Избор между два радар детектора?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Избор между два радар детектора?

Мнение от Nukem » 04 Дек 2016, 17:51

Подариха ми тези два детектора и се чудя кой от двата да използвам, мнения на запознати колеги, че досега никога не съм имал и съм гол и бос по темата.
Изображение
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: седнал
Детайли за колата: Правиланта 39-ка

Re: Избор между два радар детектора?

Мнение от gentata » 04 Дек 2016, 19:13

Whistler-a :yes: .
Но при мен с предно стъкло "термокомфорт" (S358A) в Е39 не работи какъвто и да е радардетектор. Незнам как е при Е92 но ако има такава екстра колата, няма да е по-различно положението.
Ползвал съм WHISTLER XTR-265 на кола без термокомфортно предно стъкло и ако има включен радар го засичаше на повече от километър.
Последна промяна gentata на 04 Дек 2016, 19:56, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dreadx » 04 Дек 2016, 19:28

Закачи ги и двата - тествай когато минаваш покрай някоя камера за скорост.
gentata, пробвай ако го монтираш над огледалото дали няма да хваща - обикновено оставят по някоя "дупка" в стъклото, където да не спира радиовълни.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: седнал
Детайли за колата: Правиланта 39-ка

Мнение от gentata » 04 Дек 2016, 19:42

dreadx написа:Закачи ги и двата - тествай когато минаваш покрай някоя камера за скорост.
gentata, пробвай ако го монтираш над огледалото дали няма да хваща - обикновено оставят по някоя "дупка" в стъклото, където да не спира радиовълни.

Там е монтирана стойката точно над огледалото и максимално близо до стойката му че да е максимално голям обхвата, но ефекта е същия. Като приближавам стационарна камера не я засича до като е пред мен още, но дойде ли до страничните стъкла и я задмина почва да свирка детектора :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 04 Дек 2016, 19:46

Аз не съм с такова стъкло, само с горна линия на прозореца S761A Individual sunshade glazing, но челното стъкло ми е затъмнено с 3М фолио, не знам дали това ще оказва значение за детектора.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тъжно друга марка :(
Мечтае да кара: Пак BMW

Мнение от The Edge » 04 Дек 2016, 21:06

С фолиото няма да имаш проблем ( не екранира радио-вълни)
Иначе свирача го дават по-добър от коврата :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 04 Дек 2016, 23:48

gentata написа:
dreadx написа:Закачи ги и двата - тествай когато минаваш покрай някоя камера за скорост.

Там е монтирана стойката точно над огледалото и максимално близо до стойката му че да е максимално голям обхвата, но ефекта е същия. Като приближавам стационарна камера не я засича до като е пред мен още, но дойде ли до страничните стъкла и я задмина почва да свирка детектора :mhihi:

Има стационарни детектори за такива случаи, които са и много по-хубави от мобилните, но не са евтини.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Дек 2016, 19:12

gentata написа:Whistler-a :yes: .
Но при мен с предно стъкло "термокомфорт" (S358A) в Е39 не работи какъвто и да е радардетектор. Незнам как е при Е92 но ако има такава екстра колата, няма да е по-различно положението.
Ползвал съм WHISTLER XTR-265 на кола без термокомфортно предно стъкло и ако има включен радар го засичаше на повече от километър.

прочети си упътването на колата - там е написано къде са ти "прозорците" в стъклото за монтиранре на тол транспондери, радарни детектори и тн... мисля, че за твоята кола е от дясно и горе спрямо задното огледало (като гледаш отвътре)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Назад към Извън Темата