Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Хора, изгледайте му клипчетата на човека в youtube и сами преценете за какво иде реч. Човека е специалист, разбира ги нещата и хич не е от конфликтните, но с едно уточнение - просто не ги псува. Реално, както вече беше констатирано, си е баш представителна извадка за първата част от името на темата - то са изпреварвания от дясно, засичания и каране в кордон. SASquach, моля те не спирай с коментарите, защото ме забавляваш, use of english-a също виждам ти е добър, та вкарвай повече и от него. Само се надявам да не се засичам с теб по пътищата, защото нямам нужда от още един като тебе, останалите ми стигат.
И друго щях да забравя - много ме радват изказвания от рода на - ма той другия беше вече в нарушение. Много добра логика и начин на мислене. Не разбирам защо тея хора не серат по улицата, не може да не са виждали вече други да го правят
И друго щях да забравя - много ме радват изказвания от рода на - ма той другия беше вече в нарушение. Много добра логика и начин на мислене. Не разбирам защо тея хора не серат по улицата, не може да не са виждали вече други да го правят

- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
Баси, чудя се само защо е тая цялата агресия на пътя.Не е ли по - лесно да си предвиди човек повече време и да пътува спокойно с ограниченията.И аз карам с 130-140 в лява лента, когато дясната е разбита и на вълни.Като видя някой да хвърчи се прибирам, ако пък ситуацията позволява ускорявам и се изтеглям.Изпреварванията от дясно и в аварийна са си руска рулетка.
Онзи ден по Тракия посока София, един с порше 911 мига на разсипия от километри и буквално лети в лява лента.Прибрах се в дясно, понеже прецених, че кара с 200++, и няма да мога да изпреваря достатъчно бързо камиона в дясна лента.Пред мен обаче караше една женица с някаква ланча ван, която тъкмо излезе в лява лента да изпреварва тир-а и явно не видя дискотеката, понеже карах зад нея и бързичко се прибрах.В тоя момент 911-ката буквално прелетя покрай мен и се залепи на някакво невероятно разстояние зад нея, някъде около метър
и започна пак с дискотеката.Разбира се ланчата вече беше долу горе на половината на камиона и докато успее да се прибере тоя се натисна до мантинелата, чак се разлетяха камъни и прахоляк. Докато ланчата се прибираше в дясно пред камиона, този я сви рязко, засече я и си отпраши пак с 200.... Не можах да видя номера, за да звънна на 112.
Е нормално ли е това ?
Пътниците в моята кола бяха на мнение, че е виновна г-жата с ланчата, щото не се мръднала, сама си била виновна, не можела да кара и тн.
Как да реагираш, като поглеждаш в огледалото и виждаш, че има кола на нормална дистанция и след теб и след 2 секунди някакъв тарикат се мъчи да те изхвърли от пътя ?!
Според мен е редно щом е решил да бърза просто да си цъкне левия мигач без да го спира и да кара в лявата лента, ама като застигне някой да си изчака с мигача и така.Нормално е като караш с 200+ да не те видят и да те засекат.
Иначе имах и случай един с х5-ца ме брейк чекна от 140 до към 60-70 на магистралата, понеже изпреварвах няколко тира и автобус и не се отместих.Пича мина през аварийната и после наби едни хубави спирачки.
Онзи ден по Тракия посока София, един с порше 911 мига на разсипия от километри и буквално лети в лява лента.Прибрах се в дясно, понеже прецених, че кара с 200++, и няма да мога да изпреваря достатъчно бързо камиона в дясна лента.Пред мен обаче караше една женица с някаква ланча ван, която тъкмо излезе в лява лента да изпреварва тир-а и явно не видя дискотеката, понеже карах зад нея и бързичко се прибрах.В тоя момент 911-ката буквално прелетя покрай мен и се залепи на някакво невероятно разстояние зад нея, някъде около метър

Е нормално ли е това ?
Пътниците в моята кола бяха на мнение, че е виновна г-жата с ланчата, щото не се мръднала, сама си била виновна, не можела да кара и тн.

