Auto Motor Show по btv
Модератор: Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Auto Motor Show по btv
Не видях тема, та реших да изцвъкам една...
Гледахте ли първи епизод?
Какво мислите?
Има ли шанс за качествено българско автомобилно предаване?
п.с. аз ще пиша по-късно моето мнение
Гледахте ли първи епизод?
Какво мислите?
Има ли шанс за качествено българско автомобилно предаване?

п.с. аз ще пиша по-късно моето мнение

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Re: Auto Motor Show по btv
много са зле водещите според мен...
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Ще го дръпна да видя. Дано само да няма мърли, като преди време едно предаване по ТВ7, първоначално с Аспарух, после с няква дървена миндилка. Иначе не е като да не бъкаме от всякакви екзотики. Та що да няма мегдан за добро автомобилно предаване. Само трябва да се намерят карачи, които и да могат да обелят две приказки, като хората не мякайки. Нищо против диалектозните, но предаване в национален ефир предполага правилен изказ, без изгъзици. После някой трябва и да убеди мутрягите да си отдадат скъпите возила за 1-2 дена за нормална цена без да се лакомят. И те ти го готов българския аналог на топ гиър 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
тамън цял ден си мисля да пусна такава тема, изпревари ме
всъщност вече са два епизода..
Много зле, аз това и очаквах за жалост.
Замисъла му е зле. Някакави "рубрики" набутани прекалено много според мен. "Клуб 300" тестват електрическа тесла в първи епизод, във втори електрическа 3-ка
"Петролхед" очаквах да има интерсни гости дето наистина са такива, или поне някакви дето имат малко по-така отношение към колите, а то втори епизод - Поли Генова
Начина на снимане (подбор на кадри) е на нивото на клип в вебокса, не и за национален ефир.. Сценария пак зле. Девойката не ми седи сериозно (още от изявите й в бг сапунката по нова тв не ми е приятна някак) назубрила е някакъв текст и няма никаква емоция. (прави някакви муцуни, ама си личи че не й е отвътре) Лошото е че и текста дето го декламира не знам кой го пише, ама има някакви думи дето са излишни.. втория епизод мнението за макларъна с интуитивното управление и някакви други сложни думи дето забравих
Единственото добро е Влади Кулев който вероятно е единствения в продукцията дето е наистина автомобилен фен, карач е без спор, има доста опит. Съобразява се с някаквъв сценарии и си личи.
Шанс за добро авто предаване май няма. Хора дето да го направят съм сигурен че има доста. Не са един и двама хората само от бмв лагера дето се сещам да им идват отвътре такива неща. Но си мисля че тв-то у нас има някаква изгредена рамка като стане въпрос за авто предаване която е много грешна.

всъщност вече са два епизода..
Много зле, аз това и очаквах за жалост.
Замисъла му е зле. Някакави "рубрики" набутани прекалено много според мен. "Клуб 300" тестват електрическа тесла в първи епизод, във втори електрическа 3-ка

Начина на снимане (подбор на кадри) е на нивото на клип в вебокса, не и за национален ефир.. Сценария пак зле. Девойката не ми седи сериозно (още от изявите й в бг сапунката по нова тв не ми е приятна някак) назубрила е някакъв текст и няма никаква емоция. (прави някакви муцуни, ама си личи че не й е отвътре) Лошото е че и текста дето го декламира не знам кой го пише, ама има някакви думи дето са излишни.. втория епизод мнението за макларъна с интуитивното управление и някакви други сложни думи дето забравих

Единственото добро е Влади Кулев който вероятно е единствения в продукцията дето е наистина автомобилен фен, карач е без спор, има доста опит. Съобразява се с някаквъв сценарии и си личи.
Шанс за добро авто предаване май няма. Хора дето да го направят съм сигурен че има доста. Не са един и двама хората само от бмв лагера дето се сещам да им идват отвътре такива неща. Но си мисля че тв-то у нас има някаква изгредена рамка като стане въпрос за авто предаване която е много грешна.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Гледах и двете серии.
Хареса ми само един завой на Калояново с новата тройка.
Всичко друго е много зле и някак изкуствено.
Ааа и някакви стари кадри как Иван и Андрей
обръща някаква датчия.
Хареса ми само един завой на Калояново с новата тройка.
Всичко друго е много зле и някак изкуствено.
Ааа и някакви стари кадри как Иван и Андрей

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Гледах първия епизод вчера и не съм впечатлен някак...Прекалено накъсано, почва едно, друго продължава.Някакви рубрики, и аз нз ще дръпна да видя и 2-ри епизод тия дни и пак ще пиша 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Изкуствено ми стоят, особено мацката. Вторият епизод ми се стори по-интересен от първия, но си личи, че и двамата не знаят как да водят предаване. Иначе мацката много се кефеше на колата, докато някакви 20-30 год. бангии я задминаваха като спряла. Ясно, че се снима, ама поне малко да я беше натиснала, да повярваме, че много я кефи...
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
В предвид това че отдавна не е имало такова предаване ми хареса,за детайлите съм съгласен,да се надяваме че ще се оправят за напред.
- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
Не успя да ме грабне предаването като цяло, а водещата определено не е на място. 

