнение дали не изкарва газове само от едната страна
е, де
някои истински М-ки също изкарват газове само от едната страна : )
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
In_Memoriam написа:Ей това пък с 4-те цеви стана по-модерно от лепенка M3. Вече всяко истинско ///М, RS или друго се подлага на съмнение дали не изкарва газове само от едната страна
При мен поне си личи от пръв поглед,че е опушена бронята и от двете страни
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Хаос написа:In_Memoriam написа:Ей това пък с 4-те цеви стана по-модерно от лепенка M3. Вече всяко истинско ///М, RS или друго се подлага на съмнение дали не изкарва газове само от едната страна
е, де
някои истински М-ки също изкарват газове само от едната страна : )
Така де... истинско с 4 цеви от завода

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
efren написа:Всеки път като видя някой зад мен да приближава и да е подал мигач, го оставям да ме изпревари пък ако ще след 1 км да го изпреваря аз. Не знам защо е цялата мания с подаването на газ докато те изпреварват. Един не малък процент от изпреварванията завършили с ПТП са заради даване на газ от изпреварвания, иначе казано вследствие на простотия.
Ами това е забранено - пише го в Правилника:
Раздел IV.
Изпреварване
...
Чл. 89. Водачът на изпреварваното пътно превозно средство е длъжен да не увеличава скоростта и да не пречи на изпреварването по какъвто и да е друг начин.
И често се дразня, като тръгна да изпреварвам някого, а той "възмъжава" и точно тогава решава да ускори. Като усетя такъв - веднага се отказвам и се прибирам зад него, но на следващата права вече имам "едно на ум" и подхождам сериозно към изпреварването.
Excellent! Steven is my name!
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Щото избиват комплекси тъпанарите.
И аз гледам да се пазя от такива, защото става опасно. После върви обяснявай при ПТП, че си бил коректен, но тоя до теб се е изкелешил... Измиват си ръцете с "несъобразена скорост" за изпреварващата кола и това е.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Рядко ми се случва да попадам на подобни индивиди ама днес стана. Между Дупница и Кюстендил. Пътя е хубав и широк. Настигам един с някакво Роло, ха да го изпреваря и кор. Тоя се отдалечава. След малко пак и пак същото, а аз си карам на темпомат. А вътре някакъв чичак с жена и дете. 

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
bum_bum написа:Рядко ми се случва да попадам на подобни индивиди ама днес стана. Между Дупница и Кюстендил. Пътя е хубав и широк. Настигам един с някакво Роло, ха да го изпреваря и кор. Тоя се отдалечава. След малко пак и пак същото, а аз си карам на темпомат. А вътре някакъв чичак с жена и дете.
Е такива най ги обичам като съм със силна кола.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Е то онова е било 60 коня преди 18 години и с 3 човека вътре и колело е силно пред него.
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
"Като няма да се състезавате, защо ги купувате тези БМВ-та?" -Каза момчето с 316ка на газ. 
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
bum_bum написа:Е то онова е било 60 коня преди 18 години и с 3 човека вътре и колело е силно пред него.
Говоря общо, за тея дето не обичат да бъдат изпреварвани.