Как да реагираш, като поглеждаш в огледалото и виждаш, че има кола на нормална дистанция и след теб и след 2 секунди някакъв тарикат се мъчи да те изхвърли от пътя ?!
Според мен е редно щом е решил да бърза просто да си цъкне левия мигач без да го спира и да кара в лявата лента, ама като застигне някой да си изчака с мигача и така.Нормално е като караш с 200+ да не те видят и да те засекат.
Иначе имах и случай един с х5-ца ме брейк чекна от 140 до към 60-70 на магистралата, понеже изпреварвах няколко тира и автобус и не се отместих.Пича мина през аварийната и после наби едни хубави спирачки.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
А този факт отчитате ли като гледате назад за самолети в лявата лента ?!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Tи разсъждаваш нормално,а тези описаните от теб са сволочи някакви.Ganchev__ написа:Баси, чудя се само защо е тая цялата агресия на пътя.Не е ли по - лесно да си предвиди човек повече време и да пътува спокойно с ограниченията.И аз карам с 130-140 в лява лента, когато дясната е разбита и на вълни.Като видя някой да хвърчи се прибирам, ако пък ситуацията позволява ускорявам и се изтеглям.Изпреварванията от дясно и в аварийна са си руска рулетка.
Онзи ден по Тракия посока София, един с порше 911 мига на разсипия от километри и буквално лети в лява лента.Прибрах се в дясно, понеже прецених, че кара с 200++, и няма да мога да изпреваря достатъчно бързо камиона в дясна лента.Пред мен обаче караше една женица с някаква ланча ван, която тъкмо излезе в лява лента да изпреварва тир-а и явно не видя дискотеката, понеже карах зад нея и бързичко се прибрах.В тоя момент 911-ката буквално прелетя покрай мен и се залепи на някакво невероятно разстояние зад нея, някъде около метъри започна пак с дискотеката.Разбира се ланчата вече беше долу горе на половината на камиона и докато успее да се прибере тоя се натисна до мантинелата, чак се разлетяха камъни и прахоляк. Докато ланчата се прибираше в дясно пред камиона, този я сви рязко, засече я и си отпраши пак с 200.... Не можах да видя номера, за да звънна на 112.
Е нормално ли е това ?
Пътниците в моята кола бяха на мнение, че е виновна г-жата с ланчата, щото не се мръднала, сама си била виновна, не можела да кара и тн.![]()
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

много тестостерон, много нещо...

малко ще ви разведря с един клип, който повечето не сте гледали, а ако слушате ще пусна още един...
всички прилики със случайни лица и събития СА СЛУЧАЙНИ!!!

https://youtu.be/5cIYOiFeTOM?t=63
п.с. без кортежи , моля

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Добре де, тия неща още ли се случват?

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Аз за себе си съм решил, че ако видя някой да кара така и след това да се метне някъде, нито ще намаля нито ще звъня на 112..... Естествен подбор, майна.....
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
аххх клипа с м5цата ... и порша ... а ти таман си гледаш обявите за някое БМВ-це ... спомени, спомени
иначе тва "клуб 202" ... ноу комент

иначе тва "клуб 202" ... ноу комент
Ето нещо от UK
https://www.carthrottle.com/post/driver ... lm-moment/
Полицията спира за предупреждение шофиьор който не се придържа към правилата за лентите, обесняват му детайлно къде следва да се движи, след което той най-демонстративно отново се забива в бързата лента на празната магистрала
https://www.carthrottle.com/post/driver ... lm-moment/
Полицията спира за предупреждение шофиьор който не се придържа към правилата за лентите, обесняват му детайлно къде следва да се движи, след което той най-демонстративно отново се забива в бързата лента на празната магистрала

И там има идиоти, последно като бях там Март месец тази година по М25 видях поне 4-5 случая на някой чичак в крайна дясна лента да си пердаши със скорост равна на колата от ляво и така в продължение на 4-5 минути. Но нито веднъж не видях накой да се размига или разсвирка или некви маневри от рода на nfs-то
Незнам как само тука всички сме батки дето бързат за някъде

Незнам как само тука всички сме батки дето бързат за някъде

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Тука можеш да си платиш глобата на момента
, отделно контрола е слаб. Там само да предложиш подобен вариант и гориш

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка

https://www.youtube.com/watch?v=SXUcCmevuWY
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Май е неуспешен опит за дрифт
Самата катастрофа е брутална - навлизане в насрещното с превишена скорост, ако се беше натресал в някоя корса или пежо 205 примерно можеше да ги убие хората в другата кола. Затова където няма мантинела в града се кара с 50-60 макс., да не говорим, че по бул. Сливница е пълно с пешеходни пътеки, хора пресичащи неправилно и т.н. По-долу снимки на бмв-то докато е имало още предница, предишната кола на същия шофьор (Опел Астра) пак направена тоталка от него и синтезирано мнение от фейсбуук - повечето хора в БГ си мислят, че който кара БМВ е идиот-самоубиец.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна mrlargo на 17 Авг 2017, 9:36, променена общо 2 пъти