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
къде ги има качени?
- Stahlblau
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: направо.
- Мечтае да кара: настрани!
- Детайли за колата: винаги на борд.
Проблема е в качеството на самото предаване. Под качество имам предвид качество на заснемане. Не може да изкараш Макларън и Авентадор и да ги снимаш след два ЗИЛа опушени в сажди... Аграрно е меко казано. Иначе снимат с гоупрота ама нещо не е както трябва... Личи си че е българско някакси. А тия коли ги видях на живо на Долна Митрополия преди няколко седмици заедно с един зелен Хуракан и мога да ви кажа че са космически кораби буквално, но не ме впечатлиха в предаването.
Водещата на мен ми седи чаровна не знам какво не й харесвате, а и си трябва една жена в такова предаване стига да може да кара разбира се. Влади Кулев
, Фицата също е
Ако аз имах две такива коли, щях да ги презентирам на някое яко място - изоставена фабрика примерно, или някое място с хубава акустика да може да се чуят тия коли. Можеха да ги закарат на някой проход, ама не на Беклемето, а примерно в Румънско има ебати яките засукани пътища и красоти. Не е далече и ще стане много по-качествено като изпълнение. В първите епизоди можеха да извикат по-интересни гости, а не да слушам за на Поли Генова Полото. Имаме толкова състезатели във всякакви дисциплини, имаме и богати хора с пари, които са покарали доста екзотики, които имат какво да споделят...
Това разбира се е градивна критика.
Няма да пропускам епизод.
Надявам се нещата да вървят само нагоре!

Водещата на мен ми седи чаровна не знам какво не й харесвате, а и си трябва една жена в такова предаване стига да може да кара разбира се. Влади Кулев

Ако аз имах две такива коли, щях да ги презентирам на някое яко място - изоставена фабрика примерно, или някое място с хубава акустика да може да се чуят тия коли. Можеха да ги закарат на някой проход, ама не на Беклемето, а примерно в Румънско има ебати яките засукани пътища и красоти. Не е далече и ще стане много по-качествено като изпълнение. В първите епизоди можеха да извикат по-интересни гости, а не да слушам за на Поли Генова Полото. Имаме толкова състезатели във всякакви дисциплини, имаме и богати хора с пари, които са покарали доста екзотики, които имат какво да споделят...
Това разбира се е градивна критика.
Няма да пропускам епизод.
Надявам се нещата да вървят само нагоре!

Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...
- skoklev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E46 330xi, сега Туарег 3.2 vr6
Аз, както повечето фенове на топ гиър, съм свикнал прекалено много водещия на едно автомобилно предаване всичко да му идва отвътре. Да е естествено, леко, точно и "напоително". Как да се насладя на предаване, в което всяко изречение звучи сухо, назубрено и неестествено? А да си водещ, и да не знаеш как се произнася една от най-разпознаваемите марки автомобили (https://g.co/kgs/hWCO1c) е просто смешно!
Доста по-приятно, меродавно и забавно е да гледаш разните клипчета на многото влогъри, водещи и предавания в Youtube, от колкото да напрягаш всички сетива с предаване в което видимо нито водещите, нито екипа знаят какво трябва да се получи накрая. А повечето от тях правят цяло ревю със 3-4 GоPro-та, сами си едитват материала, без екип...
Доста по-приятно, меродавно и забавно е да гледаш разните клипчета на многото влогъри, водещи и предавания в Youtube, от колкото да напрягаш всички сетива с предаване в което видимо нито водещите, нито екипа знаят какво трябва да се получи накрая. А повечето от тях правят цяло ревю със 3-4 GоPro-та, сами си едитват материала, без екип...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ylaine написа:къде ги има качени?
zamunda.n e t
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
skoklev написа:Доста по-приятно, меродавно и забавно е да гледаш разните клипчета на многото влогъри, водещи и предавания в Youtube, от колкото да напрягаш всички сетива с предаване в което видимо нито водещите, нито екипа знаят какво трябва да се получи накрая. А повечето от тях правят цяло ревю със 3-4 GоPro-та, сами си едитват материала, без екип...
Именно. Matt Farah(thesmokingtire) от доста време прави само 1 take-ове само с 2 Go Pro-та. Rob Ferretti не е само с GoPro, но пак се придържа до 1 голяма камера и 1 GoPro. 1320 вече има няколко човека, всеки снимащ с отделна камера, но в повечето случаи мат'ряла е от една, макс 2 камери. На мен лично много ми допадат каналите на Motor Trend и някои на /DRIVE. Aбе общо взето youtube е най-добрия вариант, ако искаш да видиш ревюта, мнения и т.н. за последните модели бИгачки

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Изобщо няма нужда да го сваляте...
Цък
Цък