Забраняват колите без катализатори
Модератор: Общи модератори
Re: Забраняват колите без катализатори
efren написа:maxoyn написа:Добре сега наистина ако почнат пак да се крадат какво правим?![]()
Ако хипотетично се приемат нещата и тн много хора ще кажат, че им е откраднат дори да е литнал за чипване или защото е бил запушен.
Но хората, на които наистина им е откраднат какво да правят? Да сложат пак и да изчезне пак ли?
Е то по твоята логика и без волани, гуми, фарове, мигачи, стопове и чистачки можем да караме? Какво значение има дали е откраднат или не, все го нямаш. И може ли да ми обясниш как се краде катализатор?
Ми бая лесно , даже са се специализирали за 15 мин ги свалят.
Логиката без катализатор и без волан е уникална. Да може да въртиш с клещи предполагам, ама е по-различно.
Достатъчно новини е имало през години за масови кражби на катализатори. Дали са верни или не... Надявам се не.
Не съм виждал, но можеш да предположиш как става.
Достатъчно новини е имало през години за масови кражби на катализатори. Дали са верни или не... Надявам се не.
maxoyn написа:Логиката без катализатор и без волан е уникална. Да може да въртиш с клещи предполагам, ама е по-различно.
Няма нужда да предполагам, аз знам. Става със съгласието на собственика в 99% от случаите. Ще ми се да видя как ще ми свалят катализатора на м52-ката за 15 мин. Това за новините ще го пропусна, глупости на търкалета. Отваряш подфорум е46/е39/е36 и виждаш темите от по 500-600 мнения "махане на катализатори". И после "ама те моите са ми ги откраднали..."
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
Кажи го на тия пичове дето като си запалят колата сутринта и от гърмежите будат в съседния квартал хората.
Виждал съм с очите си нарязаните гърнета на някви хора как са опряни в асфалта.
Не че няма и хора, които си ги свалят доброволно да искарат некой леФ.
Виждал съм с очите си нарязаните гърнета на някви хора как са опряни в асфалта.
Не че няма и хора, които си ги свалят доброволно да искарат некой леФ.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Отваряш форума и гледаш обяви тип изкупуване на катализаториefren написа:maxoyn написа:Логиката без катализатор и без волан е уникална. Да може да въртиш с клещи предполагам, ама е по-различно.
Няма нужда да предполагам, аз знам. Става със съгласието на собственика в 99% от случаите. Ще ми се да видя как ще ми свалят катализатора на м52-ката за 15 мин. Това за новините ще го пропусна, глупости на търкалета. Отваряш подфорум е46/е39/е36 и виждаш темите от по 500-600 мнения "махане на катализатори". И после "ама те моите са ми ги откраднали..."

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ето, че има човек с познати, на които се е случило. Аз изрично питах за истинските случаи, а не "на мене ми го откраднаха". Кой да чете?
Пак казвам, само доброволно продаване, другото са измишльотини.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
maxoyn написа:Ето, че има човек с познати, на които се е случило. Аз изрично питах за истинските случаи, а не "на мене ми го откраднаха". Кой да чете?
Прочетох в един форум , че един човек имал познати, дето били виждали, че на някой му го били откраднали - ххахахахааххаха.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Забраняват колите без катализатори
Да те запозная лично ли трябва баси?efren написа:maxoyn написа:Ето, че има човек с познати, на които се е случило. Аз изрично питах за истинските случаи, а не "на мене ми го откраднаха". Кой да чете?
Прочетох в един форум , че един човек имал познати, дето били виждали, че на някой му го били откраднали - ххахахахааххаха.

@efren Прочетох в един форум, че и бмв-та много крадяли и по телевизията нещо такова разправят, ма да не им вЕрвам, нали? 100% играят с каското

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Последна промяна Dextuar на 27 Юни 2017, 12:07, променена общо 1 път
efren написа:maxoyn написа:Ето, че има човек с познати, на които се е случило. Аз изрично питах за истинските случаи, а не "на мене ми го откраднаха". Кой да чете?
Т'ва дето си чел как доброволно си махат катализаторите да разбирам, че не е от форуми някакви хора?

На dextuar му бяха разбивали колата. Сигурно си е измислил да събира точки във форума?
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
efren написа:maxoyn написа:Ето, че има човек с познати, на които се е случило. Аз изрично питах за истинските случаи, а не "на мене ми го откраднаха". Кой да чете?
МОЛ-ът на Цариградско. Отиват да хапнат момчетата. На връщане си заварват колата на крик и тръборез на катализатора.
Не са успели да засекат за колко време става процедурата

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Преди доста години на паркинг в Бургас бяха отскубнали катализаторите на Х5, до колкото си спомням бяха легнали под колата, завързали ги с въже и с друга кола дърпали, потресаваща гледка.
По-късно на ентусиаст с е30 (доста хора го познават, а може и сега да пише с някой ник
) си го беше взел "ремонтирано" от сервиза на един друг пловдивски манЯк, също доста известен във форума с липсващи катализатори.
По-късно на ентусиаст с е30 (доста хора го познават, а може и сега да пише с някой ник

efren написа:Пак казвам, само доброволно продаване, другото са измишльотини.
Кое са измишльотини ве ? На баджанака си му го откраднаха и то на паркинга пред блока.
- merx
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 N46B20
- Мечтае да кара: M4 CS
dankata написа:efren написа:maxoyn написа:Ето, че има човек с познати, на които се е случило. Аз изрично питах за истинските случаи, а не "на мене ми го откраднаха". Кой да чете?
МОЛ-ът на Цариградско. Отиват да хапнат момчетата. На връщане си заварват колата на крик и тръборез на катализатора.
Не са успели да засекат за колко време става процедурата
На един познат на същото място му го резнаха....

maxoyn написа:efren написа:maxoyn написа:Ето, че има човек с познати, на които се е случило. Аз изрично питах за истинските случаи, а не "на мене ми го откраднаха". Кой да чете?
Т'ва дето си чел как доброволно си махат катализаторите да разбирам, че не е от форуми някакви хора?
На dextuar му бяха разбивали колата. Сигурно си е измислил да събира точки във форума?
viewtopic.php?f=34&t=204891&hilit=Катализатори