Auto Motor Show по btv

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Auto Motor Show по btv

Мнение от vicho » 17 Окт 2016, 18:04

Не видях тема, та реших да изцвъкам една...

Гледахте ли първи епизод?

Какво мислите?

Има ли шанс за качествено българско автомобилно предаване? :dunno:

п.с. аз ще пиша по-късно моето мнение :smoke:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Re: Auto Motor Show по btv

Мнение от BorislavB » 17 Окт 2016, 18:07

много са зле водещите според мен...
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 17 Окт 2016, 18:18

Ще го дръпна да видя. Дано само да няма мърли, като преди време едно предаване по ТВ7, първоначално с Аспарух, после с няква дървена миндилка. Иначе не е като да не бъкаме от всякакви екзотики. Та що да няма мегдан за добро автомобилно предаване. Само трябва да се намерят карачи, които и да могат да обелят две приказки, като хората не мякайки. Нищо против диалектозните, но предаване в национален ефир предполага правилен изказ, без изгъзици. После някой трябва и да убеди мутрягите да си отдадат скъпите возила за 1-2 дена за нормална цена без да се лакомят. И те ти го готов българския аналог на топ гиър :mhihi:

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 17 Окт 2016, 18:45

тамън цял ден си мисля да пусна такава тема, изпревари ме :)
всъщност вече са два епизода..

Много зле, аз това и очаквах за жалост.
Замисъла му е зле. Някакави "рубрики" набутани прекалено много според мен. "Клуб 300" тестват електрическа тесла в първи епизод, във втори електрическа 3-ка :roll: "Петролхед" очаквах да има интерсни гости дето наистина са такива, или поне някакви дето имат малко по-така отношение към колите, а то втори епизод - Поли Генова :no:
Начина на снимане (подбор на кадри) е на нивото на клип в вебокса, не и за национален ефир.. Сценария пак зле. Девойката не ми седи сериозно (още от изявите й в бг сапунката по нова тв не ми е приятна някак) назубрила е някакъв текст и няма никаква емоция. (прави някакви муцуни, ама си личи че не й е отвътре) Лошото е че и текста дето го декламира не знам кой го пише, ама има някакви думи дето са излишни.. втория епизод мнението за макларъна с интуитивното управление и някакви други сложни думи дето забравих :mhihi:
Единственото добро е Влади Кулев който вероятно е единствения в продукцията дето е наистина автомобилен фен, карач е без спор, има доста опит. Съобразява се с някаквъв сценарии и си личи.

Шанс за добро авто предаване май няма. Хора дето да го направят съм сигурен че има доста. Не са един и двама хората само от бмв лагера дето се сещам да им идват отвътре такива неща. Но си мисля че тв-то у нас има някаква изгредена рамка като стане въпрос за авто предаване която е много грешна.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 17 Окт 2016, 19:18

Гледах и двете серии.
Хареса ми само един завой на Калояново с новата тройка.
Всичко друго е много зле и някак изкуствено.
Ааа и някакви стари кадри как Иван и Андрей :mhihi: обръща някаква датчия.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 17 Окт 2016, 19:43

Гледах първия епизод вчера и не съм впечатлен някак...Прекалено накъсано, почва едно, друго продължава.Някакви рубрики, и аз нз ще дръпна да видя и 2-ри епизод тия дни и пак ще пиша :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 17 Окт 2016, 19:53

Изкуствено ми стоят, особено мацката. Вторият епизод ми се стори по-интересен от първия, но си личи, че и двамата не знаят как да водят предаване. Иначе мацката много се кефеше на колата, докато някакви 20-30 год. бангии я задминаваха като спряла. Ясно, че се снима, ама поне малко да я беше натиснала, да повярваме, че много я кефи...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 730 d
Мечтае да кара: X5

Мнение от mpp82 » 17 Окт 2016, 19:58

В предвид това че отдавна не е имало такова предаване ми хареса,за детайлите съм съгласен,да се надяваме че ще се оправят за напред.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 3.2i CSL '03

Мнение от Дидо85 » 18 Окт 2016, 10:46

Не успя да ме грабне предаването като цяло, а водещата определено не е на място. :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 18 Окт 2016, 13:06

къде ги има качени?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 18 Окт 2016, 13:28

Проблема е в качеството на самото предаване. Под качество имам предвид качество на заснемане. Не може да изкараш Макларън и Авентадор и да ги снимаш след два ЗИЛа опушени в сажди... Аграрно е меко казано. Иначе снимат с гоупрота ама нещо не е както трябва... Личи си че е българско някакси. А тия коли ги видях на живо на Долна Митрополия преди няколко седмици заедно с един зелен Хуракан и мога да ви кажа че са космически кораби буквално, но не ме впечатлиха в предаването.
Водещата на мен ми седи чаровна не знам какво не й харесвате, а и си трябва една жена в такова предаване стига да може да кара разбира се. Влади Кулев :bowdown: , Фицата също е :yes:
Ако аз имах две такива коли, щях да ги презентирам на някое яко място - изоставена фабрика примерно, или някое място с хубава акустика да може да се чуят тия коли. Можеха да ги закарат на някой проход, ама не на Беклемето, а примерно в Румънско има ебати яките засукани пътища и красоти. Не е далече и ще стане много по-качествено като изпълнение. В първите епизоди можеха да извикат по-интересни гости, а не да слушам за на Поли Генова Полото. Имаме толкова състезатели във всякакви дисциплини, имаме и богати хора с пари, които са покарали доста екзотики, които имат какво да споделят...
Това разбира се е градивна критика.
Няма да пропускам епизод.
Надявам се нещата да вървят само нагоре!
:bchug:
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше E46 330xi, сега Туарег 3.2 vr6

Мнение от skoklev » 18 Окт 2016, 17:42

Аз, както повечето фенове на топ гиър, съм свикнал прекалено много водещия на едно автомобилно предаване всичко да му идва отвътре. Да е естествено, леко, точно и "напоително". Как да се насладя на предаване, в което всяко изречение звучи сухо, назубрено и неестествено? А да си водещ, и да не знаеш как се произнася една от най-разпознаваемите марки автомобили (https://g.co/kgs/hWCO1c) е просто смешно!
Доста по-приятно, меродавно и забавно е да гледаш разните клипчета на многото влогъри, водещи и предавания в Youtube, от колкото да напрягаш всички сетива с предаване в което видимо нито водещите, нито екипа знаят какво трябва да се получи накрая. А повечето от тях правят цяло ревю със 3-4 GоPro-та, сами си едитват материала, без екип...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 18 Окт 2016, 17:44

ylaine написа:къде ги има качени?

zamunda.n e t
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 18 Окт 2016, 18:53

skoklev написа:Доста по-приятно, меродавно и забавно е да гледаш разните клипчета на многото влогъри, водещи и предавания в Youtube, от колкото да напрягаш всички сетива с предаване в което видимо нито водещите, нито екипа знаят какво трябва да се получи накрая. А повечето от тях правят цяло ревю със 3-4 GоPro-та, сами си едитват материала, без екип...

Именно. Matt Farah(thesmokingtire) от доста време прави само 1 take-ове само с 2 Go Pro-та. Rob Ferretti не е само с GoPro, но пак се придържа до 1 голяма камера и 1 GoPro. 1320 вече има няколко човека, всеки снимащ с отделна камера, но в повечето случаи мат'ряла е от една, макс 2 камери. На мен лично много ми допадат каналите на Motor Trend и някои на /DRIVE. Aбе общо взето youtube е най-добрия вариант, ако искаш да видиш ревюта, мнения и т.н. за последните модели бИгачки :mhihi: Тва нашето, като гледам отзивите даже няма да си направя труда да го търся и свалям :mhihi:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 18 Окт 2016, 19:24

Изобщо няма нужда да го сваляте...
Цък

Следваща

Назад към Извън Темата