Забраняват колите без катализатори

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Забраняват колите без катализатори

Мнение от RageBg » 27 Юни 2017, 11:32

efren написа:
maxoyn написа:Добре сега наистина ако почнат пак да се крадат какво правим? :dunno:
Ако хипотетично се приемат нещата и тн много хора ще кажат, че им е откраднат дори да е литнал за чипване или защото е бил запушен.
Но хората, на които наистина им е откраднат какво да правят? Да сложат пак и да изчезне пак ли?

Е то по твоята логика и без волани, гуми, фарове, мигачи, стопове и чистачки можем да караме? Какво значение има дали е откраднат или не, все го нямаш. И може ли да ми обясниш как се краде катализатор?

Ми бая лесно , даже са се специализирали за 15 мин ги свалят.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maxoyn » 27 Юни 2017, 11:33

Логиката без катализатор и без волан е уникална. Да може да въртиш с клещи предполагам, ама е по-различно.
Достатъчно новини е имало през години за масови кражби на катализатори. Дали са верни или не... Надявам се не.
Не съм виждал, но можеш да предположиш как става.

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 27 Юни 2017, 11:39

maxoyn написа:Логиката без катализатор и без волан е уникална. Да може да въртиш с клещи предполагам, ама е по-различно.
Достатъчно новини е имало през години за масови кражби на катализатори. Дали са верни или не... Надявам се не.

Няма нужда да предполагам, аз знам. Става със съгласието на собственика в 99% от случаите. Ще ми се да видя как ще ми свалят катализатора на м52-ката за 15 мин. Това за новините ще го пропусна, глупости на търкалета. Отваряш подфорум е46/е39/е36 и виждаш темите от по 500-600 мнения "махане на катализатори". И после "ама те моите са ми ги откраднали..."
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RageBg » 27 Юни 2017, 11:46

Кажи го на тия пичове дето като си запалят колата сутринта и от гърмежите будат в съседния квартал хората.
Виждал съм с очите си нарязаните гърнета на някви хора как са опряни в асфалта.
Не че няма и хора, които си ги свалят доброволно да искарат некой леФ.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 27 Юни 2017, 11:47

efren написа:
maxoyn написа:Логиката без катализатор и без волан е уникална. Да може да въртиш с клещи предполагам, ама е по-различно.

Няма нужда да предполагам, аз знам. Става със съгласието на собственика в 99% от случаите. Ще ми се да видя как ще ми свалят катализатора на м52-ката за 15 мин. Това за новините ще го пропусна, глупости на търкалета. Отваряш подфорум е46/е39/е36 и виждаш темите от по 500-600 мнения "махане на катализатори". И после "ама те моите са ми ги откраднали..."
Отваряш форума и гледаш обяви тип изкупуване на катализатори :kuku: Но познавам хора, на които наистина са им ги откраднали...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maxoyn » 27 Юни 2017, 11:55

Ето, че има човек с познати, на които се е случило. Аз изрично питах за истинските случаи, а не "на мене ми го откраднаха". Кой да чете?

Аватар

Мнение от efren » 27 Юни 2017, 11:56

Пак казвам, само доброволно продаване, другото са измишльотини.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

Аватар

Мнение от efren » 27 Юни 2017, 11:57

maxoyn написа:Ето, че има човек с познати, на които се е случило. Аз изрично питах за истинските случаи, а не "на мене ми го откраднаха". Кой да чете?

Прочетох в един форум , че един човек имал познати, дето били виждали, че на някой му го били откраднали - ххахахахааххаха.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Забраняват колите без катализатори

Мнение от Dextuar » 27 Юни 2017, 12:03

efren написа:
maxoyn написа:Ето, че има човек с познати, на които се е случило. Аз изрично питах за истинските случаи, а не "на мене ми го откраднаха". Кой да чете?

Прочетох в един форум , че един човек имал познати, дето били виждали, че на някой му го били откраднали - ххахахахааххаха.
Да те запозная лично ли трябва баси? :mhihi: Отива на гости в Младост 2 в 8 вечерта, 1 през нощта пали колата и нещо дрънчи - катализаторът хванал крака...

@efren Прочетох в един форум, че и бмв-та много крадяли и по телевизията нещо такова разправят, ма да не им вЕрвам, нали? 100% играят с каското :mhihi:

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Последна промяна Dextuar на 27 Юни 2017, 12:07, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maxoyn » 27 Юни 2017, 12:07

efren написа:

Т'ва дето си чел как доброволно си махат катализаторите да разбирам, че не е от форуми някакви хора? :OT:

На dextuar му бяха разбивали колата. Сигурно си е измислил да събира точки във форума?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 27 Юни 2017, 12:26

efren написа:

МОЛ-ът на Цариградско. Отиват да хапнат момчетата. На връщане си заварват колата на крик и тръборез на катализатора.
Не са успели да засекат за колко време става процедурата :)

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 27 Юни 2017, 12:37

Преди доста години на паркинг в Бургас бяха отскубнали катализаторите на Х5, до колкото си спомням бяха легнали под колата, завързали ги с въже и с друга кола дърпали, потресаваща гледка.
По-късно на ентусиаст с е30 (доста хора го познават, а може и сега да пише с някой ник :mhihi: ) си го беше взел "ремонтирано" от сервиза на един друг пловдивски манЯк, също доста известен във форума с липсващи катализатори.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 27 Юни 2017, 12:40

efren написа:Пак казвам, само доброволно продаване, другото са измишльотини.

Кое са измишльотини ве ? На баджанака си му го откраднаха и то на паркинга пред блока.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 N46B20
Мечтае да кара: M4 CS

Мнение от merx » 27 Юни 2017, 12:56

dankata написа:
efren написа:

МОЛ-ът на Цариградско. Отиват да хапнат момчетата. На връщане си заварват колата на крик и тръборез на катализатора.
Не са успели да засекат за колко време става процедурата :)

На един познат на същото място му го резнаха.... :censored:

Аватар

Мнение от efren » 27 Юни 2017, 12:58

maxoyn написа:
efren написа:

Т'ва дето си чел как доброволно си махат катализаторите да разбирам, че не е от форуми някакви хора? :OT:

На dextuar му бяха разбивали колата. Сигурно си е измислил да събира точки във форума?

viewtopic.php?f=34&t=204891&hilit=Катализатори

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата