.
Модератор: Общи модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: Да отслабнеш 40кг за 7 месеца.
bum_bum написа:Bulletproof coffee.
Може и bulletproof tea, но мазното се усеща повече. Лично аз слагам малко протеинче от тези с възможно най-малко въглехидрати за вкус, добавям upgraded MCT или Brainoctane и маслото и направо замествам някое яденето с него.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
daniel_e30 написа:Дайте някви идеи как да разнообразя пиенето,че водата ми дотегва
i-Рян

5 кг за 5 дни не се свалят, просто теглото на човек варира в граници плюс-минус 2-3 кг. Вчера сутринта бях 93.8, вечерта си легнах почти 96

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
@Е34: ясно, че Фатката е в задържането на новото по-ниско тегло, но първата част от успеха е постигането на това ново тегло. Челинджа е чисто с мотивационна цел, да видиш че другите свалят и да си кажеш "и аз мога, даже по-добре" и да започнеш. Винаги началото е най-трудно, после леко-леко и свикваш с новия режим (хранене и активност) и дори когато си доволен от теглото и вида си - не променяш режима и това не ти е неприятно.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Borymeckata написа: хапвам кренвирши "Стара планина"
Какви кренвирши, качествена храна и здравословно хранене

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Като човек,който е свалил 20 кила ти казвам,че ти си герой!Това е наистина много,поздравления
Пожелавам ти да си ги задържиш,защото колегата горе е прав-закрепването на едно положение също е част от хватката
като сте казали преди сега,да споделя и аз разликата-при мен са 20,при Врачанина е двойно

като сте казали преди сега,да споделя и аз разликата-при мен са 20,при Врачанина е двойно

Последна промяна .:BENZINO:. на 04 Апр 2017, 18:24, променена общо 1 път

- daniel_e30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 03' e46 330d
- Мечтае да кара: Bmw E34 M5
- Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.
Vra4anin написа:daniel_e30 написа:29.03.17 - 108,4 кг. 03.04.17 - 103,5 кг. Снимки ще кача като направя месец. Ям месо и зелечуци,плодове и никакъв въглихедрат,освен този който съдържа в по-горе изброените.Никакво тесто,никаквo газирано,сокове и т.н,никaкво сладко. Дайте някви идеи как да разнообразя пиенето,че водата ми дотегва
Браво ! Въпреки, че ми се струва 5 кила за около няма и седмица е доста драстично. Аз толкова свалях в най-силните периоди за ЕДИН МЕСЕЦ, ти за седмица... доста е фрапиращо. Храни се все пак, недей да гладуваш ми е мисълтаРим не е построен за един ден, затова не е нужно и ти да ставаш френски тип за 2 седмици. Просто не стресирай чак толкова организма, диетите са нож с две остриета все пак.
За водата, може да я разнообразяваш, като веднъж я пиеш от шише, друг път от чаша, третия път със сламкаКакво да ти кажа... водата е живот и не, че е просто полезна, а без нея не може. Всички напитки различни от вода садържат някакъв вид боклуци. Освен да вземеш портокали и да си ги изтискаш сам за сок (горе долу от 5 - 6 портокала се получава една чаша за 3 глътки), друго не се сещам.
Благодаря ! Купих си днес нов кантар и заключението беше че съм 4,2 кг по-лек.

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Бих добавил, че трябва да се пие и повечко вода. Не натурални сокове, студени чайове и т.н., а вода. Най-добре 500мл на гладно, а в остатъка от деня, поне още 1.5л минимум и то равномерно пити.
Каквото и да правите отслабвате/напълнявате(има хора, които се опитват да напълнеят), най-важното е да задържите килограмите, докато тялото свикне. Колкото повече задържате, толкова по-лесно става нататък.
И имайте предвид и йо-йо ефекта. Познавам хора, при които след подобно "прераждане" се върнаха, че дори и отидоха отвъд.
Не е зле и спорт да се вкара в уравнението, защото диетата не е здраве.
Каквото и да правите отслабвате/напълнявате(има хора, които се опитват да напълнеят), най-важното е да задържите килограмите, докато тялото свикне. Колкото повече задържате, толкова по-лесно става нататък.
И имайте предвид и йо-йо ефекта. Познавам хора, при които след подобно "прераждане" се върнаха, че дори и отидоха отвъд.
Не е зле и спорт да се вкара в уравнението, защото диетата не е здраве.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
По повод спорта искам да питам нещо: графика ми е супер нередовен, често съм изцеден накрая на деня и нямам желание за нищо, мамо ли да се оправям да излизам и да тичам или фитнес да търся (около горна баня са кът). Та има ли смисъл от велоергометър - идеята е когато и да се прибера да се кача и да повъртя 30-40 или повече минути, да плувна в собствен сос и чак след това душ и припадане 

- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
Смисъл има разбира се, но според мен ако се прибираш късно вечер е малък шанса да се мотивираш. Мога да ти препоръчам да спортуваш сутрин преди работа. Може да ти звучи странно, но след първите няколко пъти се свиква и после всъщност си свеж през целия ден. При мен е подобно с натоварения график и за това ходя в 5,30 сутринта на фитнес. Много хора се шокират като чуят ама не е кой знае какво, даже намалих кафетата последно време и съм свеж.
Иначе аз бих си взел rowing machine ама нямам къде да я държа вкъщи.

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
В нормалните държави е практика, но в БГ не знам за денонощен фитнес или за такъв, който да отваря преди 6.30Denmark написа:Смисъл има разбира се, но според мен ако се прибираш късно вечер е малък шанса да се мотивираш. Мога да ти препоръчам да спортуваш сутрин преди работа. Може да ти звучи странно, но след първите няколко пъти се свиква и после всъщност си свеж през целия ден. При мен е подобно с натоварения график и за това ходя в 5,30 сутринта на фитнес. Много хора се шокират като чуят ама не е кой знае какво, даже намалих кафетата последно време и съм свеж.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
dextuar написа:В нормалните държави е практика, но в БГ не знам за денонощен фитнес или за такъв, който да отваря преди 6.30Denmark написа:Смисъл има разбира се, но според мен ако се прибираш късно вечер е малък шанса да се мотивираш. Мога да ти препоръчам да спортуваш сутрин преди работа. Може да ти звучи странно, но след първите няколко пъти се свиква и после всъщност си свеж през целия ден. При мен е подобно с натоварения график и за това ходя в 5,30 сутринта на фитнес. Много хора се шокират като чуят ама не е кой знае какво, даже намалих кафетата последно време и съм свеж.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Е да, и това го има, но пък ако започваш работа от малко по-късно ще имаш време за някаква тренировка, без значение фитнес, плуване или нещо друго. Ако не, поне една машина/уред вкъщи и 30-40 минути тренировка ще е много добре. Вероятно няма да свалиш килограми с подобни тренировки, но със сигурност ще се чувстваш физически много по-добре.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Никъв проблем да тренираш след работа,усещаш се изморен,но това е психическа умора,разбираш го като си мислиш,че ще умреш в леглото,а лягаш и пускаш дългите
и няма заспиване..
Аз съм бачкал вечерни смени до 22,30.прибирах се около 23 и към полунощ (понякога и в 1-2 ) ходех на лостове.Прибирам се,къпя се и спиш равномерно изморен-от работа и спорт
N.B. В началото е трудно да заспиваш след тренировки,което е нормално...
А упражнения вкъщи,аз гласувам за клекове.И лицеви опори.

Аз съм бачкал вечерни смени до 22,30.прибирах се около 23 и към полунощ (понякога и в 1-2 ) ходех на лостове.Прибирам се,къпя се и спиш равномерно изморен-от работа и спорт

N.B. В началото е трудно да заспиваш след тренировки,което е нормално...
А упражнения вкъщи,аз гласувам за клекове.И лицеви опори.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
daniel_e30 написа:Vra4anin написа:daniel_e30 написа:29.03.17 - 108,4 кг. 03.04.17 - 103,5 кг. Снимки ще кача като направя месец. Ям месо и зелечуци,плодове и никакъв въглихедрат,освен този който съдържа в по-горе изброените.Никакво тесто,никаквo газирано,сокове и т.н,никaкво сладко. Дайте някви идеи как да разнообразя пиенето,че водата ми дотегва
Браво ! Въпреки, че ми се струва 5 кила за около няма и седмица е доста драстично. Аз толкова свалях в най-силните периоди за ЕДИН МЕСЕЦ, ти за седмица... доста е фрапиращо. Храни се все пак, недей да гладуваш ми е мисълтаРим не е построен за един ден, затова не е нужно и ти да ставаш френски тип за 2 седмици. Просто не стресирай чак толкова организма, диетите са нож с две остриета все пак.
За водата, може да я разнообразяваш, като веднъж я пиеш от шише, друг път от чаша, третия път със сламкаКакво да ти кажа... водата е живот и не, че е просто полезна, а без нея не може. Всички напитки различни от вода садържат някакъв вид боклуци. Освен да вземеш портокали и да си ги изтискаш сам за сок (горе долу от 5 - 6 портокала се получава една чаша за 3 глътки), друго не се сещам.
Благодаря ! Купих си днес нов кантар и заключението беше че съм 4,2 кг по-лек.Започнах да побягвам отново но е ебаси зора, краката ми ме скапват от болки и ще си съсипя ставите , интересен факт е че имам доста въздух мислех че ще е по-зле,трябва да мина под 3-те цифри мисля и ще намалее зора. Пиенето му намерих лесното с таратор в промишлени количества, ( само мазнина никаква не слагам). Открехнах се да ям зелена чушка пълна с сирене, ебаси густото опитайте, някой дни само на това карам. Успех !
Спри тичането веднага!
посвали още поне 10на кила и тогава, на стадионче, с добри меки маратонки...
не си скапвай ставите за глупости.
има крос тренажори, плуване и всякакви по-щадящи ставите упражнения и спортове.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
Doberman_vas написа:
Спри тичането веднага!
посвали още поне 10на кила и тогава, на стадионче, с добри меки маратонки...
не си скапвай ставите за глупости.
има крос тренажори, плуване и всякакви по-щадящи ставите упражнения и спортове.

Провери какво е HIIT и го приложи върху велоергометър.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Когато Врачанина пусна темата се премерих и кантара показа 112.4кг
От следващия ден спрях хляба и кока колата(всичко газирано)
Ям само месо,зеленчуци и плодове и днес кантара показа 108.2
Не искам да падам под 100кг,но като стигна до там ще го мисля

Ям само месо,зеленчуци и плодове и днес кантара показа 108.2

Не искам да падам под 100кг,но като стигна до там ще го мисля