.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Re: Да отслабнеш 40кг за 7 месеца.

Мнение от Dextuar » 03 Апр 2017, 12:05

bum_bum написа:Bulletproof coffee.

Може и bulletproof tea, но мазното се усеща повече. Лично аз слагам малко протеинче от тези с възможно най-малко въглехидрати за вкус, добавям upgraded MCT или Brainoctane и маслото и направо замествам някое яденето с него.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 03 Апр 2017, 16:01

daniel_e30 написа:Дайте някви идеи как да разнообразя пиенето,че водата ми дотегва :D

i-Рян :)
5 кг за 5 дни не се свалят, просто теглото на човек варира в граници плюс-минус 2-3 кг. Вчера сутринта бях 93.8, вечерта си легнах почти 96 :) Най-правилно според мен се следи теглото като се мери сутрин на гладно и на разтоварен самосвал ;)
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 03 Апр 2017, 16:34

@Е34: ясно, че Фатката е в задържането на новото по-ниско тегло, но първата част от успеха е постигането на това ново тегло. Челинджа е чисто с мотивационна цел, да видиш че другите свалят и да си кажеш "и аз мога, даже по-добре" и да започнеш. Винаги началото е най-трудно, после леко-леко и свикваш с новия режим (хранене и активност) и дори когато си доволен от теглото и вида си - не променяш режима и това не ти е неприятно.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 03 Апр 2017, 22:02

Borymeckata написа: хапвам кренвирши "Стара планина"

Какви кренвирши, качествена храна и здравословно хранене :wave: Месото минимално обработено. Просто сменяш вида - свинско, телешко, пилешко, агнешко, заешко, риба. Каквото ти харесва, но максимално необработено. Кренвирши и т.н. са минали покрай месо.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 03 Апр 2017, 22:06

Като човек,който е свалил 20 кила ти казвам,че ти си герой!Това е наистина много,поздравления :clap: Пожелавам ти да си ги задържиш,защото колегата горе е прав-закрепването на едно положение също е част от хватката :yes:
като сте казали преди сега,да споделя и аз разликата-при мен са 20,при Врачанина е двойно :shock:
Последна промяна .:BENZINO:. на 04 Апр 2017, 18:24, променена общо 1 път
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 03' e46 330d
Мечтае да кара: Bmw E34 M5
Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.

Мнение от daniel_e30 » 04 Апр 2017, 17:01

Vra4anin написа:
daniel_e30 написа:29.03.17 - 108,4 кг. 03.04.17 - 103,5 кг. Снимки ще кача като направя месец. Ям месо и зелечуци,плодове и никакъв въглихедрат,освен този който съдържа в по-горе изброените.Никакво тесто,никаквo газирано,сокове и т.н,никaкво сладко. Дайте някви идеи как да разнообразя пиенето,че водата ми дотегва :D

Браво ! Въпреки, че ми се струва 5 кила за около няма и седмица е доста драстично. Аз толкова свалях в най-силните периоди за ЕДИН МЕСЕЦ, ти за седмица... доста е фрапиращо. Храни се все пак, недей да гладуваш ми е мисълта :!: Рим не е построен за един ден, затова не е нужно и ти да ставаш френски тип за 2 седмици. Просто не стресирай чак толкова организма, диетите са нож с две остриета все пак.
За водата, може да я разнообразяваш, като веднъж я пиеш от шише, друг път от чаша, третия път със сламка :mhihi: Какво да ти кажа... водата е живот и не, че е просто полезна, а без нея не може. Всички напитки различни от вода садържат някакъв вид боклуци. Освен да вземеш портокали и да си ги изтискаш сам за сок (горе долу от 5 - 6 портокала се получава една чаша за 3 глътки), друго не се сещам.

Благодаря ! Купих си днес нов кантар и заключението беше че съм 4,2 кг по-лек. :ok: Започнах да побягвам отново но е ебаси зора, краката ми ме скапват от болки и ще си съсипя ставите , интересен факт е че имам доста въздух мислех че ще е по-зле,трябва да мина под 3-те цифри мисля и ще намалее зора. Пиенето му намерих лесното с таратор в промишлени количества, ( само мазнина никаква не слагам). Открехнах се да ям зелена чушка пълна с сирене, ебаси густото опитайте, някой дни само на това карам. Успех !
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 04 Апр 2017, 18:14

Бих добавил, че трябва да се пие и повечко вода. Не натурални сокове, студени чайове и т.н., а вода. Най-добре 500мл на гладно, а в остатъка от деня, поне още 1.5л минимум и то равномерно пити.

Каквото и да правите отслабвате/напълнявате(има хора, които се опитват да напълнеят), най-важното е да задържите килограмите, докато тялото свикне. Колкото повече задържате, толкова по-лесно става нататък.

И имайте предвид и йо-йо ефекта. Познавам хора, при които след подобно "прераждане" се върнаха, че дори и отидоха отвъд.

Не е зле и спорт да се вкара в уравнението, защото диетата не е здраве.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 04 Апр 2017, 20:40

По повод спорта искам да питам нещо: графика ми е супер нередовен, често съм изцеден накрая на деня и нямам желание за нищо, мамо ли да се оправям да излизам и да тичам или фитнес да търся (около горна баня са кът). Та има ли смисъл от велоергометър - идеята е когато и да се прибера да се кача и да повъртя 30-40 или повече минути, да плувна в собствен сос и чак след това душ и припадане :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 04 Апр 2017, 21:06

Смисъл има разбира се, но според мен ако се прибираш късно вечер е малък шанса да се мотивираш. Мога да ти препоръчам да спортуваш сутрин преди работа. Може да ти звучи странно, но след първите няколко пъти се свиква и после всъщност си свеж през целия ден. При мен е подобно с натоварения график и за това ходя в 5,30 сутринта на фитнес. Много хора се шокират като чуят ама не е кой знае какво, даже намалих кафетата последно време и съм свеж.

Иначе аз бих си взел rowing machine ама нямам къде да я държа вкъщи.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 04 Апр 2017, 21:24

Denmark написа:Смисъл има разбира се, но според мен ако се прибираш късно вечер е малък шанса да се мотивираш. Мога да ти препоръчам да спортуваш сутрин преди работа. Може да ти звучи странно, но след първите няколко пъти се свиква и после всъщност си свеж през целия ден. При мен е подобно с натоварения график и за това ходя в 5,30 сутринта на фитнес. Много хора се шокират като чуят ама не е кой знае какво, даже намалих кафетата последно време и съм свеж.

В нормалните държави е практика, но в БГ не знам за денонощен фитнес или за такъв, който да отваря преди 6.30

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 04 Апр 2017, 21:51

dextuar написа:
Denmark написа:Смисъл има разбира се, но според мен ако се прибираш късно вечер е малък шанса да се мотивираш. Мога да ти препоръчам да спортуваш сутрин преди работа. Може да ти звучи странно, но след първите няколко пъти се свиква и после всъщност си свеж през целия ден. При мен е подобно с натоварения график и за това ходя в 5,30 сутринта на фитнес. Много хора се шокират като чуят ама не е кой знае какво, даже намалих кафетата последно време и съм свеж.

В нормалните държави е практика, но в БГ не знам за денонощен фитнес или за такъв, който да отваря преди 6.30

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Е да, и това го има, но пък ако започваш работа от малко по-късно ще имаш време за някаква тренировка, без значение фитнес, плуване или нещо друго. Ако не, поне една машина/уред вкъщи и 30-40 минути тренировка ще е много добре. Вероятно няма да свалиш килограми с подобни тренировки, но със сигурност ще се чувстваш физически много по-добре.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 04 Апр 2017, 22:03

Никъв проблем да тренираш след работа,усещаш се изморен,но това е психическа умора,разбираш го като си мислиш,че ще умреш в леглото,а лягаш и пускаш дългите :shock: :shock: и няма заспиване..
Аз съм бачкал вечерни смени до 22,30.прибирах се около 23 и към полунощ (понякога и в 1-2 ) ходех на лостове.Прибирам се,къпя се и спиш равномерно изморен-от работа и спорт :yes:
N.B. В началото е трудно да заспиваш след тренировки,което е нормално...
А упражнения вкъщи,аз гласувам за клекове.И лицеви опори.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 05 Апр 2017, 14:42

daniel_e30 написа:
Vra4anin написа:
daniel_e30 написа:29.03.17 - 108,4 кг. 03.04.17 - 103,5 кг. Снимки ще кача като направя месец. Ям месо и зелечуци,плодове и никакъв въглихедрат,освен този който съдържа в по-горе изброените.Никакво тесто,никаквo газирано,сокове и т.н,никaкво сладко. Дайте някви идеи как да разнообразя пиенето,че водата ми дотегва :D

Браво ! Въпреки, че ми се струва 5 кила за около няма и седмица е доста драстично. Аз толкова свалях в най-силните периоди за ЕДИН МЕСЕЦ, ти за седмица... доста е фрапиращо. Храни се все пак, недей да гладуваш ми е мисълта :!: Рим не е построен за един ден, затова не е нужно и ти да ставаш френски тип за 2 седмици. Просто не стресирай чак толкова организма, диетите са нож с две остриета все пак.
За водата, може да я разнообразяваш, като веднъж я пиеш от шише, друг път от чаша, третия път със сламка :mhihi: Какво да ти кажа... водата е живот и не, че е просто полезна, а без нея не може. Всички напитки различни от вода садържат някакъв вид боклуци. Освен да вземеш портокали и да си ги изтискаш сам за сок (горе долу от 5 - 6 портокала се получава една чаша за 3 глътки), друго не се сещам.

Благодаря ! Купих си днес нов кантар и заключението беше че съм 4,2 кг по-лек. :ok: Започнах да побягвам отново но е ебаси зора, краката ми ме скапват от болки и ще си съсипя ставите , интересен факт е че имам доста въздух мислех че ще е по-зле,трябва да мина под 3-те цифри мисля и ще намалее зора. Пиенето му намерих лесното с таратор в промишлени количества, ( само мазнина никаква не слагам). Открехнах се да ям зелена чушка пълна с сирене, ебаси густото опитайте, някой дни само на това карам. Успех !

Спри тичането веднага!
посвали още поне 10на кила и тогава, на стадионче, с добри меки маратонки...
не си скапвай ставите за глупости.
има крос тренажори, плуване и всякакви по-щадящи ставите упражнения и спортове.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 05 Апр 2017, 17:09

Doberman_vas написа:
Спри тичането веднага!
посвали още поне 10на кила и тогава, на стадионче, с добри меки маратонки...
не си скапвай ставите за глупости.
има крос тренажори, плуване и всякакви по-щадящи ставите упражнения и спортове.

:yes: :yes: :yes:

Провери какво е HIIT и го приложи върху велоергометър.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 06 Апр 2017, 11:53

Когато Врачанина пусна темата се премерих и кантара показа 112.4кг :roll: От следващия ден спрях хляба и кока колата(всичко газирано)
Ям само месо,зеленчуци и плодове и днес кантара показа 108.2 8)
Не искам да падам под 100кг,но като стигна до там ще го мисля :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата