Колко лева заслужавате да е заплатата ви
Модератор: Общи модератори
Re: Колко лева заслужавате да е заплатата ви
alx написа:...
Това е позицията на работотдателя. Как да ти плати повече, като или няма от къде да дойдат парите или има много други, които биха застанали на твоето място
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
От 31%-те разбрах защо българите сме на тоя хал. Легендата за българската трудолюбивост може би важи за нашите баби и дядовци, но в днешни дни положението е трагично...
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
The_Ancient написа:От 31%-те разбрах защо българите сме на тоя хал. Легендата за българската трудолюбивост може би важи за нашите баби и дядовци, но в днешни дни положението е трагично...
От работа файда няма - изпробвано е нееднократно.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз гласувах за най-високата позиция, и ще кажа защо.
Няма да засягам настоящият момент, където получавам добри пари, но винаги може още, но не това е тема на мнението ми.
Аз имам идеи...
Идеите ми работят, някой сам съм си ги развил, някой съм дал на познати и те са доволни, дори "продадох" 2 идеи за реализация и хората са доволни от резултатите, НО, ако имах средства да реализирам по-мащабните (които са развити на хартия), без доза скромност- Ще променя света
Не вярвате?
Като тест, че идеите ми работят, мога да "подаря" една скорошна идея на някой, който има да кажем фирма за превози, има достатъчно голям бус/рейс малко по-хубав от средният клас бус/рейс, идеята се основава на един вид платени екскурзии из страната за различни периоди- еднодневна, двудневна и тн. Проекта ще дам само на такъв човек, с такъв бизнес.
Няма да засягам настоящият момент, където получавам добри пари, но винаги може още, но не това е тема на мнението ми.
Аз имам идеи...
Идеите ми работят, някой сам съм си ги развил, някой съм дал на познати и те са доволни, дори "продадох" 2 идеи за реализация и хората са доволни от резултатите, НО, ако имах средства да реализирам по-мащабните (които са развити на хартия), без доза скромност- Ще променя света

Не вярвате?
Като тест, че идеите ми работят, мога да "подаря" една скорошна идея на някой, който има да кажем фирма за превози, има достатъчно голям бус/рейс малко по-хубав от средният клас бус/рейс, идеята се основава на един вид платени екскурзии из страната за различни периоди- еднодневна, двудневна и тн. Проекта ще дам само на такъв човек, с такъв бизнес.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
За да не пускам нова тема, да питам тука. Що превръщате форума в лексикон ве?!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
KPETEH написа:За да не пускам нова тема, да питам тука. Що превръщате форума в лексикон ве?!
Щот няма какво да правиме

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Отдавна не е имало толкова тъпи теми
Тая бие всички по тъпотия.
А техническите форуми умрели напълно, добре че на на по една тема за снимки и една за обсъждаме на обяви та и там са има пи някое мнение

А техническите форуми умрели напълно, добре че на на по една тема за снимки и една за обсъждаме на обяви та и там са има пи някое мнение

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

в тоя ред на мисли

в темата дето се хвалят кой кво купил напоследък само парфюми

чакам и до лаковете за нокти и кремове да се стигне и ще се възмутя официално ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
Най-лошото дето виждам, е че някога активни и можещи юзъри са се превърнали в ботове. Не искам да пиша никове, ама се чудя, дали наистина зад тия никове седят хората от едно време или некъф вирус им краде акаунтите. Другото е когато баннати или изтрили си акаунтите, се регистрират наново и се правят на ударени.
Некой пуска тема и се почва едно писане, след 2-рата страница на 90% от писалите им се е искало да не са писали. Не е ли така?!
Цъкам на темата за сбъднатите мечти да видя кво пише, гледам 3 мнения, тотално спрели, като темата и отстрани се мъдри, Колко треа да зимате и то от Хаос-а, дето откак си истри темата с фактурите само пари са му в главата и писанията. Като си имате комплекси, па пазете си ги за себе си, нали затфа са комплекси!
Едно време по цеховете и други предприятия имаше табели: "Ако нямате какво да правите, не го правете тук!"
И без туй сте 10-15 редовни, фанете си правете по една сбирка, малко да си разнообразите живота дет се вика.... баси!
Не искам да пускам отделна тема за моите терзания свързани с вас, затуй ползвам таа хартийка.
Некой пуска тема и се почва едно писане, след 2-рата страница на 90% от писалите им се е искало да не са писали. Не е ли така?!
Цъкам на темата за сбъднатите мечти да видя кво пише, гледам 3 мнения, тотално спрели, като темата и отстрани се мъдри, Колко треа да зимате и то от Хаос-а, дето откак си истри темата с фактурите само пари са му в главата и писанията. Като си имате комплекси, па пазете си ги за себе си, нали затфа са комплекси!
Е.Димитров написа:KPETEH написа:За да не пускам нова тема, да питам тука. Що превръщате форума в лексикон ве?!
Щот няма какво да правиме![]()
Едно време по цеховете и други предприятия имаше табели: "Ако нямате какво да правите, не го правете тук!"
И без туй сте 10-15 редовни, фанете си правете по една сбирка, малко да си разнообразите живота дет се вика.... баси!
Не искам да пускам отделна тема за моите терзания свързани с вас, затуй ползвам таа хартийка.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Как да се съберат, като са със силно международно участие
Макар че могат да си сглобят една чат стаичка...
А най са ми чудни плачкащите за източното минало, позиционирали се далеч на запад

А най са ми чудни плачкащите за източното минало, позиционирали се далеч на запад

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Предлагам следващата анкета да бъде доста голяма и да се гласува за никове, които смело бутат форума към "тиняка" 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
На процент съм, колкото сделки реализирам толкова ще взема. И двата ми бизнеса са така, и съм доволен.

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
barty написа:На процент съм, колкото сделки реализирам толкова ще взема. И двата ми бизнеса са така, и съм доволен.
Офтопик си!
Аз гласувах за макса, които е гласувал по друг начин значи лъже ... 
Ами супер, значи на хоратата не им се развалят колите напоследък

Bavarcho написа:Отдавна не е имало толкова тъпи темиТая бие всички по тъпотия.
Ами супер, значи на хоратата не им се развалят колите напоследък
Владо написа:Как да се съберат, като са със силно международно участие![]()
Колега, леко ме жегваш

От друга страна някои тук се държат като сърдития смърф. Всички са им криви и от всичко са недоволни, но нищо не правят за да променят нещата. Аз съм ОК да ме критикува някой, който е пуснал 20-30 високосъдържателни теми, обсъждащи философското начало или нещо от сорта

Въпрос - По-добре ли бяхте при соца?
Отговор - Да
Следва определение - "плачкащите за източното минало, позиционирали се далеч на запад"
?????
Какво искаш да кажеш, Колега? "Извън темата" е място, дето се обсъжда всичко различно от БМВ и модераторите от форума много пъти си затварят очите за това или онова. Огромно евала за което

Не визирам никого, но май леко трябва да свалят нивата на вербалната агресия във форума. Ще е по-добре за всички, не мислите ли?