Колко лева заслужавате да е заплатата ви

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Колко лева заслужавате да е заплатата ви

1000 лв.
9
7%
1500 лв.
18
14%
2000 лв.
18
14%
2500 лв.
14
11%
3000 лв.
13
10%
3500 лв.
10
8%
4000 лв.
2
2%
4500 лв.
3
2%
5000+ лв.
13
10%
10000+ лв.
8
6%
20000+ лв.
2
2%
30000+ лв.
1
1%
50000+ лв.
0
Няма гласували
100000+ лв.
19
15%

Общо гласове : 130
Слави
Аватар

Re: Колко лева заслужавате да е заплатата ви

Мнение от © » 17 Сеп 2016, 7:22

alx написа:...

Това е позицията на работотдателя. Как да ти плати повече, като или няма от къде да дойдат парите или има много други, които биха застанали на твоето място

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 17 Сеп 2016, 7:41

От 31%-те разбрах защо българите сме на тоя хал. Легендата за българската трудолюбивост може би важи за нашите баби и дядовци, но в днешни дни положението е трагично...

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 17 Сеп 2016, 7:56

The_Ancient написа:От 31%-те разбрах защо българите сме на тоя хал. Легендата за българската трудолюбивост може би важи за нашите баби и дядовци, но в днешни дни положението е трагично...

От работа файда няма - изпробвано е нееднократно. :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 17 Сеп 2016, 8:05

Аз гласувах за най-високата позиция, и ще кажа защо.
Няма да засягам настоящият момент, където получавам добри пари, но винаги може още, но не това е тема на мнението ми.
Аз имам идеи...
Идеите ми работят, някой сам съм си ги развил, някой съм дал на познати и те са доволни, дори "продадох" 2 идеи за реализация и хората са доволни от резултатите, НО, ако имах средства да реализирам по-мащабните (които са развити на хартия), без доза скромност- Ще променя света :mhihi:

Не вярвате?
Като тест, че идеите ми работят, мога да "подаря" една скорошна идея на някой, който има да кажем фирма за превози, има достатъчно голям бус/рейс малко по-хубав от средният клас бус/рейс, идеята се основава на един вид платени екскурзии из страната за различни периоди- еднодневна, двудневна и тн. Проекта ще дам само на такъв човек, с такъв бизнес.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 17 Сеп 2016, 8:14

За да не пускам нова тема, да питам тука. Що превръщате форума в лексикон ве?!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 17 Сеп 2016, 8:17

KPETEH написа:За да не пускам нова тема, да питам тука. Що превръщате форума в лексикон ве?!

Щот няма какво да правиме
:yes: :bchug:

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 17 Сеп 2016, 8:19

Отдавна не е имало толкова тъпи теми :yes: Тая бие всички по тъпотия.
А техническите форуми умрели напълно, добре че на на по една тема за снимки и една за обсъждаме на обяви та и там са има пи някое мнение :no:
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 17 Сеп 2016, 8:26

:OT:
в тоя ред на мисли :mhihi:

в темата дето се хвалят кой кво купил напоследък само парфюми :mhihi:
чакам и до лаковете за нокти и кремове да се стигне и ще се възмутя официално ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от KPETEH » 17 Сеп 2016, 8:38

Най-лошото дето виждам, е че някога активни и можещи юзъри са се превърнали в ботове. Не искам да пиша никове, ама се чудя, дали наистина зад тия никове седят хората от едно време или некъф вирус им краде акаунтите. Другото е когато баннати или изтрили си акаунтите, се регистрират наново и се правят на ударени.

Некой пуска тема и се почва едно писане, след 2-рата страница на 90% от писалите им се е искало да не са писали. Не е ли така?!
Цъкам на темата за сбъднатите мечти да видя кво пише, гледам 3 мнения, тотално спрели, като темата и отстрани се мъдри, Колко треа да зимате и то от Хаос-а, дето откак си истри темата с фактурите само пари са му в главата и писанията. Като си имате комплекси, па пазете си ги за себе си, нали затфа са комплекси!

