Избор между два радар детектора?
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Избор между два радар детектора?
Подариха ми тези два детектора и се чудя кой от двата да използвам, мнения на запознати колеги, че досега никога не съм имал и съм гол и бос по темата.

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Re: Избор между два радар детектора?
Whistler-a
.
Но при мен с предно стъкло "термокомфорт" (S358A) в Е39 не работи какъвто и да е радардетектор. Незнам как е при Е92 но ако има такава екстра колата, няма да е по-различно положението.
Ползвал съм WHISTLER XTR-265 на кола без термокомфортно предно стъкло и ако има включен радар го засичаше на повече от километър.

Но при мен с предно стъкло "термокомфорт" (S358A) в Е39 не работи какъвто и да е радардетектор. Незнам как е при Е92 но ако има такава екстра колата, няма да е по-различно положението.
Ползвал съм WHISTLER XTR-265 на кола без термокомфортно предно стъкло и ако има включен радар го засичаше на повече от километър.
Последна промяна gentata на 04 Дек 2016, 18:56, променена общо 2 пъти
- dreadx
- младши ентусиаст
-
Закачи ги и двата - тествай когато минаваш покрай някоя камера за скорост.
gentata, пробвай ако го монтираш над огледалото дали няма да хваща - обикновено оставят по някоя "дупка" в стъклото, където да не спира радиовълни.
gentata, пробвай ако го монтираш над огледалото дали няма да хваща - обикновено оставят по някоя "дупка" в стъклото, където да не спира радиовълни.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
dreadx написа:Закачи ги и двата - тествай когато минаваш покрай някоя камера за скорост.
Там е монтирана стойката точно над огледалото и максимално близо до стойката му че да е максимално голям обхвата, но ефекта е същия. Като приближавам стационарна камера не я засича до като е пред мен още, но дойде ли до страничните стъкла и я задмина почва да свирка детектора

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Аз не съм с такова стъкло, само с горна линия на прозореца S761A Individual sunshade glazing, но челното стъкло ми е затъмнено с 3М фолио, не знам дали това ще оказва значение за детектора.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- The Edge
- младши ентусиаст
-
- Кара: тъжно друга марка :(
- Мечтае да кара: Пак BMW
С фолиото няма да имаш проблем ( не екранира радио-вълни)
Иначе свирача го дават по-добър от коврата
Иначе свирача го дават по-добър от коврата

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
gentata написа:dreadx написа:Закачи ги и двата - тествай когато минаваш покрай някоя камера за скорост.
Там е монтирана стойката точно над огледалото и максимално близо до стойката му че да е максимално голям обхвата, но ефекта е същия. Като приближавам стационарна камера не я засича до като е пред мен още, но дойде ли до страничните стъкла и я задмина почва да свирка детектора
Има стационарни детектори за такива случаи, които са и много по-хубави от мобилните, но не са евтини.
gentata написа:Whistler-a.
прочети си упътването на колата - там е написано къде са ти "прозорците" в стъклото за монтиранре на тол транспондери, радарни детектори и тн... мисля, че за твоята кола е от дясно и горе спрямо задното огледало (като гледаш отвътре)
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
8 мнения
• Страница 1 от 1