Е.Димитров написа:
KPETEH написа:За да не пускам нова тема, да питам тука. Що превръщате форума в лексикон ве?!

Щот няма какво да правиме
:yes: :bchug:

Едно време по цеховете и други предприятия имаше табели: "Ако нямате какво да правите, не го правете тук!"
И без туй сте 10-15 редовни, фанете си правете по една сбирка, малко да си разнообразите живота дет се вика.... баси!

Не искам да пускам отделна тема за моите терзания свързани с вас, затуй ползвам таа хартийка.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 17 Сеп 2016, 8:43

Как да се съберат, като са със силно международно участие :mhihi:

Макар че могат да си сглобят една чат стаичка...

А най са ми чудни плачкащите за източното минало, позиционирали се далеч на запад :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 17 Сеп 2016, 8:49

Предлагам следващата анкета да бъде доста голяма и да се гласува за никове, които смело бутат форума към "тиняка" :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 17 Сеп 2016, 9:03

На процент съм, колкото сделки реализирам толкова ще взема. И двата ми бизнеса са така, и съм доволен.
:yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от KPETEH » 17 Сеп 2016, 9:10

barty написа:На процент съм, колкото сделки реализирам толкова ще взема. И двата ми бизнеса са така, и съм доволен.

Офтопик си!

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 17 Сеп 2016, 9:15

Аз гласувах за макса, които е гласувал по друг начин значи лъже ... :mhihi:

Bavarcho написа:Отдавна не е имало толкова тъпи теми :yes: Тая бие всички по тъпотия.
А техническите форуми умрели напълно, добре че на на по една тема за снимки и една за обсъждаме на обяви та и там са има пи някое мнение :no:

Ами супер, значи на хоратата не им се развалят колите напоследък

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 17 Сеп 2016, 13:29

Владо написа:Как да се съберат, като са със силно международно участие :mhihi:

Макар че могат да си сглобят една чат стаичка...

А най са ми чудни плачкащите за източното минало, позиционирали се далеч на запад :mhihi:

Колега, леко ме жегваш ;) Честно казано, интересува ме какво мислят хората в бг. Тук има фенове от различни градове и всякакви прослойки и могат да се придобият някакви представи. Поне аз за мен самият си вадя изводи де. ;) Затова и задавам такива въпроси.

От друга страна някои тук се държат като сърдития смърф. Всички са им криви и от всичко са недоволни, но нищо не правят за да променят нещата. Аз съм ОК да ме критикува някой, който е пуснал 20-30 високосъдържателни теми, обсъждащи философското начало или нещо от сорта :dunno: Или аз съм забравил български, или в самия език са настъпили някакви сериозни промени. Не съм си позволявал да обиждам други тук, а и не виждам смисъл от това. Тук сме, за да си лафим и обсъждаме живота във всякакви аспекти. Нормално е да има различно мислещи и това не е причина да използвам епитети под една или друга форма. Пример:

Въпрос - По-добре ли бяхте при соца?
Отговор - Да
Следва определение - "плачкащите за източното минало, позиционирали се далеч на запад"
?????

Какво искаш да кажеш, Колега? "Извън темата" е място, дето се обсъжда всичко различно от БМВ и модераторите от форума много пъти си затварят очите за това или онова. Огромно евала за което :yes: Но да седнем да си даваме определения само заради това, че мислим различно е меко казано тъпо. Не мислиш ли? Лицето Х дал две или три годишни заплати, за да се сдобие с любимата си марка, сложил газова уредба (откъде пари за бензин), търси гуми втора употреба и при това ме сочи с пръст, колко съм бил зле за нещо си :shock: Друг се е родил след като съм се регистрал тук, вече ми дава тон в живота, как да живея :shock: Чакай малко, аз не давам наклон на никого, хайде и на мен да не ми го дават.

Не визирам никого, но май леко трябва да свалят нивата на вербалната агресия във форума. Ще е по-добре за всички, не мислите ли?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата